Spotet tavani

Spotet ideale për tavanin e shtëpisë suaj!

Spotet e tavanit janë ndriçuesit e përsosur bazë për ambientin tuaj të brendshëm. Zgjidhni shiritin e duhur të spoteve të tavanit dhe ndriçoni shtëpinë tuaj në mënyrë të përsosur nga tavani juaj. Spotet e tavanit realizojnë një shpërndarje të përkryer të dritave të brendshme!

Spotet tavani
673 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Sistemi-hekurudhor-i-zi-duke-përfshirë-LED-5-dritë-me-errësim-3-fazor-djathtas---Vizitor-38
  Sistemi hekurudhor i zi duke përfshirë LED 5-dritë me errësim 3-fazor djathtas - Vizitor 38
  F
  111 599,00 Lekë 57 389,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-14-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 14 pika të zeza - Jeana
  55 855,00 Lekë 35 399,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-10-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 10 pika të zeza - Jeana
  43 555,00 Lekë 24 549,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Sistemi-modern-hekurudhor-i-bardhë-5-dritë-1-fazor---Gissi
  Sistemi modern hekurudhor i bardhë 5-dritë 1-fazor - Gissi
  22 445,00 Lekë 14 319,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-me-4-pika-3-fazor---Vizitor
  Sistemi modern hekurudhor i zi me 4 pika 3-fazor - Vizitor
  85 979,00 Lekë 52 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Sistemi-modern-hekurudhor-3-fazor-i-bardhë-me-4-pika-3000-4000K---Vizitor-38
  Sistemi modern hekurudhor 3-fazor i bardhë me 4 pika 3000-4000K - Vizitor 38
  103 405,00 Lekë 52 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-me-6-drita---Lofty
  Llamba moderne e tavanit e zezë me 6 drita - Lofty
  16 295,00 Lekë 10 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Banjo-moderne-çeliku-me-3-dritë-IP44---Japie
  Banjo moderne çeliku me 3 dritë IP44 - Japie
  13 835,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-4-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 4 pika të zeza - Jeana
  19 985,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Banjo-moderne,-katrore-e-bardhë-me-3-dritë-IP44---Ducha
  Banjo moderne, katrore e bardhë me 3 dritë IP44 - Ducha
  11 175,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Njolla-kafe-e-ndryshkur-e-tavanit-e-rrotullueshme-dhe-e-pjerrët---Coney-4
  Njolla kafe e ndryshkur e tavanit e rrotullueshme dhe e pjerrët - Coney 4
  10 765,00 Lekë 5 615,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-3-dritë---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 3-dritë - Flint
  10 245,00 Lekë 5 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Tavani-industrial-spot-i-zi-me-dru-3-drita---Fitimet
  Tavani industrial spot i zi me dru 3 drita - Fitimet
  6 349,00 Lekë 4 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Banjo-moderne-bronzi-me-4-drita-IP44---Japie
  Banjo moderne bronzi me 4 drita IP44 - Japie
  16 295,00 Lekë 4 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-4-drita---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 4-drita - Flint
  13 219,00 Lekë 5 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Njolla-e-zezë-me-2-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 2 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  6 659,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Dizajni-vend-i-bardhë-i-rrumbullakët-3-dritë---Vezë
  Dizajni vend i bardhë i rrumbullakët 3-dritë - Vezë
  8 195,00 Lekë 5 409,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Bronzi-me-pika-të-rrumbullakëta-retro-me-pllakë-tavani-3-drita---Gissi
  Bronzi me pika të rrumbullakëta retro me pllakë tavani 3 drita - Gissi
  10 765,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Njolla-e-zezë-me-3-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 3 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  9 219,00 Lekë 4 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Njolla-industriale-e-zezë-me-2-drita-të-pjerrëta-druri---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 2 drita të pjerrëta druri - Jeana
  5 119,00 Lekë 3 039,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Njolla-industriale-e-zezë-me-3-drita-e-pjerrët-me-dru---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 3 drita e pjerrët me dru - Jeana
  6 659,00 Lekë 3 995,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Pika-industriale-e-zezë-me-dru-3-drita---Kristina
  Pika industriale e zezë me dru 3 drita - Kristina
  9 735,00 Lekë 2 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Banjo-moderne-me-ngjyrë-të-zezë-IP44---Ducha
  Banjo moderne me ngjyrë të zezë IP44 - Ducha
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Dizajn-llambë-tavani-e-zezë-me-ar---Noud
  Dizajn llambë tavani e zezë me ar - Noud
  3 585,00 Lekë 1 965,00 Lekë
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. E-zezë-me-pika-inteligjente-përfshirë-WiFi-GU10-i-rregullueshëm---Jeana
  E zezë me pika inteligjente përfshirë WiFi GU10 i rregullueshëm - Jeana
  G
  4 909,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-14-WiFi-GU10-i-zi---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 14 WiFi GU10 i zi - Jeana
  G
  84 545,00 Lekë 42 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Shina-150-cm-e-zezë-për-hekurudhë-3fazore
  Shina 150 cm e zezë për hekurudhë 3fazore
  10 765,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 28. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-10-pika-1fazor-i-bardhë-përfshirë-Wifi-GU10---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 10 pika 1fazor i bardhë përfshirë Wifi GU10 - Jeana
  62 409,00 Lekë 28 665,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-15-pika-të-bardha---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 15 pika të bardha - Jeana
  78 399,00 Lekë 27 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Sistemi-hekurudhor-i-zi-përfshirë-LED-me-errësim-3-fazor-djathtas---vizore-38
  Sistemi hekurudhor i zi përfshirë LED me errësim 3-fazor djathtas - vizore 38
  63 435,00 Lekë 34 409,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 31. Sistemi-hekurudhor-modern-i-bardhë-me-14-pika-1-fazor---Jeana
  Sistemi hekurudhor modern i bardhë me 14 pika 1-fazor - Jeana
  55 855,00 Lekë 24 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Sistemi-i-gjurmëve-me-5-pika-të-zeza---Film
  Sistemi i gjurmëve me 5 pika të zeza - Film
  36 379,00 Lekë 24 809,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-6-fenerë-të-zi-të-rregullueshëm---Magnax-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 6 fenerë të zi të rregullueshëm - Magnax Jeana
  44 375,00 Lekë 27 745,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 34. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-me-5-pika-duke-përfshirë-5-GU10-të-zezë---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor me 5 pika duke përfshirë 5 GU10 të zezë - Jeana
  G
  32 695,00 Lekë 21 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Shina-inteligjente-1fazore-e-zezë-me-çelik-përfshirë-5-WiFi-GU10---Suplux
  Shina inteligjente 1fazore e zezë me çelik përfshirë 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  35 255,00 Lekë 21 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-3-dritat-e-vëmendjes-dhe-3-llamba-të-varura-ari---Cavalux-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 3 dritat e vëmendjes dhe 3 llamba të varura ari - Cavalux Jeana
  36 379,00 Lekë 20 519,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
673 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja