Ndriçues të jashtëm tavoline

Gjeni abazhurin e tavolinës së përsosur për ambiente të jashtme

Me një abazhur tavoline për ambiente të jashtme, mund ta bëni njëherësh të rehatshëm. në lambadhedrita.almund të gjeni abazhurë tavoline për ambiente të jashtme në stile të ndryshme, si moderne, industriale, Art Deco ose në natyrë orgnaike. Do të gjeni atë që ju përshtatet!

Ndriçues të jashtëm tavoline
22 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
 1. Llambë-tavoline-në-natyrë-blu,-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-rikarikueshme-dhe-diellore---Ferre
  Llambë tavoline në natyrë blu, përfshirë LED me 3 hapa të rikarikueshme dhe diellore - Ferre
  7 685,00 Lekë 2 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-tavoline-e-bardhe-e-karikueshme-IP44---Stard
  Llamba tavoline e bardhe e karikueshme IP44 - Stard
  7 685,00 Lekë 3 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-dyshemeje-e-bardhe-51-cm-IP44---Storm-Large
  Llamba dyshemeje e bardhe 51 cm IP44 - Storm Large
  16 295,00 Lekë 10 819,00 Lekë
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-tavoline-e-bardhë-IP44-përfshirë-altoparlantin-bluetooth---Storm-Music
  Llambë tavoline e bardhë IP44 përfshirë altoparlantin bluetooth - Storm Music
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-tavoline-e-jashtme-e-zezë-e-ringarkueshme-me-3-hapa-me-errësim---Keira
  Llamba tavoline e jashtme e zezë e ringarkueshme me 3 hapa me errësim - Keira
  7 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-tavoline-e-jashtme-gri-e-erret-perfshire-LED-e-karikueshme---Yara
  Llamba tavoline e jashtme gri e erret perfshire LED e karikueshme - Yara
  13 219,00 Lekë 6 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-tavoline-gri-përfshirë.
  Llambë tavoline gri përfshirë.
  5 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-tavoline-e-karikueshme-30-cm-IP44-e-bardhë---Storm-Small
  Llambë tavoline e karikueshme 30 cm IP44 e bardhë - Storm Small
  8 195,00 Lekë 4 729,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-moderne-e-jashtme-e-zezë-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-diellor---Denlu
  Llamba moderne e jashtme e zezë duke përfshirë LED dhe dimmer diellor - Denlu
  6 659,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-tavoline-e-jashtme-e-bardhe-duke-perfshire-LED-me-3-hapa-te-rikarikueshme-dhe-diellore---Ferre
  Llamba tavoline e jashtme e bardhe duke perfshire LED me 3 hapa te rikarikueshme dhe diellore - Ferre
  7 685,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-tavoline-e-jashtme-e-gjelber-perfshire-LED-me-3-hapa-te-rikarikueshme-dhe-diellore---Ferre
  Llamba tavoline e jashtme e gjelber perfshire LED me 3 hapa te rikarikueshme dhe diellore - Ferre
  7 685,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-tavoline-e-verdhë-përfshirë.
  Llambë tavoline e verdhë përfshirë.
  5 325,00 Lekë 3 925,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-tavoline-e-jashtme-e-zezë-me-nuancë-të-bardhë-IP44---Robbert
  Llambë tavoline e jashtme e zezë me nuancë të bardhë IP44 - Robbert
  10 245,00 Lekë 3 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-tavoline-në-natyrë-rurale-bastun-prej-palme-kacavjerrëse---Calamus
  Llambë tavoline në natyrë rurale bastun prej palme kacavjerrëse - Calamus
  9 735,00 Lekë 3 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-tavoline-në-natyrë-rurale-bastun-prej-palme-kacavjerrëse-e-zezë---Calamus
  Llambë tavoline në natyrë rurale bastun prej palme kacavjerrëse e zezë - Calamus
  9 735,00 Lekë 3 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-tavoline-e-zezë-përfshirë-LED-e-rimbushur-me-3-hapa---Louise
  Llambë tavoline e zezë përfshirë LED e rimbushur me 3 hapa - Louise
  8 195,00 Lekë 3 285,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-tavoline-e-zezë-përfshirë-LED-e-rimbushur-me-3-hapa---Ivan
  Llambë tavoline e zezë përfshirë LED e rimbushur me 3 hapa - Ivan
  G
  9 735,00 Lekë 3 285,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-tavoline-tunxh-përfshirë-LED-e-karikueshme-me-dimmer-prekje---Renata
  Llambë tavoline tunxh përfshirë LED e karikueshme me dimmer prekje - Renata
  4 199,00 Lekë 3 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-tavoline-gri-e-errët-përfshirë-LED-e-karikueshme-me-dimmer-prekje---Renata
  Llambë tavoline gri e errët përfshirë LED e karikueshme me dimmer prekje - Renata
  4 199,00 Lekë 3 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-tavoline-e-bardhë-përfshirë-LED-e-karikueshme-me-dimmer-prekje---Renata
  Llambë tavoline e bardhë përfshirë LED e karikueshme me dimmer prekje - Renata
  4 199,00 Lekë 3 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-tavoline-gri-përfshirë-LED-e-karikueshme-me-dimmer-prekje---Renata
  Llambë tavoline gri përfshirë LED e karikueshme me dimmer prekje - Renata
  4 199,00 Lekë 3 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-tavoline-me-efekt-flake-e-bardhe-22-cm---Storm-Mini
  Llamba tavoline me efekt flake e bardhe 22 cm - Storm Mini
  4 095,00 Lekë 2 025,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
22 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
new

Produkte të Reja