Ndriçues inteligjente të varura

Gjeni drita të varura inteligjente nëlambadhedrita

Drita inteligjente të varura kompletojnë arredimin tuaj! Asgjë nuk është më e mirë në krijimin e një atmosfere në brendësinë tuaj sesa një llambë e varur. Këto kontrollohen lehtësisht me një app në smarfonin, tabletën ose pajisjen tuaj asistente të shtëpisë. Rregulloni ngjyrën dhe intensitetin e dritës sipas dëshirës tuaj dhe jepini banesës suaj frymën e shtëpisë.

Ndriçues inteligjente të varura
66 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-8-WiFi-G95---Sandra
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 8 WiFi G95 - Sandra
  F
  87 929,00 Lekë 52 075,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ar-me-xham-tymues-përfshirë-5-WiFi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ar me xham tymues përfshirë 5 WiFi A60 - Zuzanna
  E
  56 159,00 Lekë 21 725,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-60-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 60 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  38 839,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ar-70-cm-përfshirë-Wifi-A60---Magna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ar 70 cm përfshirë Wifi A60 - Magna
  E
  56 159,00 Lekë 35 599,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambadar-inteligjent-ndryshk-kafe-8-drita-përfshirë-Wifi-B35---Giuseppe
  Llambadar inteligjent ndryshk kafe 8 drita përfshirë Wifi B35 - Giuseppe
  F
  45 299,00 Lekë 27 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-5-Wifi-G95---Raft
  Llambë e varur inteligjente e zezë me 5 Wifi G95 - Raft
  E
  35 255,00 Lekë 24 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-e-varur-inteligjente-çeliku-me-nuancë-35-cm-me-ngjyrë-të-zezë-duke-përfshirë-2-Wifi-A60---Blitz
  Llamba e varur inteligjente çeliku me nuancë 35 cm me ngjyrë të zezë duke përfshirë 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  45 095,00 Lekë 23 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-nuancë-35-cm-përfshirë-jeshile-2-Wifi-A60--Blitz
  Llambë e varur inteligjente e zezë me nuancë 35 cm përfshirë jeshile 2 Wifi A60- Blitz
  E
  45 915,00 Lekë 23 575,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llambë-inteligjente-e-varur-çeliku-me-nuancë-35-cm-të-bardhë-përfshirë-2-Wifi-A60---Blitz
  Llambë inteligjente e varur çeliku me nuancë 35 cm të bardhë përfshirë 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  45 095,00 Lekë 23 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-80-cm-përfshirë-LED-dhe-RGBW---Girello
  Llambë e varur inteligjente e zezë 80 cm përfshirë LED dhe RGBW - Girello
  44 989,00 Lekë 22 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-e-varur-inteligjente-floriri-2-dritë-përfshirë-Wifi-A60---Botanica
  Llambë e varur inteligjente floriri 2 dritë përfshirë Wifi A60 - Botanica
  F
  51 239,00 Lekë 21 945,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-6-dritë-përfshirë-Wifi-G95---Shumës
  Llambë e varur inteligjente e zezë me 6 dritë përfshirë Wifi G95 - Shumës
  E
  40 175,00 Lekë 21 515,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymuese-me-4-drita-përfshirë-Wifi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymuese me 4 drita përfshirë Wifi A60 - Zuzanna
  E
  45 505,00 Lekë 20 415,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-e-varur-industriale-inteligjente-e-zezë-53-cm-përfshirë-A60-Wifi---Sicko
  Llambë e varur industriale inteligjente e zezë 53 cm përfshirë A60 Wifi - Sicko
  F
  47 655,00 Lekë 20 469,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-inteligjente-e-varur-e-zezë-me-dru-dhe-raft-me-4-drita-duke-përfshirë-Wifi-A60---Raft-kafaz
  Llambë inteligjente e varur e zezë me dru dhe raft me 4 drita duke përfshirë Wifi A60 - Raft kafaz
  E
  45 505,00 Lekë 19 679,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymuese-3-drita-përfshirë-Wifi-A60---Zuzanna
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymuese 3 drita përfshirë Wifi A60 - Zuzanna
  E
  33 615,00 Lekë 19 579,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-4-Wifi-ST64---Kube
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 4 Wifi ST64 - Kube
  E
  28 595,00 Lekë 19 165,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-ngjyrë-ari-3-dritë-përfshirë-Wifi-A60---Magnax
  Llambë e varur inteligjente e zezë me ngjyrë ari 3 dritë përfshirë Wifi A60 - Magnax
  E
  29 515,00 Lekë 18 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llambë-inteligjente-e-varur-e-zezë-me-raft-të-madh-me-4-dritë,-përfshirë-Wifi-G95---Raft-kafaz
  Llambë inteligjente e varur e zezë me raft të madh me 4 dritë, përfshirë Wifi G95 - Raft kafaz
  E
  51 855,00 Lekë 17 935,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Set-me-3-llamba-inteligjente-të-varura-me-ngjyrë-të-zezë-me-ngjyrë-ari-përfshirë-Wifi-A60---Depeche
  Set me 3 llamba inteligjente të varura me ngjyrë të zezë me ngjyrë ari përfshirë Wifi A60 - Depeche
  E
  31 155,00 Lekë 17 735,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-4-WiFi-A60---Wallace
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 4 WiFi A60 - Wallace
  E
  31 565,00 Lekë 17 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-brendësi-prej-ari-3-drita-përfshirë-Wifi-ST64---Buell
  Llambë e varur inteligjente e zezë me brendësi prej ari 3 drita përfshirë Wifi ST64 - Buell
  E
  30 539,00 Lekë 17 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambadar-inteligjent-i-bardhë-me-5-drita-përfshirë-Wifi-B35---Giuseppe
  Llambadar inteligjent i bardhë me 5 drita përfshirë Wifi B35 - Giuseppe
  F
  29 515,00 Lekë 17 005,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-inteligjente-e-varur-e-zezë-e-rregullueshme-përfshirë-6-Wifi-B35---E-lartë
  Llambë inteligjente e varur e zezë e rregullueshme përfshirë 6 Wifi B35 - E lartë
  F
  28 695,00 Lekë 16 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llambë-inteligjente-e-varur-tunxhi-me-6-drita-përfshirë-Wifi-G95---Sydney
  Llambë inteligjente e varur tunxhi me 6 drita përfshirë Wifi G95 - Sydney
  E
  30 949,00 Lekë 16 899,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-4-dritë-përfshirë-Wifi-G95---Kafaz-i-madh-2
  Llambë e varur inteligjente e zezë me 4 dritë përfshirë Wifi G95 - Kafaz i madh 2
  E
  28 695,00 Lekë 16 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-e-varur-inteligjente-e-ndryshkur-kafe-me-raft-përfshirë-4-Wifi-A60---Raft-për-kafaz
  Llamba e varur inteligjente e ndryshkur kafe me raft përfshirë 4 Wifi A60 - Raft për kafaz
  E
  45 505,00 Lekë 15 985,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llamba-e-varur-industriale-inteligjente-e-zezë-duke-përfshirë-4-WiFi-A60---Kafaz-4
  Llamba e varur industriale inteligjente e zezë duke përfshirë 4 WiFi A60 - Kafaz 4
  E
  28 075,00 Lekë 15 665,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-e-varur-industriale-inteligjente-e-zezë-me-ar-50-cm-përfshirë-Wifi-G125---Magna-Eco
  Llambë e varur industriale inteligjente e zezë me ar 50 cm përfshirë Wifi G125 - Magna Eco
  E
  23 879,00 Lekë 15 385,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-inteligjente-e-varur-industriale-e-zezë-përfshirë-4-WiFi-A60---Kafaz
  Llambë inteligjente e varur industriale e zezë përfshirë 4 WiFi A60 - Kafaz
  E
  30 095,00 Lekë 15 975,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-raft-përfshirë-4-WiFi-A60---Raft-për-kafaz
  Llambë e varur inteligjente e zezë me raft përfshirë 4 WiFi A60 - Raft për kafaz
  45 505,00 Lekë 14 855,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-e-varur-inteligjente-e-zezë-duke-përfshirë-burimet-e-dritës-WiFi-A60---Rafti-i-kafazit
  Llamba e varur inteligjente e zezë duke përfshirë burimet e dritës WiFi A60 - Rafti i kafazit
  E
  45 505,00 Lekë 15 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-3-Wifi-ST64---Dome
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 3 Wifi ST64 - Dome
  E
  24 389,00 Lekë 14 205,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-e-varur-inteligjente-bronzi-me-xham-të-zi-duke-përfshirë-3-Wifi-ST64---Pallon
  Llambë e varur inteligjente bronzi me xham të zi duke përfshirë 3 Wifi ST64 - Pallon
  G
  25 415,00 Lekë 13 835,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-e-varur-inteligjente-e-zezë-me-xham-tymi-përfshirë-3-WiFi-A60---Wallace
  Llambë e varur inteligjente e zezë me xham tymi përfshirë 3 WiFi A60 - Wallace
  E
  26 029,00 Lekë 13 835,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-inteligjente-e-varur-industriale-e-zezë-përfshirë-6-WiFi-ST64---Sydney
  Llambë inteligjente e varur industriale e zezë përfshirë 6 WiFi ST64 - Sydney
  24 799,00 Lekë 13 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
66 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja