Ndriçues muri

Bëjeni murin tuaj tërheqës me ndriçuesit e përsosur të murit

Dritat e murit janë ndriçues të përsosur bazë për shtëpinë tuaj. Nga dritat e murit të dizjanit deri te abazhurët e murit vërtet klasikë: lambadhedrita i ka! Gjeni dritën tuaj të preferuar të murit për ambiente të brendshme dhe krijo më shumë atmosferë brenda e në të gjithë shtëpinë.

Ndriçues muri
586 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Pasqyra-e-banjës-ari-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 33 369,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Pasqyrë-moderne-e-banjës-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Bouwina
  Pasqyrë moderne e banjës duke përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Bouwina
  51 139,00 Lekë 30 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Pasqyra-e-banjës-80-cm-përfshirë-errësimin-LED-në-të-ngrohtë-dhe-me-prekje---Biba
  Pasqyra e banjës 80 cm përfshirë errësimin LED në të ngrohtë dhe me prekje - Biba
  50 115,00 Lekë 29 425,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-dhe-orë---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje dhe orë - Miral
  F
  45 339,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 26 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-muri-e-zezë-12-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llambë muri e zezë 12 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  5 939,00 Lekë 4 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-muri-Art-Deco-bakri-138-cm---Rrathe
  Llamba muri Art Deco bakri 138 cm - Rrathe
  34 745,00 Lekë 20 405,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 36 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Pasqyra-e-banjës-me-bakër-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës me bakër përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 58 065,00 Lekë
  Of bespaar 7% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Set-me-2-llamba-muri-te-zeza-me-dru-perfshire-LED-me-USB-dhe-karikues-induksioni---Riza
  Set me 2 llamba muri te zeza me dru perfshire LED me USB dhe karikues induksioni - Riza
  F
  23 469,00 Lekë 16 549,00 Lekë
  Of bespaar 33% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Set-modern-me-4-llamba-muri-të-zeza-me-2-drita-ari---Transfer-Groove
  Set modern me 4 llamba muri të zeza me 2 drita ari - Transfer Groove
  19 985,00 Lekë 12 445,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-murale-tunxhi-92-cm-me-LED-IP44---Cascada
  Llamba murale tunxhi 92 cm me LED IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 10 029,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Pasqyrë-banjo-me-dizajn-40-cm-përfshirë-LED-IP44---Biba
  Pasqyrë banjo me dizajn 40 cm përfshirë LED IP44 - Biba
  23 469,00 Lekë 14 429,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-muri-dizenjoje-e-zezë/artë-përfshirë-LED---Caja
  Llamba muri dizenjoje e zezë/artë përfshirë LED - Caja
  F
  13 835,00 Lekë 10 205,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-muri-e-dizajnuar-e-zezë-e-rregullueshme-me-2-dritë---Lune
  Llambë muri e dizajnuar e zezë e rregullueshme me 2 dritë - Lune
  16 295,00 Lekë 11 155,00 Lekë
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-muri-tunxhi-banjo-32-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 32 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  8 709,00 Lekë 5 295,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llamba-murale-moderne-e-banjës-çeliku-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës çeliku 92 cm IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 8 339,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-muri-moderne-e-zezë-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Jerre
  Llambë muri moderne e zezë 62 cm përfshirë LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 4 885,00 Lekë
  Of bespaar 52% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-muri-moderne-ari-48-cm-IP44-3-drite---Cederic
  Llambë muri moderne ari 48 cm IP44 3-drite - Cederic
  13 835,00 Lekë 8 659,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-muri-moderne-ari-IP44-2-dritë---Cederic
  Llambë muri moderne ari IP44 2 dritë - Cederic
  9 735,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Dizajn-llambë-muri-e-zezë-me-xham-tymi---Dome
  Dizajn llambë muri e zezë me xham tymi - Dome
  6 559,00 Lekë 3 995,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-muri-inteligjente-e-zezë-e-rregullueshme-përfshirë-Wifi-A60---Wye
  Llambë muri inteligjente e zezë e rregullueshme përfshirë Wifi A60 - Wye
  E
  14 145,00 Lekë 8 405,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-muri-moderne-bronzi-me-xham---Dome
  Llambë muri moderne bronzi me xham - Dome
  6 659,00 Lekë 4 505,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llamba-murale-moderne-e-banjës-e-zezë-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës e zezë 92 cm IP44 - Cascada
  E
  13 835,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-muri-tunxhi-banjo-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 62 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  11 175,00 Lekë 7 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-muri-çeliku-35-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llamba muri çeliku 35 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  9 425,00 Lekë 6 949,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-muri-moderne-e-zezë-përfshirë-LED-me-USB---Thijs
  Llambë muri moderne e zezë përfshirë LED me USB - Thijs
  F
  12 195,00 Lekë 6 769,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-muri-e-zezë-35-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llambë muri e zezë 35 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  9 015,00 Lekë 6 649,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llamba-muri-tunxh-62-cm-me-perfshire-LED-IP44---Jerre
  Llamba muri tunxh 62 cm me perfshire LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 6 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-muri-klasike-e-banjës-kromi-IP44-2-drite---Bath-Arc
  Llambë muri klasike e banjës kromi IP44 2-drite - Bath Arc
  6 659,00 Lekë 4 909,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-muri-klasike-ari-me-xham---Elien
  Llambë muri klasike ari me xham - Elien
  5 635,00 Lekë 2 249,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-muri-moderne-çeliku-me-nuancë-të-bardhë-e-rregullueshme---Hetta
  Llamba muri moderne çeliku me nuancë të bardhë e rregullueshme - Hetta
  3 025,00 Lekë 1 885,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llamba-muri-industriale-e-zeze---Facil
  Llamba muri industriale e zeze - Facil
  3 585,00 Lekë 2 645,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-muri-ari-28-cm-IP44-2-drita-me-çelës---Cederic
  Llambë muri ari 28 cm IP44 2 drita me çelës - Cederic
  9 219,00 Lekë 4 329,00 Lekë
  Of bespaar 55% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-muri-moderne-ari---Kub
  Llambë muri moderne ari - Kub
  7 685,00 Lekë 3 939,00 Lekë
  Of bespaar 59% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
586 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja