Spotet të montueshme në sipërfaqe

Spote të rregullueshme të montueshme në sipërfaqe veçanërisht për ju!

Me spotet tona të montueshëm në sipërfaqe, mund të pajisni çdo dhomë me drita të mrekullueshme! Shumica e spoteve të montueshme në sipërfaqe janë të rregullueshme. Kështu do të mund të nxirrni në pah aspekte të caktuara të shtëpisë suaj. Te lambadhedrita do të gjeni spotet e përsosura të montueshme në sipërfaqe me stile të ndryshme, prej një sërë materialesh.

Spotet të montueshme në sipërfaqe
668 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Sistemi-hekurudhor-i-zi-duke-përfshirë-LED-5-dritë-me-errësim-3-fazor-djathtas---Vizitor-38
  Sistemi hekurudhor i zi duke përfshirë LED 5-dritë me errësim 3-fazor djathtas - Vizitor 38
  F
  111 599,00 Lekë 57 389,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-14-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 14 pika të zeza - Jeana
  55 855,00 Lekë 35 399,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-10-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 10 pika të zeza - Jeana
  43 555,00 Lekë 24 549,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Sistemi-modern-hekurudhor-i-bardhë-5-dritë-1-fazor---Gissi
  Sistemi modern hekurudhor i bardhë 5-dritë 1-fazor - Gissi
  22 445,00 Lekë 14 319,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-me-4-pika-3-fazor---Vizitor
  Sistemi modern hekurudhor i zi me 4 pika 3-fazor - Vizitor
  85 979,00 Lekë 52 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Sistemi-modern-hekurudhor-3-fazor-i-bardhë-me-4-pika-3000-4000K---Vizitor-38
  Sistemi modern hekurudhor 3-fazor i bardhë me 4 pika 3000-4000K - Vizitor 38
  103 405,00 Lekë 52 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-me-6-drita---Lofty
  Llamba moderne e tavanit e zezë me 6 drita - Lofty
  16 295,00 Lekë 10 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Banjo-moderne-çeliku-me-3-dritë-IP44---Japie
  Banjo moderne çeliku me 3 dritë IP44 - Japie
  13 835,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-4-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 4 pika të zeza - Jeana
  19 985,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Banjo-moderne,-katrore-e-bardhë-me-3-dritë-IP44---Ducha
  Banjo moderne, katrore e bardhë me 3 dritë IP44 - Ducha
  11 175,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Njolla-kafe-e-ndryshkur-e-tavanit-e-rrotullueshme-dhe-e-pjerrët---Coney-4
  Njolla kafe e ndryshkur e tavanit e rrotullueshme dhe e pjerrët - Coney 4
  10 765,00 Lekë 5 615,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-3-dritë---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 3-dritë - Flint
  10 245,00 Lekë 5 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Tavani-industrial-spot-i-zi-me-dru-3-drita---Fitimet
  Tavani industrial spot i zi me dru 3 drita - Fitimet
  6 349,00 Lekë 4 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Banjo-moderne-bronzi-me-4-drita-IP44---Japie
  Banjo moderne bronzi me 4 drita IP44 - Japie
  16 295,00 Lekë 4 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-4-drita---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 4-drita - Flint
  13 219,00 Lekë 5 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Njolla-e-zezë-me-2-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 2 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  6 659,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Dizajni-vend-i-bardhë-i-rrumbullakët-3-dritë---Vezë
  Dizajni vend i bardhë i rrumbullakët 3-dritë - Vezë
  8 195,00 Lekë 5 409,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Bronzi-me-pika-të-rrumbullakëta-retro-me-pllakë-tavani-3-drita---Gissi
  Bronzi me pika të rrumbullakëta retro me pllakë tavani 3 drita - Gissi
  10 765,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Njolla-e-zezë-me-3-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 3 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  9 219,00 Lekë 4 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Njolla-industriale-e-zezë-me-2-drita-të-pjerrëta-druri---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 2 drita të pjerrëta druri - Jeana
  5 119,00 Lekë 3 039,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Njolla-industriale-e-zezë-me-3-drita-e-pjerrët-me-dru---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 3 drita e pjerrët me dru - Jeana
  6 659,00 Lekë 3 995,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Pika-industriale-e-zezë-me-dru-3-drita---Kristina
  Pika industriale e zezë me dru 3 drita - Kristina
  9 735,00 Lekë 2 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Banjo-moderne-me-ngjyrë-të-zezë-IP44---Ducha
  Banjo moderne me ngjyrë të zezë IP44 - Ducha
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Dizajn-llambë-tavani-e-zezë-me-ar---Noud
  Dizajn llambë tavani e zezë me ar - Noud
  3 585,00 Lekë 1 965,00 Lekë
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. E-zezë-me-pika-inteligjente-përfshirë-WiFi-GU10-i-rregullueshëm---Jeana
  E zezë me pika inteligjente përfshirë WiFi GU10 i rregullueshëm - Jeana
  G
  4 909,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-14-WiFi-GU10-i-zi---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 14 WiFi GU10 i zi - Jeana
  G
  84 545,00 Lekë 42 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Shina-150-cm-e-zezë-për-hekurudhë-3fazore
  Shina 150 cm e zezë për hekurudhë 3fazore
  10 765,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 28. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-10-pika-1fazor-i-bardhë-përfshirë-Wifi-GU10---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 10 pika 1fazor i bardhë përfshirë Wifi GU10 - Jeana
  62 409,00 Lekë 28 665,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-15-pika-të-bardha---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 15 pika të bardha - Jeana
  78 399,00 Lekë 27 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Sistemi-hekurudhor-i-zi-përfshirë-LED-me-errësim-3-fazor-djathtas---vizore-38
  Sistemi hekurudhor i zi përfshirë LED me errësim 3-fazor djathtas - vizore 38
  63 435,00 Lekë 34 409,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 31. Sistemi-hekurudhor-modern-i-bardhë-me-14-pika-1-fazor---Jeana
  Sistemi hekurudhor modern i bardhë me 14 pika 1-fazor - Jeana
  55 855,00 Lekë 24 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Sistemi-i-gjurmëve-me-5-pika-të-zeza---Film
  Sistemi i gjurmëve me 5 pika të zeza - Film
  36 379,00 Lekë 24 809,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-6-fenerë-të-zi-të-rregullueshëm---Magnax-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 6 fenerë të zi të rregullueshëm - Magnax Jeana
  44 375,00 Lekë 27 745,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 34. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-me-5-pika-duke-përfshirë-5-GU10-të-zezë---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor me 5 pika duke përfshirë 5 GU10 të zezë - Jeana
  G
  32 695,00 Lekë 21 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Shina-inteligjente-1fazore-e-zezë-me-çelik-përfshirë-5-WiFi-GU10---Suplux
  Shina inteligjente 1fazore e zezë me çelik përfshirë 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  35 255,00 Lekë 21 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-3-dritat-e-vëmendjes-dhe-3-llamba-të-varura-ari---Cavalux-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 3 dritat e vëmendjes dhe 3 llamba të varura ari - Cavalux Jeana
  36 379,00 Lekë 20 519,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
668 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja