Abazhurë tavoline LED

Gjeni abazhurët tuaj të preferuar LED të tavolinës këtu

Një dritë tavoline LED mund të sigurojë ndriçim të këndshëm. Përdorni një abazhur tavoline LED për të krijuar më shumë atmosferë në dhomën e ndenjjes ose të gjumit. Një abazhur tavoline LED është gjithashtu i përkryer për të siguruar dritë funksionale në hapësirën tuaj të punës. Gjeni dritën tuaj të përsosur të tavolinës në lambadhedrita.

Abazhurë tavoline LED
45 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-moderne-e-tavolinës-prej-bronzi-përfshirë-LED---Disko
  Llamba moderne e tavolinës prej bronzi përfshirë LED - Disko
  E
  11 175,00 Lekë 6 309,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-moderne-e-rrumbullakët-e-tavolinës-prej-çeliku-LED-përfshirë-dimmer---Belinda
  Llamba moderne e rrumbullakët e tavolinës prej çeliku LED përfshirë dimmer - Belinda
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-tavoline-ari-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Henk
  Llambë tavoline ari përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Henk
  16 295,00 Lekë 12 019,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-tavoline-e-zezë-me-ar,-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Milena
  Llambë tavoline e zezë me ar, përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Milena
  14 245,00 Lekë 10 505,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-tavoline-e-projektuar-prej-çeliku-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llamba tavoline e projektuar prej çeliku duke përfshirë LED dhe dimmer - Belinda
  13 219,00 Lekë 10 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-moderne-e-tavolinës-e-zezë-përfshirë-LED---Etienne
  Llamba moderne e tavolinës e zezë përfshirë LED - Etienne
  13 219,00 Lekë 10 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-tavoline-e-projektuar-me-ndryshk-kafe-me-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llamba tavoline e projektuar me ndryshk kafe me LED dhe dimmer - Belinda
  13 219,00 Lekë 10 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-tavoline-me-dizajn-ari-38.5-cm-me-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llambë tavoline me dizajn ari 38.5 cm me LED dhe dimmer - Belinda
  13 219,00 Lekë 10 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-tavoline-projektimi-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Navara
  Llambë tavoline projektimi prej bronzi përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Navara
  F
  15 269,00 Lekë 8 549,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-tavoline-me-dizajn-gri-përfshirë-LED-me-karikues-me-prekje-dhe-induksion---Don
  Llambë tavoline me dizajn gri përfshirë LED me karikues me prekje dhe induksion - Don
  E
  12 195,00 Lekë 8 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-tavoline-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Jitske
  Llambë tavoline e zezë me dizajn, përfshirë LED me dimmer prekje - Jitske
  11 175,00 Lekë 8 649,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-tavoline-me-dizajn-argjendi-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Krisscross
  Llambë tavoline me dizajn argjendi përfshirë LED dhe dimmer - Krisscross
  11 175,00 Lekë 8 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-tavoline-dizenjoje-e-bardhe-2700-5000k-perfshire-LED---Tina
  Llamba tavoline dizenjoje e bardhe 2700-5000k perfshire LED - Tina
  8 709,00 Lekë 7 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llamba-tavoline-dizenjoje-e-zeze-2700-5000k-perfshire-LED---Tina
  Llamba tavoline dizenjoje e zeze 2700-5000k perfshire LED - Tina
  8 709,00 Lekë 7 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-tavoline-me-dizajn-ari-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Notia
  Llambë tavoline me dizajn ari përfshirë LED me dimmer prekje - Notia
  F
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-tavoline-e-projektuar-çeliku-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Notia
  Llamba tavoline e projektuar çeliku përfshirë LED me dimmer prekje - Notia
  F
  12 195,00 Lekë 7 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-tavoline-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED-me-karikues-me-prekje-dhe-induksion---Don
  Llambë tavoline e zezë me dizajn, përfshirë LED me karikues me prekje dhe induksion - Don
  12 195,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-tavoline-kafe-përfshirë-LED,-e-rregullueshme,-e-zbehtë-me-3-hapa---Axel
  Llambë tavoline kafe përfshirë LED, e rregullueshme, e zbehtë me 3 hapa - Axel
  9 735,00 Lekë 7 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-tavoline-e-zezë-duke-përfshirë-alarmin-e-kalendarit-dhe-dimmerin-me-prekje---Axel
  Llambë tavoline e zezë duke përfshirë alarmin e kalendarit dhe dimmerin me prekje - Axel
  9 735,00 Lekë 7 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-tavoline-e-zezë-përfshirë-LED-me-telekomandë-dhe-RGB---Arnold
  Llambë tavoline e zezë përfshirë LED me telekomandë dhe RGB - Arnold
  8 809,00 Lekë 6 499,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-tavoline-e-jashtme-e-bardhë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-IP44---Sammi
  Llambë tavoline e jashtme e bardhë përfshirë LED me dimmer prekje IP44 - Sammi
  8 709,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-tavoline-e-jashtme-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-IP44---Sammi
  Llambë tavoline e jashtme e zezë përfshirë LED me dimmer prekje IP44 - Sammi
  8 709,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-moderne-e-tavolinës-çeliku-me-dimmer-prekje-përfshirë-LED---Douwe
  Llamba moderne e tavolinës çeliku me dimmer prekje përfshirë LED - Douwe
  8 399,00 Lekë 6 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-moderne-e-tavolinës-e-zezë-me-errësim-përfshirë-LED---Kiril
  Llamba moderne e tavolinës e zezë me errësim përfshirë LED - Kiril
  7 169,00 Lekë 5 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-tavoline-dhe-muri-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Joni
  Llambë tavoline dhe muri e zezë përfshirë LED me dimmer prekje - Joni
  E
  9 735,00 Lekë 4 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-tavoline-gri-e-erret-perfshire-LED-me-3-hapa-te-eresuar-me-prekje---Mirko
  Llamba tavoline gri e erret perfshire LED me 3 hapa te eresuar me prekje - Mirko
  6 555,00 Lekë 4 835,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-tavoline-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-zbehtë-me-prekje---Mirko
  Llamba tavoline prej bronzi përfshirë LED me 3 hapa të zbehtë me prekje - Mirko
  6 555,00 Lekë 4 835,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-tavoline-bronzi-përfshirë-LED-me-errësim-me-prekje---Jano
  Llambë tavoline bronzi përfshirë LED me errësim me prekje - Jano
  6 555,00 Lekë 4 835,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Dizajni-i-llambës-tavoline-çeliku-me-errësim-përfshirë-LED---Regno
  Dizajni i llambës tavoline çeliku me errësim përfshirë LED - Regno
  5 939,00 Lekë 4 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-tavoline-e-bardhë-përfshirë-LED-e-karikueshme-dhe-dimmer-me-prekje-me-3-hapa---Maureen
  Llambë tavoline e bardhë përfshirë LED e karikueshme dhe dimmer me prekje me 3 hapa - Maureen
  5 635,00 Lekë 4 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-tavoline-e-zezë-duke-përfshirë-LED-të-ringarkueshme-dhe-dimmer-me-prekje-me-3-hapa---Maureen
  Llambë tavoline e zezë duke përfshirë LED të ringarkueshme dhe dimmer me prekje me 3 hapa - Maureen
  5 635,00 Lekë 4 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-tavoline-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Palka
  Llambë tavoline e zezë me dizajn, përfshirë LED me dimmer prekje - Palka
  F
  6 659,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-me-kapëse-tavoline-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Lionard
  Llambë me kapëse tavoline e zezë përfshirë LED me dimmer prekje - Lionard
  F
  9 219,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 34. Llambë-tavoline-me-kapëse-çeliku-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Lionard
  Llambë tavoline me kapëse çeliku përfshirë LED me dimmer prekje - Lionard
  F
  9 219,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
45 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja