Ndriçues të varur

Krijo më shumë atmosferë me një ndriçues të varur!

Ndriçuesit e varur krijojnë atmosferën e dhomës suaj të ndenjjes, së ngrënies ose asaj të gjumit! Shikoni gamën tonë të gjerë të ndriçuesve të varur. Nga abazhurët e varur industrialë te ndriçuesit e varur modernë lambadhedrita, i kemi të gjitha llojet dhe me çmime fantastike!

Ndriçues të varur
1042 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-8-WiFi-G95---Sandra
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 8 WiFi G95 - Sandra
  F
  87 929,00 Lekë 52 075,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Llamba-e-varur-e-rregullueshme-prej-bronzi-e-zbehtë-në-të-ngrohtë-përfshirë-LED---Juliet
  Llamba e varur e rregullueshme prej bronzi e zbehtë në të ngrohtë përfshirë LED - Juliet
  60 359,00 Lekë 44 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-e-varur-me-dizajn-e-zezë-me-xham-qelibar-8-drita---Uvas
  Llambë e varur me dizajn e zezë me xham qelibar 8 drita - Uvas
  58 065,00 Lekë 45 645,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-e-varur-Art-Deco-e-zezë-me-xham-tymuese-8-drite---Sandra
  Llambë e varur Art Deco e zezë me xham tymuese 8-drite - Sandra
  73 275,00 Lekë 48 249,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 5. Klasik-llambadar-bezhë-8-dritash---Armas
  Klasik llambadar bezhë 8 dritash - Armas
  52 165,00 Lekë 38 485,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Klasik-llambadar-çeliku-me-8-drita---Armas
  Klasik llambadar çeliku me 8 drita - Armas
  52 165,00 Lekë 38 485,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-e-varur-industriale-e-zeze-me-ar-115-cm---Magna
  Llamba e varur industriale e zeze me ar 115 cm - Magna
  50 115,00 Lekë 36 075,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-e-varur-gri-përfshirë-LED-me-3-hapa-me-3-drita-me-errësim---Tijn
  Llamba e varur gri përfshirë LED me 3 hapa me 3 drita me errësim - Tijn
  48 065,00 Lekë 37 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-e-varur-e-dizajnuar-e-zezë-me-xham-tymuese-8-drita---Uvas
  Llambë e varur e dizajnuar e zezë me xham tymuese 8 drita - Uvas
  58 065,00 Lekë 28 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-e-varur-Art-deco-e-zezë-me-xham-ari-7-drita---pallon
  Llambë e varur Art deco e zezë me xham ari 7 drita - pallon
  41 505,00 Lekë 29 435,00 Lekë
  Of bespaar 33% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-e-varur-Art-deco-bronzi-me-xham-qelibar-8-drite---Sandra
  Llamba e varur Art deco bronzi me xham qelibar 8-drite - Sandra
  42 939,00 Lekë 31 679,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Set-me-5-llamba-të-varura-me-dizajn-të-zeza---Tela
  Set me 5 llamba të varura me dizajn të zeza - Tela
  52 005,00 Lekë 31 109,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-e-varur-Art-Deco-e-zezë-me-xham-tymi-12-dritash---David
  Llambë e varur Art Deco e zezë me xham tymi 12 dritash - David
  57 289,00 Lekë 28 749,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llamba-e-varur-kafe-121-cm-me-perfshire-LED-me-telekomandë---Ajdin
  Llamba e varur kafe 121 cm me perfshire LED me telekomandë - Ajdin
  34 745,00 Lekë 25 629,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-e-varur-me-dizajn-ari-përfshirë-LED-60-cm---Belinda
  Llambë e varur me dizajn ari përfshirë LED 60 cm - Belinda
  31 669,00 Lekë 24 525,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Klasik-llambadar-antik-8-drita-ari---Giuseppe
  Klasik llambadar antik 8 drita ari - Giuseppe
  37 405,00 Lekë 24 125,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-e-varur-me-dizenjo-e-zezë-me-dimmable-përfshirë-LED---Rowana
  Llambë e varur me dizenjo e zezë me dimmable përfshirë LED - Rowana
  F
  37 405,00 Lekë 21 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ar-me-xham-tymues-përfshirë-5-WiFi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ar me xham tymues përfshirë 5 WiFi A60 - Zuzanna
  E
  56 159,00 Lekë 21 725,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambadar-vintage-ari-5-drita---Botanica
  Llambadar vintage ari 5 drita - Botanica
  32 285,00 Lekë 20 885,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-e-varur-me-dizajn-argjendi-me-errësim-përfshirë-LED---Krisscross
  Llambë e varur me dizajn argjendi me errësim përfshirë LED - Krisscross
  28 595,00 Lekë 21 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Krem-klasik-me-llambadar-8-drita---Giuseppe
  Krem klasik me llambadar 8 drita - Giuseppe
  32 285,00 Lekë 19 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-60-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 60 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  38 839,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-moderne-e-varur-e-bardhë-55cm-përfshirë-LED---Rowan
  Llambë moderne e varur e bardhë 55cm përfshirë LED - Rowan
  F
  25 109,00 Lekë 15 559,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-e-varur-rurale-e-bardhe-50-cm---Corda-Flat
  Llamba e varur rurale e bardhe 50 cm - Corda Flat
  23 469,00 Lekë 14 879,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-e-varur-industriale-e-zezë-me-rrjetë-3-drite---Karkasë
  Llambë e varur industriale e zezë me rrjetë 3-drite - Karkasë
  23 469,00 Lekë 13 169,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-e-varur-Art-Deco-kristal-40cm-ar---Cesar
  Llamba e varur Art Deco kristal 40cm ar - Cesar
  92 129,00 Lekë 50 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llambë-e-varur-retro-e-zezë-me-xham-të-pastër-të-rrumbullakët-3-dritë---Eclipse
  Llambë e varur retro e zezë me xham të pastër të rrumbullakët 3 dritë - Eclipse
  15 269,00 Lekë 7 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llamba-e-varur-rurale-e-bardhe-45-cm---Corda
  Llamba e varur rurale e bardhe 45 cm - Corda
  10 765,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-e-varur-antracit-përfshirë-LED-dhe-dimmer-të-rregullueshëm---Juliet
  Llambë e varur antracit përfshirë LED dhe dimmer të rregullueshëm - Juliet
  54 215,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 30. Llambë-varëse-rurale-e-zezë-me-bastun-prej-palme-kacavjerrëse---Kata
  Llambë varëse rurale e zezë me bastun prej palme kacavjerrëse - Kata
  12 195,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-e-varur-Art-deco-e-zezë-me-xham-tymuese-6-drita---Kevin
  Llambë e varur Art deco e zezë me xham tymuese 6 drita - Kevin
  72 249,00 Lekë 46 445,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-e-varur-industriale-e-zezë-me-rrjetë---Carcass
  Llambë e varur industriale e zezë me rrjetë - Carcass
  8 709,00 Lekë 5 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-e-varur-e-zezë-me-xham-opal-8-dritë-e-zgjatur---Uvas
  Llambë e varur e zezë me xham opal 8-dritë e zgjatur - Uvas
  74 299,00 Lekë 45 205,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-e-varur-orientale-e-zezë-me-bambu---Rayan
  Llambë e varur orientale e zezë me bambu - Rayan
  9 219,00 Lekë 2 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llamba-e-varur-me-litar-rural-1-drite---Ropa
  Llamba e varur me litar rural 1-drite - Ropa
  2 865,00 Lekë 2 115,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-e-varur-e-zezë-me-tym-dhe-xham-të-pastër-13-drita---Bonnie
  Llambë e varur e zezë me tym dhe xham të pastër 13 drita - Bonnie
  94 179,00 Lekë 43 179,00 Lekë
  Of bespaar 56% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
1042 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja