Ndriçues të jashtëm me sensor

Ndihuni të sigurt në shtëpi me dritat tona të jashtme me sensor!

Dritat me sensor për ambiente të jashtme janë ideale për të ndriçuar kopshtin ose tarracën tuaj. Në gamën tonë, do të gjeni shumë drita të ndryshme me sensorë për ambient të jashtme, duke përfshirë dritat me sensorë për lëvizjet. Blini të preferuarat tuaja në lambadhedrita.al.

Ndriçues të jashtëm me sensor
93 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Zane
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Litt
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Litt
  E
  18 345,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-duke-përfshirë-LED-dhe-diellore---Sunnie
  Llamba muri e jashtme gri e errët duke përfshirë LED dhe diellore - Sunnie
  13 219,00 Lekë 7 959,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Set-me-5-ndriçues-modernë-të-tokës-solar-çeliku-IP44---Tiny
  Set me 5 ndriçues modernë të tokës solar çeliku IP44 - Tiny
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-diell---Charlotte
  Llamba muri e jashtme e zezë me rreze të ulët dhe sensor në diell - Charlotte
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Sensori-i-lëvizjes-së-llambës-moderne-të-jashtme-prej-çeliku-IP44---Emerald-1
  Sensori i lëvizjes së llambës moderne të jashtme prej çeliku IP44 - Emerald 1
  5 119,00 Lekë 2 815,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Set-prej-çeliku-me-3-pika-me-thumba,-përfshirë-LED-IP44-solar-Rox
  Set prej çeliku me 3 pika me thumba, përfshirë LED IP44 solar Rox
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-sensor-dritë-errësi-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme e zezë me sensor dritë-errësi IP44 - Solo
  4 915,00 Lekë 3 625,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-muri-e-jashtme-e-bardhë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llamba muri e jashtme e bardhë me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 2 365,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Drita-në-tokë-përfshirë-LED-me-energji-diellore-IP44---I-vogël
  Drita në tokë përfshirë LED me energji diellore IP44 - I vogël
  3 069,00 Lekë 1 915,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-sensor-lëvizjeje-LED-IP54---Harvey
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë sensor lëvizjeje LED IP54 - Harvey
  F
  17 935,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Shtyllë-e-jashtme-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-LED-dhe-rreze-të-ulët-në-solar---Sunnie
  Shtyllë e jashtme gri e errët 80 cm përfshirë LED dhe rreze të ulët në solar - Sunnie
  19 369,00 Lekë 11 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-moderne-e-jashtme-e-murit-në-gri-të-errët-sensor-lëvizjeje-IP44---Herman
  Llamba moderne e jashtme e murit në gri të errët sensor lëvizjeje IP44 - Herman
  14 245,00 Lekë 11 029,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Dizajni-me-pika-të-zeza,-duke-përfshirë-solarin-LED-dhe-dimmer-IP55---Fiorina
  Dizajni me pika të zeza, duke përfshirë solarin LED dhe dimmer IP55 - Fiorina
  13 835,00 Lekë 10 549,00 Lekë
  Of bespaar 31% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-të-zeza-me-detektor-lëvizjeje---Rotterdam
  Set me 2 llamba muri të jashtme të zeza me detektor lëvizjeje - Rotterdam
  22 445,00 Lekë 9 805,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-e-jashtme-duke-përfshirë-diellin,-detektorin-e-lëvizjes-dhe-çelësin-e-muzgut---Volendam
  Llamba e jashtme duke përfshirë diellin, detektorin e lëvizjes dhe çelësin e muzgut - Volendam
  18 959,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-e-jashtme-në-këmbë-e-zezë-80-cm-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-solar---Charlotte
  Llambë e jashtme në këmbë e zezë 80 cm me rreze të ulët dhe sensor në solar - Charlotte
  15 269,00 Lekë 8 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Fener-muri-i-jashtëm-i-ndryshkur-kafe-me-sensor-lëvizjeje-IP44---Charlois
  Fener muri i jashtëm i ndryshkur kafe me sensor lëvizjeje IP44 - Charlois
  10 245,00 Lekë 7 555,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-muri-e-jashtme-me-sensor-lëvizjeje-gri-të-errët-IP44---Tide
  Llamba muri e jashtme me sensor lëvizjeje gri të errët IP44 - Tide
  10 245,00 Lekë 7 555,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-përfshirë-sensor-lëvizjeje-LED-IP54---Esmee
  Llamba muri e jashtme e zezë përfshirë sensor lëvizjeje LED IP54 - Esmee
  E
  13 219,00 Lekë 7 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-muri-e-jashtme-ndryshk-kafe-përfshirë-sensor-lëvizjeje-LED-IP54---Esmee
  Llamba muri e jashtme ndryshk kafe përfshirë sensor lëvizjeje LED IP54 - Esmee
  E
  13 219,00 Lekë 7 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-sensor-ari-dritë-errësi---Roterdam
  Llamba muri e jashtme e zezë me sensor ari dritë-errësi - Roterdam
  11 175,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-e-jashtme-në-këmbë-e-zezë-40-cm-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-solar---Charlotte
  Llambë e jashtme në këmbë e zezë 40 cm me rreze të ulët dhe sensor në solar - Charlotte
  12 195,00 Lekë 7 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-IP44-përfshirë-detektorin-e-lëvizjes---Daphne
  Llamba muri e jashtme e zezë IP44 përfshirë detektorin e lëvizjes - Daphne
  13 835,00 Lekë 7 215,00 Lekë
  Of bespaar 50% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Fener-muri-i-jashtëm-antik-floriri-me-sensor-lëvizjeje-IP44---Charlois
  Fener muri i jashtëm antik floriri me sensor lëvizjeje IP44 - Charlois
  12 195,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-muri-e-jashtme-antik-ari-IP44-përfshirë-detektorin-e-lëvizjes---Daphne
  Llamba muri e jashtme antik ari IP44 përfshirë detektorin e lëvizjes - Daphne
  13 219,00 Lekë 6 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Shtylla-e-jashtme-gri-e-errët-50-cm-përfshirë-LED-dhe-solar---Sunnie
  Shtylla e jashtme gri e errët 50 cm përfshirë LED dhe solar - Sunnie
  16 295,00 Lekë 6 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Fener-muri-i-jashtëm-i-ndryshkur-kafe-me-sensor-dritë-errësi-IP44---Charlois
  Fener muri i jashtëm i ndryshkur kafe me sensor dritë-errësi IP44 - Charlois
  10 245,00 Lekë 6 439,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-IP44-me-sensor-lëvizjeje---Joren
  Llamba muri e jashtme e zezë IP44 me sensor lëvizjeje - Joren
  8 709,00 Lekë 6 735,00 Lekë
  Of bespaar 27% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-gri-të-errët-Sensori-2-dritë-errësirë---Duo
  Set me 2 llamba muri të jashtme gri të errët Sensori 2 dritë-errësirë - Duo
  10 245,00 Lekë 6 395,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Fener-muri-i-jashtëm-i-zi-me-sensor-dritë-errësi-IP44---Charlois
  Fener muri i jashtëm i zi me sensor dritë-errësi IP44 - Charlois
  10 245,00 Lekë 5 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-duke-përfshirë-sensorin-e-lëvizjes-LED-me-2-drita---Simon
  Llamba muri e jashtme e zezë duke përfshirë sensorin e lëvizjes LED me 2 drita - Simon
  E
  9 735,00 Lekë 5 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-detektor-lëvizjeje-IP44---Rotterdam
  Llamba muri e jashtme e zezë me detektor lëvizjeje IP44 - Rotterdam
  11 175,00 Lekë 6 085,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Danimarka-Llambë-muri-e-jashtme-gri-e-errët-me-detektor-lëvizjeje-IP44
  Danimarka Llambë muri e jashtme gri e errët me detektor lëvizjeje IP44
  8 195,00 Lekë 6 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Shtylla-e-jashtme-gri-e-errët-40-cm-përfshirë-LED-dhe-solar---Sonne
  Shtylla e jashtme gri e errët 40 cm përfshirë LED dhe solar - Sonne
  12 195,00 Lekë 5 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Fener-muri-i-jashtëm-i-zi-me-xham-me-shirita-dhe-sensor-lëvizjeje---Charlois
  Fener muri i jashtëm i zi me xham me shirita dhe sensor lëvizjeje - Charlois
  10 245,00 Lekë 5 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
93 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja