Ndriçues tavani LED

Dritat LED të tavanit në një sërë stilesh janë të disponueshme menjëherë!

Dritat e tavanit LED janë të përshtatshme për çdo dhomë në shtëpinë tuaj dhe do të ndriçojnë brendësinë tuaj në një mënyrë të veçantë. Në lambadhedrita do të gjeni dritat e tavanit LED për shtëpitë në stile të ndryshme dhe ka diçka për të gjithë! Zbuloni përzgjedhjen e dritave LED të tavanit të Mbretërisë së Bashkuar. Ndriçuesit LED kanë një jetëgjatësi të madhe dhe konsumi i energjisë është i ulët.

Ndriçues tavani LED
217 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-tavani-e-zgjatur-elegante-e-kromit-përfshirë-LED-IP44---E-sheshtë
  Llambë tavani e zgjatur elegante e kromit përfshirë LED IP44 - E sheshtë
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-tavani-e-zezë-85-cm-Përfshirë.-LED-me-errësim-me-3-hapa---Anita
  Llamba tavani e zezë 85 cm Përfshirë. LED me errësim me 3 hapa - Anita
  31 669,00 Lekë 24 525,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-tavani-prej-druri-e-zgjatur-perfshire-LED-me-telekomandë---Ajdin
  Llamba tavani prej druri e zgjatur perfshire LED me telekomandë - Ajdin
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 4. Llamba-tavani-antracit-perfshire-LED,-telekomandë---Riha
  Llamba tavani antracit perfshire LED, telekomandë - Riha
  26 545,00 Lekë 20 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-4-drita-me-errësim---Joaniqa
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED me 3 hapa me 4 drita me errësim - Joaniqa
  35 765,00 Lekë 17 925,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-tavani-e-zezë-59-cm-Përfshirë.-LED-me-errësim-me-3-hapa---Anita
  Llamba tavani e zezë 59 cm Përfshirë. LED me errësim me 3 hapa - Anita
  22 445,00 Lekë 17 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-tavani-e-zeze-me-ar-3-drita-me-telekomandë---Josip
  Llamba tavani e zeze me ar 3 drita me telekomandë - Josip
  23 469,00 Lekë 17 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-tavani-inteligjente-gri-e-errët-me-ar,-përfshirë-LED-me-errësim-në-Kelvin---Marianne
  Llambë tavani inteligjente gri e errët me ar, përfshirë LED me errësim në Kelvin - Marianne
  28 595,00 Lekë 21 095,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 9. Llamba-e-tavanit-e-projektuar-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Spa
  Llamba e tavanit e projektuar prej bronzi përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Spa
  F
  22 445,00 Lekë 16 109,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-tavani-me-dizajn-të-zgjatur-ari,-përfshirë-LED-me-errësim---Zina
  Llambë tavani me dizajn të zgjatur ari, përfshirë LED me errësim - Zina
  21 829,00 Lekë 16 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-tavani-gri-e-erret-perfshire-LED-me-telekomandë---Meidan
  Llamba tavani gri e erret perfshire LED me telekomandë - Meidan
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-e-tavanit-e-bardhe-perfshire-LED-dhe-me-3-drita-me-drite---Julka
  Llamba e tavanit e bardhe perfshire LED dhe me 3 drita me drite - Julka
  21 419,00 Lekë 16 585,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Joaniqa
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Joaniqa
  26 545,00 Lekë 13 415,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-tavani-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED---Nodi
  Llambë tavani e zezë me dizajn, përfshirë LED - Nodi
  18 345,00 Lekë 14 209,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-tavani-e-bardhe-perfshire-LED-me-telekomandë---Meidan
  Llamba tavani e bardhe perfshire LED me telekomandë - Meidan
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 16. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-2-drita---Amanda
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED 2 drita - Amanda
  6 865,00 Lekë 5 309,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-tavani-e-bardhe-33-cm-me-LED-dhe-dimmer-me-telekomandë---Iene
  Llamba tavani e bardhe 33 cm me LED dhe dimmer me telekomandë - Iene
  F
  5 119,00 Lekë 3 105,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llamba-tavani-e-zezë-22,5-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-IP44---Steve
  Llamba tavani e zezë 22,5 cm përfshirë LED me 3 hapa IP44 - Steve
  E
  5 119,00 Lekë 2 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-tavani-e-zezë-17-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-IP44---Steve
  Llamba tavani e zezë 17 cm përfshirë LED me 3 hapa IP44 - Steve
  E
  4 095,00 Lekë 2 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Ngrohje-tavani-e-bardhë-120-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Nelia
  Ngrohje tavani e bardhë 120 cm përfshirë LED me telekomandë - Nelia
  56 265,00 Lekë 36 975,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-tavani-e-zezë-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-4-drita-me-errësim---Navara
  Llamba tavani e zezë përfshirë LED me 3 hapa me 4 drita me errësim - Navara
  F
  41 505,00 Lekë 40 899,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 22. Llamba-tavani-çeliku-përfshirë-LED-dhe-telekomandë---Odile
  Llamba tavani çeliku përfshirë LED dhe telekomandë - Odile
  48 065,00 Lekë 34 545,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Ngrohje-tavani-e-bardhë-60-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Nelia
  Ngrohje tavani e bardhë 60 cm përfshirë LED me telekomandë - Nelia
  43 965,00 Lekë 29 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-tavani-e-zezë-Përfshirë.-LED-me-3-hapa-me-15-drita-me-errësim---Pallua
  Llamba tavani e zezë Përfshirë. LED me 3 hapa me 15 drita me errësim - Pallua
  38 839,00 Lekë 30 085,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llamba-tavani-prej-druri-e-rrumbullaket-perfshire-dritat-LED-3-me-telekomandë---Ajdin
  Llamba tavani prej druri e rrumbullaket perfshire dritat LED 3 me telekomandë - Ajdin
  36 789,00 Lekë 27 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-tavani-prej-çeliku-80-cm-me-drite-LED-me-3-hapa---Rowin
  Llamba tavani prej çeliku 80 cm me drite LED me 3 hapa - Rowin
  34 745,00 Lekë 26 909,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-tavani-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-4-drita-me-errësim---Navara
  Llamba tavani prej bronzi përfshirë LED me 3 hapa me 4 drita me errësim - Navara
  F
  41 505,00 Lekë 23 659,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambat-e-tavanit-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-4-drita-me-3-hapa-me-errësim---Navara
  Llambat e tavanit prej çeliku përfshirë LED me 4 drita me 3 hapa me errësim - Navara
  F
  41 505,00 Lekë 22 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-tavani-gri-e-errët-përfshirë-LED-me-telekomandë---Mick
  Llamba tavani gri e errët përfshirë LED me telekomandë - Mick
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 30. Llambë-tavani-Art-deco-ari/tunxh-50-cm-përfshirë-LED---Belle
  Llambë tavani Art deco ari/tunxh 50 cm përfshirë LED - Belle
  28 595,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 31. Llamba-e-tavanit-e-dizenjuar-e-zezë-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Krisscross
  Llamba e tavanit e dizenjuar e zezë duke përfshirë LED dhe dimmer - Krisscross
  23 469,00 Lekë 23 125,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-tavani-e-bardhe-46-cm-perfshire-LED-2700---5000K---Luntani
  Llamba tavani e bardhe 46 cm perfshire LED 2700 - 5000K - Luntani
  23 469,00 Lekë 23 125,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-tavani-e-bardhe-121-cm-perfshire-LED-2700---5000K---Luntani
  Llamba tavani e bardhe 121 cm perfshire LED 2700 - 5000K - Luntani
  28 595,00 Lekë 22 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llamba-e-tavanit-e-projektuar-e-zezë-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-zbehtë---Joran
  Llamba e tavanit e projektuar e zezë përfshirë LED me 3 hapa të zbehtë - Joran
  27 569,00 Lekë 20 339,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llamba-tavani-e-zezë-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Navara
  Llamba tavani e zezë përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Navara
  F
  34 745,00 Lekë 19 549,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-tavani-me-dizajn-ari,-përfshirë-LED---Belinda
  Llambë tavani me dizajn ari, përfshirë LED - Belinda
  26 545,00 Lekë 20 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
217 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja