Aksesore

Gjeni aksesorët e duhur për ndriçimin tënd!

Zbuloni gamën tonë të aksesoreve për lampa për një instalim pa mundim të llambave të tua. Kemi gjithçka që ju nevojitet për një zgjidhje të suksesshme dhe profesionale për ndriçim.

Aksesore
21 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
 1. Kabllo-lidhese-300-cm-me-spine-te-zeze
  Kabllo lidhese 300 cm me spine te zeze
  1 125,00 Lekë 825,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Pllakë-tavani-e-zezë-120cm-për-2,-3-ose-5-llamba-të-varura
  Pllakë tavani e zezë 120cm për 2, 3 ose 5 llamba të varura
  8 709,00 Lekë 5 519,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Gozhdë-prej-çeliku-e-bluar-me-material-montimi
  Gozhdë prej çeliku e bluar me material montimi
  3 889,00 Lekë 2 869,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Set-me-tre-unaza-ndarëse-për-vendin-e-futur-prej-çeliku-inox
  Set me tre unaza ndarëse për vendin e futur prej çeliku inox
  4 095,00 Lekë 2 365,00 Lekë
  Of bespaar 54% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Mëngë-kabllo-me-rrëshirë-të-derdhur
  Mëngë kabllo me rrëshirë të derdhur
  2 559,00 Lekë 1 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Kabllo-lidhëse-80-120cm-me-çelës-dhe-prizë-transparente
  Kabllo lidhëse 80-120cm me çelës dhe prizë transparente
  2 559,00 Lekë 1 799,00 Lekë
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Kompleti-fillestar-me-kaçavidë-duke-përfshirë-copa-dhe-pincë-zhveshjeje
  Kompleti fillestar me kaçavidë duke përfshirë copa dhe pincë zhveshjeje
  1 535,00 Lekë 1 129,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Unaza-mbushëse-e-bardhë-për-dritat-e-ngulitura-7,5---13-cm---Hapësirë
  Unaza mbushëse e bardhë për dritat e ngulitura 7,5 - 13 cm - Hapësirë
  1 739,00 Lekë 1 109,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 24 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Unaza-mbushëse-e-zezë-për-dritat-e-fokusuara-7,5---13-cm---Hapësirë
  Unaza mbushëse e zezë për dritat e fokusuara 7,5 - 13 cm - Hapësirë
  1 739,00 Lekë 995,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 24 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Unaza-mbushëse-çelik-inox-për-dritat-e-fokusit-të-futur-7,5---13-cm---Hapësirë
  Unaza mbushëse çelik inox për dritat e fokusit të futur 7,5 - 13 cm - Hapësirë
  1 739,00 Lekë 885,00 Lekë
  Of bespaar 54% als je er 24 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Kabllo-lidhëse-80-120cm-me-çelës-dhe-prizë-të-bardhë
  Kabllo lidhëse 80-120cm me çelës dhe prizë të bardhë
  1 125,00 Lekë 825,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Kabllo-lidhëse-80-120cm-me-çelës-dhe-prizë-të-zezë
  Kabllo lidhëse 80-120cm me çelës dhe prizë të zezë
  1 125,00 Lekë 825,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Kabllo-lidhëse-80-120cm-me-çelës-dhe-prizë-ari
  Kabllo lidhëse 80-120cm me çelës dhe prizë ari
  1 125,00 Lekë 825,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Mëngë-e-vetme-kabllore-për-lidhje-nëntokësore-IP68
  Mëngë e vetme kabllore për lidhje nëntokësore IP68
  1 019,00 Lekë 749,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Bateritë-AA-me-12-paketë---Penlite-Alkaline-Longlife
  Bateritë AA me 12 paketë - Penlite Alkaline Longlife
  815,00 Lekë 599,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Pllakë-e-rrumbullakët-mbuluese-11cm-e-bardhë-RAL-9016
  Pllakë e rrumbullakët mbuluese 11cm e bardhë RAL 9016
  815,00 Lekë 599,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Kabllo-rezervë-e-bardhë-për-llambën-Storm
  Kabllo rezervë e bardhë për llambën Storm
  815,00 Lekë 599,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Bateri-AAA-me-8-pako---Penlite-Alkaline
  Bateri AAA me 8 pako - Penlite Alkaline
  609,00 Lekë 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Bateri-AA-me-8-pako---Penlite-Alkaline-Longlife
  Bateri AA me 8 pako - Penlite Alkaline Longlife
  609,00 Lekë 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Unaza-e-kufomës-nga-E27-në-E14
  Unaza e kufomës nga E27 në E14
  509,00 Lekë 369,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Bateri-AA-me-4-pako---Penlite-Alkaline-Longlife
  Bateri AA me 4 pako - Penlite Alkaline Longlife
  405,00 Lekë 299,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
21 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
new

Produkte të Reja