Ndriçues të jashtëm

Një gamë e gjerë ndriçuesish të jashtëm janë të disponueshëm menjëherë!

Do të gjeni një gamë të plotë të ndriçuesve të bukur të jashtëm këtu! Ndriçuesit e jashtëm janë idealë për të ndriçuar kopshtin, ballkonin ose tarracën tuaj. Të gjithë ndriçuesit e jashtëm janë të mbrojtur nga uji dhe pluhuri dhe kjo tregohet në vlera IP. Filloni të kërkoni për ndriçuesit e përsosur të jashtëm tani!

Ndriçues të jashtëm
882 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-tavani-e-zgjatur-elegante-e-kromit-përfshirë-LED-IP44---E-sheshtë
  Llambë tavani e zgjatur elegante e kromit përfshirë LED IP44 - E sheshtë
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Set-me-5-njolla-të-jashtme-çelik-inox-IP65---Delux
  Set me 5 njolla të jashtme çelik inox IP65 - Delux
  37 405,00 Lekë 23 899,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Set-me-6-njolla-të-jashtme-në-tokë-të-zezë-IP65-të-rregullueshme---Delux
  Set me 6 njolla të jashtme në tokë të zezë IP65 të rregullueshme - Delux
  36 789,00 Lekë 23 335,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Alumini-modern-në-tokë,-përfshirë-LED-20W---Bridge
  Alumini modern në tokë, përfshirë LED 20W - Bridge
  D
  21 419,00 Lekë 14 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-moderne-në-këmbë-e-zezë---Rotterdam-Balanco
  Llamba moderne në këmbë e zezë - Rotterdam Balanco
  22 445,00 Lekë 13 869,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-moderne-dyshemeje-e-jashtme-e-zezë-IP44-përfshirë-LED-në-solar---Virginia
  Llambë moderne dyshemeje e jashtme e zezë IP44 përfshirë LED në solar - Virginia
  18 685,00 Lekë 12 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Zane
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Set-me-5-pika-çeliku-IP65---Sheshi-themelor
  Set me 5 pika çeliku IP65 - Sheshi themelor
  31 259,00 Lekë 12 175,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Litt
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Litt
  E
  18 345,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-muri-gri-IP55-përfshirë-1-x-GU10-me-errësim-me-3-hapa---Franca
  Llambë muri gri IP55 përfshirë 1 x GU10 me errësim me 3 hapa - Franca
  5 635,00 Lekë 2 249,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-orientale-e-varur-në-natyrë-bambu-3-dritë-IP44---Carlos
  Llambë orientale e varur në natyrë bambu 3 dritë IP44 - Carlos
  18 345,00 Lekë 10 789,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Njolla-moderne-e-jashtme-e-zezë,-përfshirë-LED-IP67---Ceci
  Njolla moderne e jashtme e zezë, përfshirë LED IP67 - Ceci
  E
  7 685,00 Lekë
  Of bespaar 20% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 13. Llamba-muri-e-jashtme-antracit-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme antracit IP44 - Solo
  2 559,00 Lekë 1 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Drita-moderne-në-tokë-e-zezë-50-cm-përfshirë-LED-IP65---Eline
  Drita moderne në tokë e zezë 50 cm përfshirë LED IP65 - Eline
  16 295,00 Lekë 9 355,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Fener-antik-i-jashtëm-ari-me-3-drita-IP44---New-Haven
  Fener antik i jashtëm ari me 3 drita IP44 - New Haven
  17 935,00 Lekë 9 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-muri-moderne-gri-IP44---Uragani-1
  Llambë muri moderne gri IP44 - Uragani 1
  4 815,00 Lekë 3 545,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-erret-IP54-me-2-drita-LED---Otan
  Llamba muri e jashtme gri e erret IP54 me 2 drita LED - Otan
  F
  12 195,00 Lekë 8 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Set-me-6-llamba-në-tokë,-çeliku-përfshirë-LED-IP65-Solar---Terry
  Set me 6 llamba në tokë, çeliku përfshirë LED IP65 Solar - Terry
  16 295,00 Lekë 8 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Set-me-6-llamba-në-tokë-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-IP65-Solar---Terry
  Set me 6 llamba në tokë me ngjyrë të zezë përfshirë LED IP65 Solar - Terry
  17 319,00 Lekë 8 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-gri-të-errët-17,5-cm-përfshirë-LED---Batt
  Set me 2 llamba muri të jashtme gri të errët 17,5 cm përfshirë LED - Batt
  13 219,00 Lekë 6 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-duke-përfshirë-LED-dhe-diellore---Sunnie
  Llamba muri e jashtme gri e errët duke përfshirë LED dhe diellore - Sunnie
  13 219,00 Lekë 7 959,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-moderne-tavani-e-zezë-IP44-4-dritë---Cederic
  Llambë moderne tavani e zezë IP44 4 dritë - Cederic
  16 295,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-tavoline-në-natyrë-blu,-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-rikarikueshme-dhe-diellore---Ferre
  Llambë tavoline në natyrë blu, përfshirë LED me 3 hapa të rikarikueshme dhe diellore - Ferre
  7 685,00 Lekë 2 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Set-me-5-ndriçues-modernë-të-tokës-solar-çeliku-IP44---Tiny
  Set me 5 ndriçues modernë të tokës solar çeliku IP44 - Tiny
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Drita-moderne-në-tokë-me-ngjyrë-të-zezë-IP65-e-rregullueshme-me-2-drita---Oneon
  Drita moderne në tokë me ngjyrë të zezë IP65 e rregullueshme me 2 drita - Oneon
  12 195,00 Lekë 7 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. E-zezë-me-pika-moderne,-përfshirë-LED-IP54---Skyf
  E zezë me pika moderne, përfshirë LED IP54 - Skyf
  E
  11 175,00 Lekë 5 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Çeliku-me-njolla-të-jashtme-AR111-IP65-i-rregullueshëm---Delux-Honey
  Çeliku me njolla të jashtme AR111 IP65 i rregullueshëm - Delux Honey
  12 195,00 Lekë 7 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Shtylla-e-llambës-së-jashtme-inteligjente-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-Wifi-P45---Malios
  Shtylla e llambës së jashtme inteligjente gri e errët 80 cm përfshirë Wifi P45 - Malios
  9 319,00 Lekë 5 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-moderne-muri-të-jashtme-alumini-IP44---Ben-1
  Llambë moderne muri të jashtme alumini IP44 - Ben 1
  2 559,00 Lekë 1 305,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-muri-dizajn-gri-alumini-15-cm-përfshirë-LED-9W---Skyf
  Llambë muri dizajn gri alumini 15 cm përfshirë LED 9W - Skyf
  E
  8 195,00 Lekë 5 329,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llamba-moderne-e-tavanit-të-banjës-e-zezë-me-3-dritë-IP44---Banjë
  Llamba moderne e tavanit të banjës e zezë me 3 dritë IP44 - Banjë
  12 195,00 Lekë 6 409,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-diell---Charlotte
  Llamba muri e jashtme e zezë me rreze të ulët dhe sensor në diell - Charlotte
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-tavani-natyrale-30-cm-katrore-me-drite-LED-me-3-hapa---Linda
  Llamba tavani natyrale 30 cm katrore me drite LED me 3 hapa - Linda
  7 785,00 Lekë 5 739,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-përfshirë-LED-me-2-dritë-IP54---I-pamend
  Llamba muri e jashtme gri e errët përfshirë LED me 2 dritë IP54 - I pamend
  F
  4 609,00 Lekë 2 115,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Set-me-6-pika-të-futura-të-zeza-përfshirë-LED-IP65-me-3-hapa-të-zbehtë---Thjesht
  Set me 6 pika të futura të zeza përfshirë LED IP65 me 3 hapa të zbehtë - Thjesht
  E
  10 765,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
882 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja