Panela LED

Gjeni panelet tuaja LED për çdo hapësirë këtu

Ndricuesit e panelit LED janë shumë funksionalë për çdo hapësirë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të paneleve LED, nga panelet e zbutshme deri te panelet e montuara në tavan, si dhe panelet e montuara në sipërfaqe. Eksploroni asortimentin tonë të plotë më poshtë.

Panela LED
30 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
 1. Ngrohje-tavani-e-bardhë-120-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Nelia
  Ngrohje tavani e bardhë 120 cm përfshirë LED me telekomandë - Nelia
  56 265,00 Lekë 36 975,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Ngrohje-tavani-e-bardhë-60-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Nelia
  Ngrohje tavani e bardhë 60 cm përfshirë LED me telekomandë - Nelia
  43 965,00 Lekë 29 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-tavani-e-bardhe-46-cm-perfshire-LED-2700---5000K---Luntani
  Llamba tavani e bardhe 46 cm perfshire LED 2700 - 5000K - Luntani
  23 469,00 Lekë 23 125,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llamba-tavani-e-bardhe-121-cm-perfshire-LED-2700---5000K---Luntani
  Llamba tavani e bardhe 121 cm perfshire LED 2700 - 5000K - Luntani
  28 595,00 Lekë 22 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-moderne-tavani-e-zezë-120-cm-përfshirë-LED-me-zbehje-në-të-ngrohtë---Liv
  Llambë moderne tavani e zezë 120 cm përfshirë LED me zbehje në të ngrohtë - Liv
  F
  23 469,00 Lekë 16 885,00 Lekë
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-tavani-çeliku-120-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Liv
  Llamba tavani çeliku 120 cm përfshirë LED me telekomandë - Liv
  F
  23 469,00 Lekë 16 439,00 Lekë
  Of bespaar 33% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-tavani-çeliku-120-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Liv
  Llamba tavani çeliku 120 cm përfshirë LED me telekomandë - Liv
  F
  37 405,00 Lekë 21 105,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 8. Llamba-tavani-e-bardhe-perfshire-LED-dhe-dimmer-me-telekomandë---Liv
  Llamba tavani e bardhe perfshire LED dhe dimmer me telekomandë - Liv
  E
  23 469,00 Lekë 13 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-tavani-çeliku-80-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Live
  Llamba tavani çeliku 80 cm përfshirë LED me telekomandë - Live
  F
  18 959,00 Lekë 12 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-tavani-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Liv
  Llamba tavani e zezë 80 cm përfshirë LED me telekomandë - Liv
  F
  18 959,00 Lekë 12 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-tavani-katrore-LED-e-bardhë-me-telekomandë---Orch
  Llambë tavani katrore LED e bardhë me telekomandë - Orch
  16 295,00 Lekë 12 019,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-tavani-e-bardhe-120-cm-perfshire-LED---Liv
  Llamba tavani e bardhe 120 cm perfshire LED - Liv
  E
  17 935,00 Lekë 11 665,00 Lekë
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-përfshirë-LED-120-cm---Liv
  Llamba moderne e tavanit e zezë përfshirë LED 120 cm - Liv
  E
  17 935,00 Lekë 11 955,00 Lekë
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llamba-tavani-çeliku-40-cm-me-LED-dhe-telekomandë---Liv
  Llamba tavani çeliku 40 cm me LED dhe telekomandë - Liv
  F
  15 269,00 Lekë 10 659,00 Lekë
  Of bespaar 37% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-përfshirë-LED-80-cm---Liv
  Llamba moderne e tavanit e zezë përfshirë LED 80 cm - Liv
  D
  15 269,00 Lekë 9 549,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-tavani-e-bardhe-45-cm-perfshire-LED-me-telekomandë---Orch
  Llamba tavani e bardhe 45 cm perfshire LED me telekomandë - Orch
  14 245,00 Lekë 10 505,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-tavani-e-zezë-40-cm-përfshirë-LED-me-telekomandë---Liv
  Llamba tavani e zezë 40 cm përfshirë LED me telekomandë - Liv
  F
  15 269,00 Lekë 9 879,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llamba-moderne-e-tavanit-çeliku-përfshirë-LED-80-cm---Liv
  Llamba moderne e tavanit çeliku përfshirë LED 80 cm - Liv
  D
  15 269,00 Lekë 9 659,00 Lekë
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-tavani-katrore-e-zeze-40-cm-perfshire-LED-me-3-hapa-me-dimming-IP44---Lope
  Llamba tavani katrore e zeze 40 cm perfshire LED me 3 hapa me dimming IP44 - Lope
  13 029,00 Lekë 10 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-e-tavanit-e-bardhe-40-cm-me-perfshire-LED-me-4-hapa-te-zbehte---Liv
  Llamba e tavanit e bardhe 40 cm me perfshire LED me 4 hapa te zbehte - Liv
  F
  11 175,00 Lekë 8 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-përfshirë-LED-40-cm---Liv
  Llamba moderne e tavanit e zezë përfshirë LED 40 cm - Liv
  E
  11 175,00 Lekë 6 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-tavani-e-bardhe-30-cm-perfshire-LED-me-telekomandë---Orch
  Llamba tavani e bardhe 30 cm perfshire LED me telekomandë - Orch
  9 219,00 Lekë 7 135,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-moderne-e-tavanit-çeliku-120-cm-përfshirë-LED-me-4-hapa-të-zbehtë---Liv
  Llamba moderne e tavanit çeliku 120 cm përfshirë LED me 4 hapa të zbehtë - Liv
  F
  17 935,00 Lekë 11 885,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 24. Llamba-tavani-katrore-e-zeze-30-cm-perfshire-LED-me-3-hapa-IP44---Lope
  Llamba tavani katrore e zeze 30 cm perfshire LED me 3 hapa IP44 - Lope
  6 055,00 Lekë 4 755,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Panele-moderne-LED-e-bardhë-përfshirë-LED-30-cm---Orch
  Panele moderne LED e bardhë përfshirë LED 30 cm - Orch
  5 325,00 Lekë 3 925,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-tavani-e-rrumbullaket-e-zeze-26-cm-me-perfshire-LED-me-3-hapa-IP44---Lope
  Llamba tavani e rrumbullaket e zeze 26 cm me perfshire LED me 3 hapa IP44 - Lope
  4 945,00 Lekë 3 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-tavani-e-rrumbullakët-e-zezë-40-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-IP44---Lope
  Llamba tavani e rrumbullakët e zezë 40 cm përfshirë LED me 3 hapa IP44 - Lope
  12 019,00 Lekë 9 445,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 28. Llamba-tavani-katrore-e-zeze-17-cm-perfshire-LED-me-3-hapa-me-dimmim-IP44---Lope
  Llamba tavani katrore e zeze 17 cm perfshire LED me 3 hapa me dimmim IP44 - Lope
  4 035,00 Lekë 3 165,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-tavani-e-zeze-17-cm-perfshire-LED-me-3-hapa-IP44---Lope
  Llamba tavani e zeze 17 cm perfshire LED me 3 hapa IP44 - Lope
  3 229,00 Lekë 2 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Panele-moderne-LED-çeliku-40-cm-përfshirë-LED---Liv
  Panele moderne LED çeliku 40 cm përfshirë LED - Liv
  E
  11 175,00 Lekë 7 439,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
30 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction

Kurioz për të gjitha avantazhet e dritës së panelit LED?

Ka shumë përfitime në përdorimin e paneleve LED në shtëpinë tuaj. Panelet LED konsumojnë shumë më pak energji në krahasim me llojet e tjera të ndriçimit, që rezulton në kosto më të ulëta afatgjata të energjisë. Gjithashtu, panelet LED kanë një jetëgjatësi mesatare më të gjatë, pjesërisht për shkak të konsumit të tyre më të ulët të energjisë dhe teknologjive që ne përdorim për t'i prodhuar ato. Panelet tona LED janë të lehta, duke i bërë ato të lehta për t'u montuar në tavan dhe mure. Ato ofrojnë ndriçim të drejtpërdrejtë dhe funksional. Po kërkoni diçka ndryshe? Zgjidhni panelet tona LED të zbehura për të rregulluar dritën sipas preferencave tuaja. Disa panele madje ju lejojnë të ndryshoni temperaturën e ngjyrës, perfekte për të përshtatur atmosferën me rrethinat. Me këto avantazhe, panelet LED janë ideale për përdorim në shtëpi, zyra, shkolla, restorante dhe më shumë.

Pse duhet të zgjedh një panel LED të zbehur?

Për më shumë fleksibilitet, ne ofrojmë gjithashtu panele LED me aftësi për të zbehur ndriçimin. Me këtë veçori, ju mund të rregulloni ndriçimin e dritës sipas dëshirës, e cila është veçanërisht e dobishme në hapësira ku nevoja për ndriçim ndryshon gjatë ditës. Kjo nuk është vetëm një mënyrë e shkëlqyer për të ndryshuar atmosferën në një dhomë, por gjithashtu kontribuon në kursimin e energjisë. Duke ulur intensitetin e dritës kur ndriçimi maksimal nuk është i nevojshëm, ju mund të kurseni ndjeshëm në kostot e energjisë. Një panel LED i zbehtë është ideal për mjedise të ndryshme, përfshirë vende pune, dhoma ndenjeje, dhoma gjumi, apo vende të tjera ku dëshironi të personalizoni cilësimet e ndriçimit bazuar në aktivitete të ndryshme ose orare të ndryshme të ditës.

Keni nevojë për ndihmë në zgjedhjen e panelit LED të duhur?

Zgjedhja e panelit të duhur LED mund të jetë sfiduese. Ne jemi këtu për të ndihmuar. Nëse keni nevojë për këshilla ose keni një pyetje rreth dritave të panelit LED, mos hezitoni të kontaktoni shërbimin tonë të klientit përmes bisedës, telefonit ose emailit. Së bashku, do të gjejmë një zgjidhje!

new

Produkte të Reja