Ndriçues të jashtëm muri

Dritat e jashtme të murit krijojnë një atmosferë të bukur

Ndriçuesit e jashtëm mund të japin dritë atmosferike në kopshtin tuaj, në derën e përparme ose në tarracë. Drita muri të jashtme, nga modernet te klasiket: lambadhedrita.al e ka atë për ju! Të gjitha dritat e mureve për ambiente të jashtme janë rezistente ndaj lagështirës dhe ujit.

Ndriçues të jashtëm muri
390 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Zane
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Litt
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Litt
  E
  18 345,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-muri-gri-IP55-përfshirë-1-x-GU10-me-errësim-me-3-hapa---Franca
  Llambë muri gri IP55 përfshirë 1 x GU10 me errësim me 3 hapa - Franca
  5 635,00 Lekë 2 249,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llamba-muri-e-jashtme-antracit-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme antracit IP44 - Solo
  2 559,00 Lekë 1 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-muri-moderne-gri-IP44---Uragani-1
  Llambë muri moderne gri IP44 - Uragani 1
  4 815,00 Lekë 3 545,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-erret-IP54-me-2-drita-LED---Otan
  Llamba muri e jashtme gri e erret IP54 me 2 drita LED - Otan
  F
  12 195,00 Lekë 8 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-gri-të-errët-17,5-cm-përfshirë-LED---Batt
  Set me 2 llamba muri të jashtme gri të errët 17,5 cm përfshirë LED - Batt
  13 219,00 Lekë 6 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-duke-përfshirë-LED-dhe-diellore---Sunnie
  Llamba muri e jashtme gri e errët duke përfshirë LED dhe diellore - Sunnie
  13 219,00 Lekë 7 959,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-moderne-muri-të-jashtme-alumini-IP44---Ben-1
  Llambë moderne muri të jashtme alumini IP44 - Ben 1
  2 559,00 Lekë 1 305,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-muri-dizajn-gri-alumini-15-cm-përfshirë-LED-9W---Skyf
  Llambë muri dizajn gri alumini 15 cm përfshirë LED 9W - Skyf
  E
  8 195,00 Lekë 5 329,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-diell---Charlotte
  Llamba muri e jashtme e zezë me rreze të ulët dhe sensor në diell - Charlotte
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-përfshirë-LED-me-2-dritë-IP54---I-pamend
  Llamba muri e jashtme gri e errët përfshirë LED me 2 dritë IP54 - I pamend
  F
  4 609,00 Lekë 2 115,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Sensori-i-lëvizjes-së-llambës-moderne-të-jashtme-prej-çeliku-IP44---Emerald-1
  Sensori i lëvizjes së llambës moderne të jashtme prej çeliku IP44 - Emerald 1
  5 119,00 Lekë 2 815,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-muri-moderne-e-jashtme-e-zezë-përfshirë-LED-IP44---Vezë
  Llambë muri moderne e jashtme e zezë përfshirë LED IP44 - Vezë
  E
  5 119,00 Lekë 3 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-sensor-dritë-errësi-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme e zezë me sensor dritë-errësi IP44 - Solo
  4 915,00 Lekë 3 625,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-muri-e-jashtme-e-bardhë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llamba muri e jashtme e bardhë me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 2 365,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-muri-antracit-11.5-cm-përfshirë-LED-IP65---Batt
  Llambë muri antracit 11.5 cm përfshirë LED IP65 - Batt
  E
  5 119,00 Lekë 2 589,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-muri-moderne-në-natyrë-gri-e-errët-përfshirë-LED-IP65---Gur-ranor-2
  Llambë muri moderne në natyrë gri e errët përfshirë LED IP65 - Gur ranor 2
  D
  2 969,00 Lekë 2 025,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-muri-moderne-në-natyrë-gri-e-errët-përfshirë-LED-IP54---Gur-ranor-1
  Llambë muri moderne në natyrë gri e errët përfshirë LED IP54 - Gur ranor 1
  E
  2 355,00 Lekë 1 735,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-e-rregullueshme-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme e zezë e rregullueshme IP44 - Solo
  2 765,00 Lekë 1 575,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-muri-e-jashtme-moderne-grafit-14.3-cm-IP44---Latina
  Llambë muri e jashtme moderne grafit 14.3 cm IP44 - Latina
  5 325,00 Lekë 2 815,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 22. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-sensor-lëvizjeje-LED-IP54---Harvey
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë sensor lëvizjeje LED IP54 - Harvey
  F
  17 935,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Set-me-4-llamba-muri-inteligjente-të-ndryshkura-në-kafe-IP44-përfshirë-2-GU10---Baleno
  Set me 4 llamba muri inteligjente të ndryshkura në kafe IP44 përfshirë 2 GU10 - Baleno
  G
  31 669,00 Lekë 12 059,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-moderne-e-jashtme-e-murit-në-gri-të-errët-sensor-lëvizjeje-IP44---Herman
  Llamba moderne e jashtme e murit në gri të errët sensor lëvizjeje IP44 - Herman
  14 245,00 Lekë 11 029,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-të-zeza-me-detektor-lëvizjeje---Rotterdam
  Set me 2 llamba muri të jashtme të zeza me detektor lëvizjeje - Rotterdam
  22 445,00 Lekë 9 805,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-IP44-të-zeza-me-xham---Rotterdam
  Set me 2 llamba muri të jashtme IP44 të zeza me xham - Rotterdam
  16 295,00 Lekë 8 675,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Set-me-4-llamba-muri-moderne-të-zeza-2-drite-IP44---Baleno
  Set me 4 llamba muri moderne të zeza 2-drite IP44 - Baleno
  11 175,00 Lekë 8 549,00 Lekë
  Of bespaar 27% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Set-me-4-llamba-muri-gri-të-errët-2-drita-IP44---Baleno
  Set me 4 llamba muri gri të errët 2-drita IP44 - Baleno
  13 219,00 Lekë 7 995,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-muri-rurale-e-zezë-IP44---Sutton-Up
  Llambë muri rurale e zezë IP44 - Sutton Up
  12 195,00 Lekë 7 885,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-moderne-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54---Litt
  Llambë moderne muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 - Litt
  E
  16 295,00 Lekë 7 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Set-me-4-llamba-muri-moderne-të-zeza-IP44---Baleno
  Set me 4 llamba muri moderne të zeza IP44 - Baleno
  12 195,00 Lekë 7 769,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-muri-industriale-e-jashtme-gri-IP44---Sutton-down
  Llamba muri industriale e jashtme gri IP44 - Sutton down
  12 195,00 Lekë 7 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-muri-në-natyrë-rurale-e-zezë---Amsterdam
  Llambë muri në natyrë rurale e zezë - Amsterdam
  11 175,00 Lekë 7 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-muri-e-jashtme-katrore-industriale-e-zezë-IP23---Rotterdam
  Llambë muri e jashtme katrore industriale e zezë IP23 - Rotterdam
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Of bespaar 50% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Fener-muri-i-jashtëm-i-ndryshkur-kafe-me-sensor-lëvizjeje-IP44---Charlois
  Fener muri i jashtëm i ndryshkur kafe me sensor lëvizjeje IP44 - Charlois
  10 245,00 Lekë 7 555,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llamba-muri-e-jashtme-me-sensor-lëvizjeje-gri-të-errët-IP44---Tide
  Llamba muri e jashtme me sensor lëvizjeje gri të errët IP44 - Tide
  10 245,00 Lekë 7 555,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
390 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja