Ndriçues dyshemeje

Abazhurë dyshemeje ne të gjitha format dhe stilet

Abazhurët e dyshemesë janë të disponueshëm në dizajne të ndryshme, si abazhurë në formë harku ose abazhurë vertikalë. Gjithashtu, mund të zgjidhni midis një abazhuri vertikal të madh ose të vogël. Dekoroni shtëpinë tuaj me një abazhur industrial standard ose zgjidhni një nga abazhurët e dizajnit të dyshemesë. Do të gjeni një zgjedhje të gjerë në lambadhedrita.

Ndriçues dyshemeje
769 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-dyshemeje-gri-me-krem-nuance-Granny---Classico
  Llamba dyshemeje gri me krem nuance Granny - Classico
  29 209,00 Lekë 13 429,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llambë-dyshemeje-moderne-prej-bronzi-me-llambë-leximi-përfshirë-LED-të-zbehtë-në-të-ngrohtë---Diva
  Llambë dyshemeje moderne prej bronzi me llambë leximi përfshirë LED të zbehtë në të ngrohtë - Diva
  E
  19 985,00 Lekë 13 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-dyshemeje-e-zeze-me-nuance-veluri-e-verdhe-oker-me-ar-35-cm---Parte
  Llamba dyshemeje e zeze me nuance veluri e verdhe oker me ar 35 cm - Parte
  17 935,00 Lekë 12 299,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-dyshemeje-klasike-bronzi-me-nuancë-të-bardhë---Ashley
  Llambë dyshemeje klasike bronzi me nuancë të bardhë - Ashley
  17 935,00 Lekë 12 065,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-moderne-e-dyshemesë-e-zezë-me-3-drita---Jeana
  Llamba moderne e dyshemesë e zezë me 3 drita - Jeana
  16 295,00 Lekë 12 615,00 Lekë
  Of bespaar 26% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-dyshemeje-klasike-e-zezë-me-ngjyrë-ari-dhe-dritë-leximi---Retro
  Llambë dyshemeje klasike e zezë me ngjyrë ari dhe dritë leximi - Retro
  17 935,00 Lekë 11 219,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-dyshemeje-e-dizajnuar-e-zezë-e-rregullueshme-me-3-dritë---Rrjetë
  Llambë dyshemeje e dizajnuar e zezë e rregullueshme me 3 dritë - Rrjetë
  13 635,00 Lekë 8 105,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-dyshemeje-çeliku-me-nuancë-të-bardhë-dhe-llambë-leximi-të-rregullueshme---Ladas
  Llambë dyshemeje çeliku me nuancë të bardhë dhe llambë leximi të rregullueshme - Ladas
  14 245,00 Lekë 7 889,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-dyshemeje-rurale-e-zezë-me-dru-3-drite---Flint
  Llambë dyshemeje rurale e zezë me dru 3-drite - Flint
  14 245,00 Lekë 6 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-dyshemeje-vintage-antike-floriri-65-cm-4-drita---Linden
  Llamba dyshemeje vintage antike floriri 65 cm 4 drita - Linden
  73 275,00 Lekë 39 345,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Moderno
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me krah leximi - Moderno
  48 065,00 Lekë 35 459,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-dyshemeje-e-projektuar-e-zezë-me-xham-tymi-8-drita---Shpërthejnë
  Llambë dyshemeje e projektuar e zezë me xham tymi 8 drita - Shpërthejnë
  55 239,00 Lekë 34 769,00 Lekë
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Dizajn-llambë-dyshemeje-bronzi-me-xham-tymues-8-drita---Shpërthejnë
  Dizajn llambë dyshemeje bronzi me xham tymues 8 drita - Shpërthejnë
  60 975,00 Lekë 34 325,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Set-llamba-dyshemeje-te-zeza-me-opal-110-cm-dhe-70-cm---Angela
  Set llamba dyshemeje te zeza me opal 110 cm dhe 70 cm - Angela
  47 959,00 Lekë 32 005,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-dyshemeje-vintage-antike-floriri-45-cm-4-drite---Linden
  Llamba dyshemeje vintage antike floriri 45 cm 4-drite - Linden
  55 855,00 Lekë 30 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-dyshemeje-vintage-ari-3-drite---Botanica-Kringel
  Llamba dyshemeje vintage ari 3-drite - Botanica Kringel
  48 679,00 Lekë 30 215,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-dyshemeje-ari-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Henk
  Llamba dyshemeje ari përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Henk
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED-dhe-dimmer---E-përdredhur
  Llambë dyshemeje e zezë me dizajn, përfshirë LED dhe dimmer - E përdredhur
  F
  41 505,00 Lekë 28 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-me-hark-tunxh-me-nuancë-dizajn-lule-50-cm---XXL
  Llambë me hark tunxh me nuancë dizajn lule 50 cm - XXL
  46 015,00 Lekë 27 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-dyshemeje-vintage-ari---Botanica-Simplo
  Llambë dyshemeje vintage ari - Botanica Simplo
  43 555,00 Lekë 26 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-harku-tunxh-me-pëlhurë-të-bardhë-nuancë-leopard-50-cm---XXL
  Llambë harku tunxh me pëlhurë të bardhë nuancë leopard 50 cm - XXL
  43 555,00 Lekë 26 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-dyshemeje-ari-me-nuancë-boucle-e-bardhë-50-cm-e-rregullueshme---Editor
  Llambë dyshemeje ari me nuancë boucle e bardhë 50 cm e rregullueshme - Editor
  49 089,00 Lekë 26 039,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-me-hark-nuance-celiku-bakri-50-cm---XXL
  Llamba me hark nuance celiku bakri 50 cm - XXL
  41 505,00 Lekë 25 849,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-dyshemeje-trekëmbësh-çeliku-me-vend-studio-druri---Shkëlqim
  Llambë dyshemeje trekëmbësh çeliku me vend studio druri - Shkëlqim
  37 405,00 Lekë 25 589,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-dyshemeje-inteligjente-ari-me-nuancë-jeshile-përfshirë-Wifi-A60---Botanica
  Llambë dyshemeje inteligjente ari me nuancë jeshile përfshirë Wifi A60 - Botanica
  E
  40 889,00 Lekë 24 715,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-tym-dhe-xhami-të-pastër-8-drita---Bonnie
  Llambë dyshemeje e zezë me tym dhe xhami të pastër 8 drita - Bonnie
  40 479,00 Lekë 24 105,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llambë-dyshemeje-vintage-flori-me-nuancë-veluri-50-cm---Botanica
  Llambë dyshemeje vintage flori me nuancë veluri 50 cm - Botanica
  34 745,00 Lekë 25 269,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-hark-bronzi-me-bazë-mermeri-të-bardhë-e-rregullueshme---XXL
  Llambë hark bronzi me bazë mermeri të bardhë e rregullueshme - XXL
  44 579,00 Lekë 23 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-dyshemeje-vintage-ari-me-nuancë-veluri-jeshile---Botanica
  Llambë dyshemeje vintage ari me nuancë veluri jeshile - Botanica
  34 745,00 Lekë 24 839,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-dyshemeje-vintage-ari-me-nuancë-velour-të-zezë-50-cm---Botanica
  Llambë dyshemeje vintage ari me nuancë velour të zezë 50 cm - Botanica
  34 745,00 Lekë 24 839,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llamba-dyshemeje-vintage-flori-2-drite---Botanica
  Llamba dyshemeje vintage flori 2-drite - Botanica
  32 285,00 Lekë 23 559,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-xham-tymi-12-drita---Bianca
  Llambë dyshemeje e zezë me xham tymi 12 drita - Bianca
  59 949,00 Lekë 23 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-ar,-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Milena
  Llambë dyshemeje e zezë me ar, përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Milena
  31 669,00 Lekë 23 359,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-dyshemeje-vintage-ari-me-nuancë-bronzi-të-vjetër-40-cm---Simplo
  Llambë dyshemeje vintage ari me nuancë bronzi të vjetër 40 cm - Simplo
  31 259,00 Lekë 23 059,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-dyshemeje-trekëmbësh-çeliku-me-vend-studio-druri---Radiant
  Llambë dyshemeje trekëmbësh çeliku me vend studio druri - Radiant
  31 259,00 Lekë 23 059,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-me-hark-tunxh-me-nuancë-të-zezë-dizajn-lule-50-cm---XXL
  Llambë me hark tunxh me nuancë të zezë dizajn lule 50 cm - XXL
  38 429,00 Lekë 22 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
769 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja