Ndriçues tavani

Abazhurë të bukur tavani për shtëpinë tuaj

Ndriçuesit e tavanit janë të përshtatshme për çdo dhomë. Zgjedhja i një abazhuri tavani varet nga madhësia e dhomës dhe atmosfera që dëshironi të krijoni. Brenda gamës sonë, do të gjeni fiksues moderne dhe elegante të dritave të tavanit. Blini tani!

Ndriçues tavani
1261 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-tavani-e-zgjatur-elegante-e-kromit-përfshirë-LED-IP44---E-sheshtë
  Llambë tavani e zgjatur elegante e kromit përfshirë LED IP44 - E sheshtë
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-tavani-e-zezë-85-cm-Përfshirë.-LED-me-errësim-me-3-hapa---Anita
  Llamba tavani e zezë 85 cm Përfshirë. LED me errësim me 3 hapa - Anita
  31 669,00 Lekë 24 525,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-tavani-prej-druri-e-zgjatur-perfshire-LED-me-telekomandë---Ajdin
  Llamba tavani prej druri e zgjatur perfshire LED me telekomandë - Ajdin
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 4. Dizajni-i-llambës-së-tavanit-të-zi-me-dimmable---Balon
  Dizajni i llambës së tavanit të zi me dimmable - Balon
  28 595,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 5. Llamba-tavani-antracit-perfshire-LED,-telekomandë---Riha
  Llamba tavani antracit perfshire LED, telekomandë - Riha
  26 545,00 Lekë 20 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-4-drita-me-errësim---Joaniqa
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED me 3 hapa me 4 drita me errësim - Joaniqa
  35 765,00 Lekë 17 925,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-tavani-e-zezë-59-cm-Përfshirë.-LED-me-errësim-me-3-hapa---Anita
  Llamba tavani e zezë 59 cm Përfshirë. LED me errësim me 3 hapa - Anita
  22 445,00 Lekë 17 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-tavani-e-zeze-me-ar-3-drita-me-telekomandë---Josip
  Llamba tavani e zeze me ar 3 drita me telekomandë - Josip
  23 469,00 Lekë 17 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-tavani-inteligjente-gri-e-errët-me-ar,-përfshirë-LED-me-errësim-në-Kelvin---Marianne
  Llambë tavani inteligjente gri e errët me ar, përfshirë LED me errësim në Kelvin - Marianne
  28 595,00 Lekë 21 095,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 10. Llamba-e-tavanit-e-projektuar-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Spa
  Llamba e tavanit e projektuar prej bronzi përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Spa
  F
  22 445,00 Lekë 16 109,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-tavani-me-dizajn-të-zgjatur-ari,-përfshirë-LED-me-errësim---Zina
  Llambë tavani me dizajn të zgjatur ari, përfshirë LED me errësim - Zina
  21 829,00 Lekë 16 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-tavani-gri-e-erret-perfshire-LED-me-telekomandë---Meidan
  Llamba tavani gri e erret perfshire LED me telekomandë - Meidan
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-e-tavanit-e-bardhe-perfshire-LED-dhe-me-3-drita-me-drite---Julka
  Llamba e tavanit e bardhe perfshire LED dhe me 3 drita me drite - Julka
  21 419,00 Lekë 16 585,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Joaniqa
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Joaniqa
  26 545,00 Lekë 13 415,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-tavani-Smart-Art-Deco-ari-përfshirë-6-WiFi-G95---Sydney
  Llambë tavani Smart Art Deco ari përfshirë 6 WiFi G95 - Sydney
  E
  22 139,00 Lekë 14 225,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-tavani-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED---Nodi
  Llambë tavani e zezë me dizajn, përfshirë LED - Nodi
  18 345,00 Lekë 14 209,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-me-6-drita---Lofty
  Llamba moderne e tavanit e zezë me 6 drita - Lofty
  16 295,00 Lekë 10 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llamba-tavani-e-bardhe-perfshire-LED-me-telekomandë---Meidan
  Llamba tavani e bardhe perfshire LED me telekomandë - Meidan
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 19. Banjo-moderne-çeliku-me-3-dritë-IP44---Japie
  Banjo moderne çeliku me 3 dritë IP44 - Japie
  13 835,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-moderne-tavani-e-zezë-IP44-4-dritë---Cederic
  Llambë moderne tavani e zezë IP44 4 dritë - Cederic
  16 295,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-tavani-Art-deco-e-artë-e-rrumbullakët-5-drita--Facil
  Llamba tavani Art deco e artë e rrumbullakët 5 drita -Facil
  12 195,00 Lekë 7 499,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-tavani-orientale-bambu-40-cm---Ostrava
  Llamba tavani orientale bambu 40 cm - Ostrava
  10 765,00 Lekë 6 049,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Banjo-moderne,-katrore-e-bardhë-me-3-dritë-IP44---Ducha
  Banjo moderne, katrore e bardhë me 3 dritë IP44 - Ducha
  11 175,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Njolla-kafe-e-ndryshkur-e-tavanit-e-rrotullueshme-dhe-e-pjerrët---Coney-4
  Njolla kafe e ndryshkur e tavanit e rrotullueshme dhe e pjerrët - Coney 4
  10 765,00 Lekë 5 615,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-3-dritë---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 3-dritë - Flint
  10 245,00 Lekë 5 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-tavani-Art-deco-e-zezë-me-xham-opal-6-drite---Uvas
  Llambë tavani Art deco e zezë me xham opal 6-drite - Uvas
  47 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-moderne-e-tavanit-të-banjës-e-zezë-me-3-dritë-IP44---Banjë
  Llamba moderne e tavanit të banjës e zezë me 3 dritë IP44 - Banjë
  12 195,00 Lekë 6 409,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-2-drita---Amanda
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED 2 drita - Amanda
  6 865,00 Lekë 5 309,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Tavani-industrial-spot-i-zi-me-dru-3-drita---Fitimet
  Tavani industrial spot i zi me dru 3 drita - Fitimet
  6 349,00 Lekë 4 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Banjo-moderne-bronzi-me-4-drita-IP44---Japie
  Banjo moderne bronzi me 4 drita IP44 - Japie
  16 295,00 Lekë 4 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-4-drita---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 4-drita - Flint
  13 219,00 Lekë 5 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Njolla-e-zezë-me-2-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 2 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  6 659,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Dizajni-vend-i-bardhë-i-rrumbullakët-3-dritë---Vezë
  Dizajni vend i bardhë i rrumbullakët 3-dritë - Vezë
  8 195,00 Lekë 5 409,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Bronzi-me-pika-të-rrumbullakëta-retro-me-pllakë-tavani-3-drita---Gissi
  Bronzi me pika të rrumbullakëta retro me pllakë tavani 3 drita - Gissi
  10 765,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-tavani-orientale-e-zezë-me-bambu---Irena
  Llambë tavani orientale e zezë me bambu - Irena
  12 195,00 Lekë 3 489,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-tavani-minimaliste-e-zezë-me-4-drita-ari---Kodi
  Llambë tavani minimaliste e zezë me 4 drita ari - Kodi
  12 195,00 Lekë 3 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
1261 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja