Ndriçues për zyrën tuaj në shtëpi

Dritat më të mira për zyrën tuaj në shtëpi!

Abazhurët e mirë për zyrën e shtëpisë kontribuojnë në një produktivitet më të lartë! Përveç kësaj, abazhuri i duhur i zyrës në shtëpi ka një ndikim pozitiv në mirëqenien tuaj. Kjo është arsyeja pse ndriçimi i duhur është thelbësor në vendin tuaj të punës. Në lambadhedrita zgjidhni ndriçimin më të mirë të zyrës!

Ndriçues për zyrën tuaj në shtëpi
83 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-dyshemeje-klasike-bronzi-me-nuancë-të-bardhë---Ashley
  Llambë dyshemeje klasike bronzi me nuancë të bardhë - Ashley
  17 935,00 Lekë 12 065,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-moderne-e-tavolinës-prej-bronzi-përfshirë-LED---Disko
  Llamba moderne e tavolinës prej bronzi përfshirë LED - Disko
  E
  11 175,00 Lekë 6 309,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-tavoline-klasike-bronzi-me-nuancë-të-bardhë---Ashley
  Llambë tavoline klasike bronzi me nuancë të bardhë - Ashley
  10 245,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Moderno
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me krah leximi - Moderno
  48 065,00 Lekë 35 459,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-tavoline-vintage-e-madhe-floriri---Botanica
  Llamba tavoline vintage e madhe floriri - Botanica
  29 209,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 6. Llambë-dyshemeje-prej-ari-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje prej ari me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 17 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 7. Set-llambë-tavoline-dhe-dyshemeje-me-nuancë-të-zezë---Pip
  Set llambë tavoline dhe dyshemeje me nuancë të zezë - Pip
  23 469,00 Lekë 16 909,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-dyshemeje-çeliku-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje çeliku me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 16 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-dhe-xhami-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Hyjnore
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku dhe xhami përfshirë LED me krah leximi - Hyjnore
  E
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Mallorca
  Llamba moderne e dyshemesë prej bronzi përfshirë LED me krah leximi - Mallorca
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Lexus
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED dhe dimmer - Lexus
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-bronzi-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Lexus
  Llamba moderne e dyshemesë prej bronzi duke përfshirë LED dhe dimmer - Lexus
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje e zezë me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 16 349,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-tavoline-industriale-e-zezë-me-rregullim-ari---Magna
  Llambë tavoline industriale e zezë me rregullim ari - Magna
  23 469,00 Lekë 15 445,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-moderne-e-rrumbullakët-e-tavolinës-prej-çeliku-LED-përfshirë-dimmer---Belinda
  Llamba moderne e rrumbullakët e tavolinës prej çeliku LED përfshirë dimmer - Belinda
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-moderne-dyshemeje-e-zezë-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Hyjnore
  Llambë moderne dyshemeje e zezë përfshirë LED me krah leximi - Hyjnore
  E
  22 445,00 Lekë 14 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-krahun-e-leximit---Hella
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me krahun e leximit - Hella
  19 369,00 Lekë 14 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-dyshemeje-bronzi-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Ibiza
  Llambë dyshemeje bronzi përfshirë LED me krah leximi - Ibiza
  F
  19 985,00 Lekë 12 855,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-klasike-e-dyshemesë-prej-çeliku-me-nuancë-të-bardhë-dhe-dritë-leximi---Retro
  Llamba klasike e dyshemesë prej çeliku me nuancë të bardhë dhe dritë leximi - Retro
  17 935,00 Lekë 12 855,00 Lekë
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-moderne-dyshemeje-e-zezë-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Ibiza
  Llambë moderne dyshemeje e zezë përfshirë LED me krah leximi - Ibiza
  F
  19 985,00 Lekë 12 515,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-krahun-e-leximit---Ibiza
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me krahun e leximit - Ibiza
  F
  19 985,00 Lekë 11 615,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-klasike-e-dyshemesë-prej-çeliku-me-nuancë-gri-dhe-dritë-leximi---Retro
  Llamba klasike e dyshemesë prej çeliku me nuancë gri dhe dritë leximi - Retro
  17 935,00 Lekë 11 269,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-dyshemeje-klasike-e-zezë-me-nuancë-të-zezë-dhe-dritë-leximi---Retro
  Llambë dyshemeje klasike e zezë me nuancë të zezë dhe dritë leximi - Retro
  17 935,00 Lekë 10 479,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-dyshemeje-prej-çeliku-me-llambë-leximi-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Diva-2
  Llambë dyshemeje prej çeliku me llambë leximi përfshirë LED dhe dimmer - Diva 2
  F
  17 935,00 Lekë 10 255,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-dyshemeje-industriale-e-zezë-me-rregullim-ari---Hobi
  Llambë dyshemeje industriale e zezë me rregullim ari - Hobi
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 26. Llamba-dyshemeje-industriale-e-zeze-me-dru---Reena
  Llamba dyshemeje industriale e zeze me dru - Reena
  16 295,00 Lekë 8 565,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llambë-tavoline-me-dizajn-argjendi-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Krisscross
  Llambë tavoline me dizajn argjendi përfshirë LED dhe dimmer - Krisscross
  11 175,00 Lekë 8 239,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llamba-tavoline-rustike-rust---Lentera
  Llamba tavoline rustike rust - Lentera
  11 175,00 Lekë 7 889,00 Lekë
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-tavoline-klasike/llambë-noteriale-bronzi-me-xham-jeshil---Banker
  Llambë tavoline klasike/llambë noteriale bronzi me xham jeshil - Banker
  12 195,00 Lekë 7 549,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-tavoline-Art-Deco-ari-me-nuancë-të-zezë-artë---Pina
  Llambë tavoline Art Deco ari me nuancë të zezë-artë - Pina
  7 479,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-tavoline-kafe-përfshirë-LED,-e-rregullueshme,-e-zbehtë-me-3-hapa---Axel
  Llambë tavoline kafe përfshirë LED, e rregullueshme, e zbehtë me 3 hapa - Axel
  9 735,00 Lekë 7 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-tavoline-rurale-2-drite-ne-ngjyre-kafe-ndryshk---Krete
  Llamba tavoline rurale 2-drite ne ngjyre kafe ndryshk - Krete
  9 735,00 Lekë 7 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-tavoline-e-zezë-duke-përfshirë-alarmin-e-kalendarit-dhe-dimmerin-me-prekje---Axel
  Llambë tavoline e zezë duke përfshirë alarmin e kalendarit dhe dimmerin me prekje - Axel
  9 735,00 Lekë 7 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llamba-tavoline-retro-e-zezë---Chappie
  Llamba tavoline retro e zezë - Chappie
  11 175,00 Lekë 6 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Dizajn-llambë-tavoline-e-zezë-me-xham-tymuese---Bliss
  Dizajn llambë tavoline e zezë me xham tymuese - Bliss
  12 195,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
83 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja