Drita me filament

Gjeni llambat tuaja me filament këtu

Llambat e filamentit janë kriatorë të vërtetë të gjendjes së shpirtit për shkak të spirales. Sjellë edhe më shumë atmosferë në shtëpinë tuaj me llambat tona të mëdha të filamentit. Kontrolloni të gjitha më poshtë.

Drita me filament
108 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-topike-me-fije-LED-E14-me-errësim-5W-470-lm-2700K
  Llambë topike me fije LED E14 me errësim 5W 470 lm 2700K
  F
  499,00 Lekë
  Of bespaar 10% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. E27-filament-i-llambës-LED-me-errësim-A60-7W-806-lm-2200K
  E27 filament i llambës LED me errësim A60 7W 806 lm 2200K
  E
  499,00 Lekë
  Of bespaar 10% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Set-me-5-llamba-LED-E27-me-ngjyrë-ari-të-zbehtë-në-të-ngrohtë-8W-806-lm-2000-2700K
  Set me 5 llamba LED E27 me ngjyrë ari të zbehtë në të ngrohtë 8W 806 lm 2000-2700K
  E
  6 489,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. E27-llambë-LED-e-zbehur-me-fije-spirale-G200-3W-200-lm-2100K
  E27 llambë LED e zbehur me fije spirale G200 3W 200 lm 2100K
  G
  5 509,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-spiral-G95-ari-4W-270-lm-2100K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 spiral G95 ari 4W 270 lm 2100K
  G
  5 489,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-G125-ari-5W-450-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 G125 ari 5W 450 lm 2200K
  G
  4 989,00 Lekë
  Of bespaar 6% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Set-me-5-E27-llambë-tymi-LED-me-filamente-të-zbehta-5W-380-lm-2200K
  Set me 5 E27 llambë tymi LED me filamente të zbehta 5W 380 lm 2200K
  F
  4 989,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-G95-ari-5W-380-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 G95 ari 5W 380 lm 2200K
  G
  6 489,00 Lekë 4 515,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Set-me-3-llamba-LED-E27-me-zbehte-dhe-te-ngrohte-G95-ari-8W-806-lm-2000-2700K
  Set me 3 llamba LED E27 me zbehte dhe te ngrohte G95 ari 8W 806 lm 2000-2700K
  F
  3 895,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-G95-5W-470-lm-2700K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 G95 5W 470 lm 2700K
  F
  3 985,00 Lekë
  Of bespaar 6% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-ST64-goldline-5W-380-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 ST64 goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  3 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Set-me-3-llamba-LED-me-fije-të-përdredhur-E27-G95-transparente-5W-400-lm-2200K
  Set me 3 llamba LED me fije të përdredhur E27 G95 transparente 5W 400 lm 2200K
  G
  2 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Set-me-3-llamba-LED-me-errësim-E27-G125-ari-5W-450-lm-2200K
  Set me 3 llamba LED me errësim E27 G125 ari 5W 450 lm 2200K
  G
  2 995,00 Lekë
  Of bespaar 6% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Set-3-llambash-LED-me-errësim-E27-G95-tymi-5W-380-lm-2200K
  Set 3 llambash LED me errësim E27 G95 tymi 5W 380 lm 2200K
  F
  2 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Set-me-3-llamba-LED-E27-ST64-ari-me-sensor-dritë-errësi-4W-400-lm-2200K
  Set me 3 llamba LED E27 ST64 ari me sensor dritë-errësi 4W 400 lm 2200K
  F
  2 995,00 Lekë 2 755,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-xhami-i-pastër-4W-320-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 xhami i pastër 4W 320 lm 2200K
  G
  2 985,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Set-me-5-llamba-qirinjsh-LED-me-errësim-E14-B35-5W-380-lm-2700K
  Set me 5 llamba qirinjsh LED me errësim E14 B35 5W 380 lm 2700K
  G
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Set-me-5-llamba-LED-me-rrymim-E27-5W-470-lm-2700K
  Set me 5 llamba LED me rrymim E27 5W 470 lm 2700K
  F
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 10% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-A60-5W-470-lm-2700K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 A60 5W 470 lm 2700K
  F
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Set-me-5-llamba-LED-me-errësim-E27-Goldline-5W-380-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED me errësim E27 Goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Set-me-5-llamba-LED-E27-A60-1W-80-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED E27 A60 1W 80 lm 2200K
  G
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Set-me-3-llamba-LED-me-errësim-E27-G95-5W-470-lm-2700K
  Set me 3 llamba LED me errësim E27 G95 5W 470 lm 2700K
  F
  2 395,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Set-me-5-llamba-LED-me-rrymim-E14-P45-5W-470-lm-2700K
  Set me 5 llamba LED me rrymim E14 P45 5W 470 lm 2700K
  F
  2 485,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Set-me-3-llamba-LED-me-fije-të-përdredhur-E27-A60-transparente-3W-210-lm-2200K
  Set me 3 llamba LED me fije të përdredhur E27 A60 transparente 3W 210 lm 2200K
  F
  2 089,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Set-me-3-llamba-LED-spirale-me-errësim-E27-ST64-ari-4W-270-lm-2100K
  Set me 3 llamba LED spirale me errësim E27 ST64 ari 4W 270 lm 2100K
  G
  2 395,00 Lekë 2 089,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Set-me-3-llamba-LED-me-errësim-E27-6W-500-lm-2700K
  Set me 3 llamba LED me errësim E27 6W 500 lm 2700K
  G
  2 089,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Set-me-3-llamba-LED-E27-A60-4W-320-lm-2700K
  Set me 3 llamba LED E27 A60 4W 320 lm 2700K
  G
  2 089,00 Lekë
  Of bespaar 6% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Set-me-3-llamba-LED-me-errësim-E27-ST64-goldline-5W-380-lm-2200K
  Set me 3 llamba LED me errësim E27 ST64 goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  2 089,00 Lekë
  Of bespaar 10% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Set-me-5-llamba-qiri-me-fije-LED-E14-BXS35-1W-100LM-2200K
  Set me 5 llamba qiri me fije LED E14 BXS35 1W 100LM 2200K
  F
  1 979,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Set-me-5-llamba-qirinjsh-me-tip-filament-LED-me-errësim-E14-250lm-2700K
  Set me 5 llamba qirinjsh me tip filament LED me errësim E14 250lm 2700K
  G
  1 979,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Set-me-5-llamba-LED-E27-transparente-3W-250-lm-2200K
  Set me 5 llamba LED E27 transparente 3W 250 lm 2200K
  G
  1 979,00 Lekë
  Of bespaar 10% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Set-me-5-llamba-LED-E27-me-errësim-të-pastër-7W-806-lm-2700K
  Set me 5 llamba LED E27 me errësim të pastër 7W 806 lm 2700K
  E
  1 979,00 Lekë
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. E27-llambë-me-fije-LED-me-errësim-G125-Goldline-4.5W-470-lm-2100K
  E27 llambë me fije LED me errësim G125 Goldline 4.5W 470 lm 2100K
  F
  1 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Set-me-3-E27-LED-filamente-G95-4W-320-lm-2700K
  Set me 3 E27 LED filamente G95 4W 320 lm 2700K
  G
  1 789,00 Lekë
  Of bespaar 9% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Set-me-4-llamba-LED-me-errësim-E14-P45-transparente-3W-250-lm-2700K
  Set me 4 llamba LED me errësim E14 P45 transparente 3W 250 lm 2700K
  G
  1 985,00 Lekë 1 649,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. E27-LED-llambë-e-gjatë-fshatarësh-me-fije-të-hollë-ST64-3.5W-250LM-2300K
  E27 LED llambë e gjatë fshatarësh me fije të hollë ST64 3.5W 250LM 2300K
  G
  1 599,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
108 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page

Avantazhet e një llambë filamentore

Ndritësit e filamentit ofrojnë dritë të ngrohtë dhe të butë për shkak të spiralës brenda ndritësit. Kjo krijon më shumë atmosferë në çdo dhomë. Ndritësit e filamentit ofrojnë mundësi dekorative për shkak të pamjes unike të spiralës. Përveç kësaj, këto burime drite ofrojnë shfaqje të lartë të ngjyrave, që do të thotë se drita duket më natyrale në çdo dhomë. Një avantazh i rëndësishëm gjatë blerjes së llambave filament është që ato jo vetëm sjellin atmosferë, por janë edhe të përballueshme. Me një llambë filamenti, krijoni një atmosferë të ngrohtë dhe të ftuese në çdo dhomë në një çmim të përballueshëm. 

Zgjedhja e llambës së filamentit të duhur

Çdo dhomë ka nevoja të ndryshme kur bëhet fjalë për ndriçimin, ka aspekte të ndryshme për të marrë në konsideratë. Për shembull, mendojini për instalimin, Lumen, Kelvin dhe wattazhin. Për instalimin, është e rëndësishme të kontrolloni cilat përputhen me llampën tuaj. Pas të gjitha, ju nuk doni të porosisni instalimin e gabuar. Lumen tregon intensitetin e ndriçimit të një llampë. Ju përshtatni numrin e lumeneve në madhësinë dhe funksionin e dhomës. Numri Kelvin i një llampë tregon ngjyrën e dritës. Kjo shpesh quhet temperatura e ngjyrës së dritës. Sa më e ulët vlera e Kelvin, aq më e ngrohtë është drita. Wattazhi i një llampë tregon fuqinë e nevojshme për të drejtuar një burim drite me filament. Sa më e ulët wattazhi i një llampë, aq më ekonomik është. Ne ofrojmë një gamë të gjerë, kështu që gjithmonë mund të bëni zgjedhjen e duhur në llambat e filamentit.

Nuk mund ta kuptoni?

A e keni vështirësi në të bërë zgjedhjen e duhur? Atëherë mos hezitoni të kontaktoni me ekipin tonë të shërbimit të klientit. Mund ta bëni këtë përmes telefonit, emailit ose funksionit të bisedës. Së bashku, do të gjejmë zgjidhjen perfekte për llambën më të mirë të filamentit për shtëpinë tuaj.

new

Produkte të Reja