Ndriçues inteligjentë

Ndriçues inteligjent për ambiente të brendshme dhe të jashtme

Te lambadhedrita mund të blini ndriçues inteligjentë për çdo dhomë. Në gamën tonë kemi si ndriçues me wifi ashtu edhe ndriçues inteligjentë për ambiente të jashtme. Kontrolloni dritat tuaja LED me lehtësi me telefonin, tabletin ose Google Home dhe përfitoni nga avantazhi i abazhurëve të bukur të gamës sonë të kontrolluar me wifi!

Ndriçues inteligjentë
434 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-8-WiFi-G95---Sandra
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 8 WiFi G95 - Sandra
  F
  87 929,00 Lekë 52 075,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Ventilator-inteligjent-tavani-i-zi-përfshirë-LED-me-telekomandë---Dave
  Ventilator inteligjent tavani i zi përfshirë LED me telekomandë - Dave
  E
  53 805,00 Lekë 25 929,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ar-me-xham-tymues-përfshirë-5-WiFi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ar me xham tymues përfshirë 5 WiFi A60 - Zuzanna
  E
  56 159,00 Lekë 21 725,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-60-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 60 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  38 839,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Ventilator-inteligjent-tavani-argjendi-me-efekt-ylli-që-zbehet---Climo
  Ventilator inteligjent tavani argjendi me efekt ylli që zbehet - Climo
  F
  25 109,00 Lekë 16 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-tavani-Smart-Art-Deco-ari-përfshirë-6-WiFi-G95---Sydney
  Llambë tavani Smart Art Deco ari përfshirë 6 WiFi G95 - Sydney
  E
  22 139,00 Lekë 14 225,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-muri-inteligjente-e-zezë-e-rregullueshme-përfshirë-Wifi-A60---Wye
  Llambë muri inteligjente e zezë e rregullueshme përfshirë Wifi A60 - Wye
  E
  14 145,00 Lekë 8 405,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Shtylla-e-llambës-së-jashtme-inteligjente-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-Wifi-P45---Malios
  Shtylla e llambës së jashtme inteligjente gri e errët 80 cm përfshirë Wifi P45 - Malios
  9 319,00 Lekë 5 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Njolla-inteligjente-e-tokës-me-çelik-inox-përfshirë-WiFi-GU10-IP65---Rrumbullakët-bazë
  Njolla inteligjente e tokës me çelik inox përfshirë WiFi GU10 IP65 - Rrumbullakët bazë
  G
  6 449,00 Lekë 4 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Shirit-LED-inteligjent-RGBW-5-metra-18W
  Shirit LED inteligjent RGBW 5 metra 18W
  2 519,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Njolla-inteligjente-e-zhytur-e-bardhë-përfshirë-WiFi-GU10---Dep
  Njolla inteligjente e zhytur e bardhë përfshirë WiFi GU10 - Dep
  G
  3 885,00 Lekë 2 059,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. E-zezë-me-pika-inteligjente-përfshirë-WiFi-GU10-i-rregullueshëm---Jeana
  E zezë me pika inteligjente përfshirë WiFi GU10 i rregullueshëm - Jeana
  G
  4 909,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Prizë-inteligjente-EU-me-matës-energjie-dhe-kohëmatës
  Prizë inteligjente EU me matës energjie dhe kohëmatës
  4 035,00 Lekë 1 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-14-WiFi-GU10-i-zi---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 14 WiFi GU10 i zi - Jeana
  G
  84 545,00 Lekë 42 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ar-70-cm-përfshirë-Wifi-A60---Magna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ar 70 cm përfshirë Wifi A60 - Magna
  E
  56 159,00 Lekë 35 599,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-dyshemeje-inteligjente-e-bardhë-110-cm-përfshirë-Wifi-G95---Storm-Extra-Large
  Llambë dyshemeje inteligjente e bardhë 110 cm përfshirë Wifi G95 - Storm Extra Large
  G
  52 779,00 Lekë 30 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Ventilator-inteligjent-tavan-i-bardhë-përfshirë-LED-me-telekomandë---Deniz
  Ventilator inteligjent tavan i bardhë përfshirë LED me telekomandë - Deniz
  E
  55 855,00 Lekë 29 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-10-pika-1fazor-i-bardhë-përfshirë-Wifi-GU10---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 10 pika 1fazor i bardhë përfshirë Wifi GU10 - Jeana
  62 409,00 Lekë 28 665,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-inteligjente-e-jashtme-e-zezë-me-3-dritë-IP44-përfshirë-Wifi-ST64---Guardado
  Llamba inteligjente e jashtme e zezë me 3 dritë IP44 përfshirë Wifi ST64 - Guardado
  E
  39 149,00 Lekë 27 815,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Ventilator-inteligjent-tavani-argjendi-përfshirë-LED-me-telekomandë---Crowe
  Ventilator inteligjent tavani argjendi përfshirë LED me telekomandë - Crowe
  E
  58 929,00 Lekë 27 565,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambadar-inteligjent-ndryshk-kafe-8-drita-përfshirë-Wifi-B35---Giuseppe
  Llambadar inteligjent ndryshk kafe 8 drita përfshirë Wifi B35 - Giuseppe
  F
  45 299,00 Lekë 27 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-5-Wifi-G95---Raft
  Llambë e varur inteligjente e zezë me 5 Wifi G95 - Raft
  E
  35 255,00 Lekë 24 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-dyshemeje-inteligjente-ari-me-nuancë-jeshile-përfshirë-Wifi-A60---Botanica
  Llambë dyshemeje inteligjente ari me nuancë jeshile përfshirë Wifi A60 - Botanica
  E
  40 889,00 Lekë 24 715,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-e-varur-inteligjente-çeliku-me-nuancë-35-cm-me-ngjyrë-të-zezë-duke-përfshirë-2-Wifi-A60---Blitz
  Llamba e varur inteligjente çeliku me nuancë 35 cm me ngjyrë të zezë duke përfshirë 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  45 095,00 Lekë 23 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-nuancë-35-cm-përfshirë-jeshile-2-Wifi-A60--Blitz
  Llambë e varur inteligjente e zezë me nuancë 35 cm përfshirë jeshile 2 Wifi A60- Blitz
  E
  45 915,00 Lekë 23 575,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-inteligjente-e-varur-çeliku-me-nuancë-35-cm-të-bardhë-përfshirë-2-Wifi-A60---Blitz
  Llambë inteligjente e varur çeliku me nuancë 35 cm të bardhë përfshirë 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  45 095,00 Lekë 23 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 80 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  44 989,00 Lekë 22 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-e-varur-inteligjente-floriri-2-dritë-përfshirë-Wifi-A60---Botanica
  Llambë e varur inteligjente floriri 2 dritë përfshirë Wifi A60 - Botanica
  F
  51 239,00 Lekë 21 945,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-me-5-pika-duke-përfshirë-5-GU10-të-zezë---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor me 5 pika duke përfshirë 5 GU10 të zezë - Jeana
  G
  32 695,00 Lekë 21 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-6-dritë-përfshirë-Wifi-G95---Shumës
  Llambë e varur inteligjente e zezë me 6 dritë përfshirë Wifi G95 - Shumës
  E
  40 175,00 Lekë 21 515,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Shina-inteligjente-1fazore-e-zezë-me-çelik-përfshirë-5-WiFi-GU10---Suplux
  Shina inteligjente 1fazore e zezë me çelik përfshirë 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  35 255,00 Lekë 21 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-tavani-inteligjente-vintage-ari-përfshirë-5-WiFi-E14---Botanica
  Llambë tavani inteligjente vintage ari përfshirë 5 WiFi E14 - Botanica
  F
  33 205,00 Lekë 21 729,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymuese-me-4-drita-përfshirë-Wifi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymuese me 4 drita përfshirë Wifi A60 - Zuzanna
  E
  45 505,00 Lekë 20 415,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-e-varur-industriale-inteligjente-e-zezë-53-cm-përfshirë-A60-Wifi---Sicko
  Llambë e varur industriale inteligjente e zezë 53 cm përfshirë A60 Wifi - Sicko
  F
  47 655,00 Lekë 20 469,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-inteligjente-e-varur-e-zezë-me-dru-dhe-raft-me-4-drita-duke-përfshirë-Wifi-A60---Raft-kafaz
  Llambë inteligjente e varur e zezë me dru dhe raft me 4 drita duke përfshirë Wifi A60 - Raft kafaz
  E
  45 505,00 Lekë 19 679,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
434 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja