Spotet

Spote të këndshme për shtëpinë

Një spot mund të përdoret për të nxjerrë në pah arredimin tuaj! Pothuajse të gjitha spotet janë të rregullueshme në mënyrë që ta drejtosh driten aty ku të duhet. Spotet e plotësojnë ndriçimin e shtëpisë suaj. Blini tani në lambadhedrita!

Spotet
971 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Sistemi-hekurudhor-i-zi-duke-përfshirë-LED-5-dritë-me-errësim-3-fazor-djathtas---Vizitor-38
  Sistemi hekurudhor i zi duke përfshirë LED 5-dritë me errësim 3-fazor djathtas - Vizitor 38
  F
  111 599,00 Lekë 57 389,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-14-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 14 pika të zeza - Jeana
  55 855,00 Lekë 35 399,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-10-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 10 pika të zeza - Jeana
  43 555,00 Lekë 24 549,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Set-me-5-njolla-të-jashtme-çelik-inox-IP65---Delux
  Set me 5 njolla të jashtme çelik inox IP65 - Delux
  37 405,00 Lekë 23 899,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Sistemi-modern-hekurudhor-i-bardhë-5-dritë-1-fazor---Gissi
  Sistemi modern hekurudhor i bardhë 5-dritë 1-fazor - Gissi
  22 445,00 Lekë 14 319,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Set-me-5-pika-çeliku-IP65---Sheshi-themelor
  Set me 5 pika çeliku IP65 - Sheshi themelor
  31 259,00 Lekë 12 175,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-me-4-pika-3-fazor---Vizitor
  Sistemi modern hekurudhor i zi me 4 pika 3-fazor - Vizitor
  85 979,00 Lekë 52 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Sistemi-modern-hekurudhor-3-fazor-i-bardhë-me-4-pika-3000-4000K---Vizitor-38
  Sistemi modern hekurudhor 3-fazor i bardhë me 4 pika 3000-4000K - Vizitor 38
  103 405,00 Lekë 52 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-moderne-e-tavanit-e-zezë-me-6-drita---Lofty
  Llamba moderne e tavanit e zezë me 6 drita - Lofty
  16 295,00 Lekë 10 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Banjo-moderne-çeliku-me-3-dritë-IP44---Japie
  Banjo moderne çeliku me 3 dritë IP44 - Japie
  13 835,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-4-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 4 pika të zeza - Jeana
  19 985,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. E-zezë-moderne-e-zhytur-e-rregullueshme-me-3-dritë---Çati
  E zezë moderne e zhytur e rregullueshme me 3 dritë - Çati
  12 195,00 Lekë 7 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Banjo-moderne,-katrore-e-bardhë-me-3-dritë-IP44---Ducha
  Banjo moderne, katrore e bardhë me 3 dritë IP44 - Ducha
  11 175,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Njolla-kafe-e-ndryshkur-e-tavanit-e-rrotullueshme-dhe-e-pjerrët---Coney-4
  Njolla kafe e ndryshkur e tavanit e rrotullueshme dhe e pjerrët - Coney 4
  10 765,00 Lekë 5 615,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-3-dritë---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 3-dritë - Flint
  10 245,00 Lekë 5 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Tavani-industrial-spot-i-zi-me-dru-3-drita---Fitimet
  Tavani industrial spot i zi me dru 3 drita - Fitimet
  6 349,00 Lekë 4 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Banjo-moderne-bronzi-me-4-drita-IP44---Japie
  Banjo moderne bronzi me 4 drita IP44 - Japie
  16 295,00 Lekë 4 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Set-me-6-pika-të-futura-të-zeza-përfshirë-LED-IP65-me-3-hapa-të-zbehtë---Thjesht
  Set me 6 pika të futura të zeza përfshirë LED IP65 me 3 hapa të zbehtë - Thjesht
  E
  10 765,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Njolla-rurale-e-zezë-me-dru-4-drita---Flint
  Njolla rurale e zezë me dru 4-drita - Flint
  13 219,00 Lekë 5 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-muri-moderne-çeliku-me-nuancë-të-bardhë-e-rregullueshme---Hetta
  Llamba muri moderne çeliku me nuancë të bardhë e rregullueshme - Hetta
  3 025,00 Lekë 1 885,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Njolla-e-zezë-me-2-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 2 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  6 659,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Dizajni-vend-i-bardhë-i-rrumbullakët-3-dritë---Vezë
  Dizajni vend i bardhë i rrumbullakët 3-dritë - Vezë
  8 195,00 Lekë 5 409,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Bronzi-me-pika-të-rrumbullakëta-retro-me-pllakë-tavani-3-drita---Gissi
  Bronzi me pika të rrumbullakëta retro me pllakë tavani 3 drita - Gissi
  10 765,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Set-me-5-pika-të-zhytura-të-bardha-me-errësim-me-3-hapa---Ulo
  Set me 5 pika të zhytura të bardha me errësim me 3 hapa - Ulo
  8 579,00 Lekë 4 439,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Njolla-e-zezë-me-3-drita-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme-prej-druri---Mosh
  Njolla e zezë me 3 drita të rrotullueshme dhe të përkulshme prej druri - Mosh
  9 219,00 Lekë 4 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Njolla-industriale-e-zezë-me-2-drita-të-pjerrëta-druri---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 2 drita të pjerrëta druri - Jeana
  5 119,00 Lekë 3 039,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Rezultati-modern-i-zhytur-i-bardhë-AR70-IP44---Dep
  Rezultati modern i zhytur i bardhë AR70 IP44 - Dep
  1 535,00 Lekë 899,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Njolla-industriale-e-zezë-me-3-drita-e-pjerrët-me-dru---Jeana
  Njolla industriale e zezë me 3 drita e pjerrët me dru - Jeana
  6 659,00 Lekë 3 995,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Pika-industriale-e-zezë-me-dru-3-drita---Kristina
  Pika industriale e zezë me dru 3 drita - Kristina
  9 735,00 Lekë 2 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Banjo-moderne-me-ngjyrë-të-zezë-IP44---Ducha
  Banjo moderne me ngjyrë të zezë IP44 - Ducha
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Dizajn-llambë-tavani-e-zezë-me-ar---Noud
  Dizajn llambë tavani e zezë me ar - Noud
  3 585,00 Lekë 1 965,00 Lekë
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Njolla-inteligjente-e-zhytur-e-bardhë-përfshirë-WiFi-GU10---Dep
  Njolla inteligjente e zhytur e bardhë përfshirë WiFi GU10 - Dep
  G
  3 885,00 Lekë 2 059,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. E-zezë-me-pika-inteligjente-përfshirë-WiFi-GU10-i-rregullueshëm---Jeana
  E zezë me pika inteligjente përfshirë WiFi GU10 i rregullueshëm - Jeana
  G
  4 909,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-14-WiFi-GU10-i-zi---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 14 WiFi GU10 i zi - Jeana
  G
  84 545,00 Lekë 42 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Dritare-e-mbyllur-e-bardhë-e-rrotullueshme-dhe-e-përkulshme---Aliazh
  Dritare e mbyllur e bardhë e rrotullueshme dhe e përkulshme - Aliazh
  3 069,00 Lekë 1 009,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Shina-150-cm-e-zezë-për-hekurudhë-3fazore
  Shina 150 cm e zezë për hekurudhë 3fazore
  10 765,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
971 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja