Ndriçim tregtar

Si klient biznesi, ju do të përfitoni nga ofertat speciale, zbritjet ekskluzive dhe do të paguani gjithmonë çmimin më të ulët te lambadhedrita Koleksioni ynë QAZQA Professional është gjithashtu i përshtatur posaçërisht për klientin e biznesit. Ky ndriçim është ekskluziv për klientët e biznesit si dhe është i lehtë për t'u instaluar.Pse të porosisni komercialisht?

  • Gjithmonë çmimi më i ulët! - Si klient biznesi ju paguani gjithmonë çmimin më të ulët në lambadhedrita, me zbritje ekskluzive. Nëse zbritja promocionale në lambadhedrita është më e lartë se zbritja standarde, do të shtohet një zbritje shtesë për t'ju dhënë një diferencë të mirë për çdo porosi.
  • Zbritje ekskluzive në koleksionin QAZQA Professional - Kjo linjë produktesh është plotësisht e përshtatur për nevojat e partnerëve tanë të biznesit. Për shembull, procesi i instalimit është tepër i lehtë dhe linja përbëhet nga një përzgjedhje e gjerë e dritave spote (me inkaso) dhe ndriçimit binar. QAZQA Professional nuk përfshihet në ofertat normale për lambadhedrita, por zbritja për ju si klient biznesi vazhdon të aplikohet.

*Shikoni shpjegimin e bonusit tonë të besnikërisë për klientët e biznesit këtu!

 

 

 


Baza e ndriçimit të korporatës

Ndriçimi i mirë i biznesit është thelbësor për imazhin e korporatës. Në lambadhedrita, ne jemi të vetëdijshëm se çdo sektor ka nevoja të ndryshme dhe se kjo ndikon edhe në zgjedhjen e ndriçimit. Qofshin ndërtesa zyrash, objekte hotelerie, ndriçim profesional i jashtëm ose ndërmarrje shërbimi dhe tregtare. Gama jonë e gjerë e produkteve siguron që ndriçimi ynë të jetë i përshtatshëm për çdo përdorim biznesi. Përmirësim funksional si edhe krijim atmosfere.

 

Në varësi të llojit të dhomës (si dimensionet, brendësia dhe stili i kësaj hapësire), është e rëndësishme të merren parasysh një sërë gjërash. Projekti i ndriçimit është veçanërisht vendimtar. Ku dhe sa pika drite vendosen është baza për përdorshmërinë e një dhome. Për një mjedis miqësor për punën, lumenët e mjaftueshëm janë gjithashtu të rëndësishëm, ndërsa industria e mikpritjes sillet rrotull kryesisht rreth një atmosfere tërheqëse. Nëse kërkohet, ekipi ynë i konsulentëve teknikë të ndriçimit mund të ofrojë mbështetje në hartimin e një projekti ndriçimi dhe/ose zgjedhjen e ndriçimit komercial.

 

Përqendrohuni te qëndrueshmëria

Si për punonjësit ashtu edhe për klientët, qëndrueshmëria është gjithnjë e më shumë një faktor vendimtar kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një organizate të caktuar. Ndriçimi mund të kontribuojë në këtë fushë duke u fokusuar në ndriçimin e qëndrueshëm LED. Sidomos kur një organizatë përdor ende llamba halogjene ose inkandeshente, kjo mund të sjellë përfitime. Nëse tashmë po përdoret ndriçimi LED, mund të zgjidhet integrimi inteligjent për të reduktuar më tej konsumin e energjisë. Këto drita mund të ndizen dhe fiken automatikisht, mund të kontrollohen nga distanca dhe mund të integrohen me pajisje të tjera inteligjente. Kjo lejon që gjithçka të menaxhohet nga qendra.

 

QAZQA Professional

Linja jonë QAZQA Professional përfshin një gamë të gjerë ndriçimi binari, si dhe spote me inkaso të vendosura dhe të montuara në sipërfaqe. E përsosur për të shtuar ndriçimin e theksuar ose për të punuar në mënyrë krijuese me dritë indirekte. Si klient biznesi, ju do të përfitoni nga zbritjet ekskluzive në produktet QAZQA Professional!


  • Gjithmonë çmimi më i ulët!
  • Zbritje ekskluzive në QAZQA Professional