Ndriçues të varur LED

Ndriçues të varur LED për atmosferë të përsosur!

Dritat e varura LED mund të ndriçojnë dhomën tuaj të ndenjjes ose dhomën e ngrënies në mënyrë tërheqëse dhe mund të përdoren si ndriçues në hapësirën tuaj të punës. Ndriçimi i varur LED ka një jetëgjatësi të gjatë dhe konsumon pak energji. Në gamën tonë, do të gjeni abazhurët e përsosur të varur LED që janë idealë për stilin tuaj të jetesës!

Ndriçues të varur LED
105 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-e-varur-e-rregullueshme-prej-bronzi-e-zbehtë-në-të-ngrohtë-përfshirë-LED---Juliet
  Llamba e varur e rregullueshme prej bronzi e zbehtë në të ngrohtë përfshirë LED - Juliet
  60 359,00 Lekë 44 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-e-varur-gri-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Tijn
  Llamba e varur gri përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Tijn
  48 065,00 Lekë 37 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-e-varur-kafe-121-cm-me-perfshire-LED-me-telekomandë---Ajdin
  Llamba e varur kafe 121 cm me perfshire LED me telekomandë - Ajdin
  34 745,00 Lekë 25 629,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-e-varur-me-dizajn-ari-përfshirë-LED-60-cm---Belinda
  Llambë e varur me dizajn ari përfshirë LED 60 cm - Belinda
  31 669,00 Lekë 24 525,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-e-varur-me-dizenjo-e-zezë-me-dimmable-përfshirë-LED---Rowana
  Llambë e varur me dizenjo e zezë me dimmable përfshirë LED - Rowana
  F
  37 405,00 Lekë 21 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-e-varur-me-dizajn-argjendi-me-errësim-përfshirë-LED---Krisscross
  Llambë e varur me dizajn argjendi me errësim përfshirë LED - Krisscross
  28 595,00 Lekë 21 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-60-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 60 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  38 839,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-moderne-e-varur-e-bardhë-55cm-përfshirë-LED---Rowan
  Llambë moderne e varur e bardhë 55cm përfshirë LED - Rowan
  F
  25 109,00 Lekë 15 559,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-e-varur-antracit-përfshirë-LED-dhe-dimmer-të-rregullueshëm---Juliet
  Llambë e varur antracit përfshirë LED dhe dimmer të rregullueshëm - Juliet
  54 215,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 10. Llambë-e-varur-me-dizajn-të-zezë-me-ngjyrë-ari-që-mund-të-zvogëlohet,-përfshirë-LED---Krisscross
  Llambë e varur me dizajn të zezë me ngjyrë ari që mund të zvogëlohet, përfshirë LED - Krisscross
  52 165,00 Lekë 40 405,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-e-varur-çeliku-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Tijn
  Llamba e varur çeliku përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Tijn
  51 139,00 Lekë 39 615,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-e-varur-e-zezë-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Sofie
  Llamba e varur e zezë përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Sofie
  47 039,00 Lekë 36 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-e-varur-me-dizajn-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Anello
  Llambë e varur me dizajn e zezë 80 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Anello
  E
  43 555,00 Lekë 39 199,50 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 14. Llambë-e-varur-me-dizajn-të-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Jitske
  Llambë e varur me dizajn të zezë përfshirë LED me dimmer prekje - Jitske
  43 319,00 Lekë 34 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-e-varur-e-zezë-me-tunxh-përfshirë-LED-me-10-dritë-me-errësim---Bea
  Llambë e varur e zezë me tunxh përfshirë LED me 10 dritë me errësim - Bea
  43 455,00 Lekë 32 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-e-varur-prej-bronzi-e-rrumbullakët-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Lyani
  Llamba e varur prej bronzi e rrumbullakët përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Lyani
  F
  52 779,00 Lekë 31 215,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-e-varur-me-dizajn-ari-72-cm-përfshirë-LED-me-dimmable---Rowan
  Llambë e varur me dizajn ari 72 cm përfshirë LED me dimmable - Rowan
  41 915,00 Lekë 32 469,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-e-varur-me-dizajn-ari-përfshirë-LED-91-cm---Belinda
  Llambë e varur me dizajn ari përfshirë LED 91 cm - Belinda
  38 839,00 Lekë 30 085,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-tunxh-përfshirë-LED-me-errësim---Nikki
  Llambë e varur inteligjente e zezë me tunxh përfshirë LED me errësim - Nikki
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-e-varur-prej-bronzi-80-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-zbehtë---Girello
  Llambë e varur prej bronzi 80 cm përfshirë LED me 3 hapa të zbehtë - Girello
  36 789,00 Lekë 27 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-e-varur-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Girello
  Llambë e varur e zezë 80 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Girello
  36 789,00 Lekë 27 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-e-varur-bronzi-e-errët-80-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-zbehtë---Anello
  Llambë e varur bronzi e errët 80 cm përfshirë LED me 3 hapa të zbehtë - Anello
  E
  43 555,00 Lekë 26 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-e-varur-e-projektuar-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Frank
  Llamba e varur e projektuar prej çeliku përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Frank
  35 765,00 Lekë 27 705,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-e-varur-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-errësim-në-kelvin-të-rregullueshme---Yipke
  Llambë e varur prej bronzi përfshirë LED me errësim në kelvin të rregullueshme - Yipke
  35 765,00 Lekë 26 389,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llamba-e-varur-prej-bronzi-e-zgjatur-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Lyani
  Llamba e varur prej bronzi e zgjatur përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Lyani
  F
  55 239,00 Lekë 27 695,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-e-varur-e-zezë-përfshirë-LED-me-errësim-në-kelvin-të-rregullueshme---Yipke
  Llamba e varur e zezë përfshirë LED me errësim në kelvin të rregullueshme - Yipke
  34 745,00 Lekë 25 629,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-e-varur-e-projektuar-me-errësim,-përfshirë-LED---Viola-Due
  Llamba e varur e projektuar me errësim, përfshirë LED - Viola Due
  F
  37 405,00 Lekë 25 255,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-e-varur-me-dizajn-prej-ari-55-cm-përfshirë-LED-me-dimmable---Rowan
  Llambë e varur me dizajn prej ari 55 cm përfshirë LED me dimmable - Rowan
  33 719,00 Lekë 26 115,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-e-varur-e-zezë-e-rrumbullakët-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-11-dritë-me-errësim---Tuba
  Llambë e varur e zezë e rrumbullakët përfshirë LED me 3 hapa me 11 dritë me errësim - Tuba
  32 695,00 Lekë 25 319,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-moderne-e-varur-e-zezë-74-cm-përfshirë-LED---Rowan
  Llambë moderne e varur e zezë 74 cm përfshirë LED - Rowan
  F
  31 259,00 Lekë 22 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 80 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  44 989,00 Lekë 22 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-e-varur-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-errësim-me-prekje-me-3-hapa---Sanne
  Llamba e varur prej çeliku përfshirë LED me errësim me prekje me 3 hapa - Sanne
  29 619,00 Lekë 22 939,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-e-varur-e-zezë-përfshirë-LED-me-errësim-me-prekje-me-3-hapa---Sanne
  Llamba e varur e zezë përfshirë LED me errësim me prekje me 3 hapa - Sanne
  29 619,00 Lekë 22 939,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-e-varur-prej-bronzi-60-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-zbehtë---Girello
  Llambë e varur prej bronzi 60 cm përfshirë LED me 3 hapa të zbehtë - Girello
  29 619,00 Lekë 21 849,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-e-varur-e-zezë-60-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Girello
  Llambë e varur e zezë 60 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Girello
  29 619,00 Lekë 21 849,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
105 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja