Ndriçimi i pasqyrës

Gjeni pasqyrat e përsosura me drita këtu

Po kërkoni një pasqyrë me ndriçim për banjën tuaj, për shembull? Atëherë Lambadhedrita është vendi i duhur. Nga pasqyrat dimerore mure deri te pasqyrat e banjos me ndriçim të ndryshueshëm. Ne gjithashtu ofrojmë pasqyra të ndriçuara me një ndezës prekëse. Kontrolloni të gjitha më poshtë.

Ndriçimi i pasqyrës
26 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
 1. Pasqyra-e-banjës-ari-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 33 369,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Pasqyrë-moderne-e-banjës-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Bouwina
  Pasqyrë moderne e banjës duke përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Bouwina
  51 139,00 Lekë 30 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Pasqyra-e-banjës-80-cm-përfshirë-errësimin-LED-në-të-ngrohtë-dhe-me-prekje---Biba
  Pasqyra e banjës 80 cm përfshirë errësimin LED në të ngrohtë dhe me prekje - Biba
  50 115,00 Lekë 29 425,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-dhe-orë---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje dhe orë - Miral
  F
  45 339,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 26 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 36 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Pasqyra-e-banjës-me-bakër-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës me bakër përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 58 065,00 Lekë
  Of bespaar 7% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Pasqyrë-banjo-me-dizajn-40-cm-përfshirë-LED-IP44---Biba
  Pasqyrë banjo me dizajn 40 cm përfshirë LED IP44 - Biba
  23 469,00 Lekë 14 429,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Pasqyrë-moderne-e-banjës-80-cm-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Sebas
  Pasqyrë moderne e banjës 80 cm përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Sebas
  59 339,00 Lekë 34 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Pasqyra-e-banjës-në-ngjyrë-rozë,-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyra e banjës në ngjyrë rozë, përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 32 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-me-ngjyrë-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pim
  Pasqyra e banjës e zezë me ngjyrë ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pim
  56 265,00 Lekë 32 545,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  44 579,00 Lekë 31 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pim
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pim
  51 139,00 Lekë 29 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Pasqyrë-e-rrumbullakët-e-banjës-ari-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyrë e rrumbullakët e banjës ari 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  43 925,00 Lekë 27 995,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Pasqyrë-banjo-e-zezë-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyrë banjo e zezë 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  48 065,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Pasqyra-e-banjës-ari-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  48 065,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-IP44---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje IP44 - Miral
  F
  49 379,00 Lekë 27 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pien
  40 889,00 Lekë 24 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Pasqyra-e-banjës-rozë-flori-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës rozë flori 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  23 469,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Pasqyrë-moderne-e-banjës-60-cm-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Sebas
  Pasqyrë moderne e banjës 60 cm përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Sebas
  36 789,00 Lekë 22 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Pasqyra-e-banjës-bakri-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës bakri 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  44 579,00 Lekë 22 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-IP44-me-pasqyrë---Miral
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED IP44 me pasqyrë - Miral
  F
  37 405,00 Lekë 21 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Pasqyrë-muri-me-dizajn-të-zezë-përfshirë-LED-IP44-të-rregullueshme-me-kordon-tërheqës---Vicino
  Pasqyrë muri me dizajn të zezë përfshirë LED IP44 të rregullueshme me kordon tërheqës - Vicino
  E
  12 195,00 Lekë 9 355,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Pasqyrë-muri-e-dizajnuar-me-krom,-përfshirë-IP44-me-rregullim-LED-të-zbehtë-në-të-ngrohtë---Vicino
  Pasqyrë muri e dizajnuar me krom, përfshirë IP44 me rregullim LED të zbehtë në të ngrohtë - Vicino
  10 245,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Pasqyrë-e-dizajnit-të-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-IP44-të-rregullueshme---Vicino
  Pasqyrë e dizajnit të banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED IP44 të rregullueshme - Vicino
  10 245,00 Lekë 6 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
26 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction

Pasqyra të banjës me ndriçim

Është shumë e rëndësishme të kushtohet vëmendje vlerës së IP kur vendosni një llambë në banjë. Banja është një vend i lagësht dhe jo të gjitha llampat janë të projektuara për të duruar atë. Vlera IP ju tregon nëse llamba është e përshtatshme për një dhomë të lagështë. Ajo gjithashtu ju tregon ku mund të vendoset llamba për pasqyrën. Dëshironi të vendosni pasqyrën e banjës pranë dushit apo banjës? Atëherë vlera IP duhet të jetë të paktën IP65. Mbi lavaman, një vlerë IP e IP44 është e mjaftueshme. Tani e dini cilat pasqyra banjeje, pasqyra murale ose drita make-up janë të përshtatshme për banjën tuaj.

Pasqyra të ndriçuara me mundësi zbutjeje

Kemi një gamë të gjerë pasqyrash me ndriçim që mund të prishet. Disa pasqyra ju lejojnë të prishni dritën duke përdorur një funksion prekjeje. Pasqyrat me këtë veçori mund t'i njihni nga ikona e një gishti që tregon. Për pasqyrat e banjove me ikonën e një dorë që valëzon, mund t'i ndizni duke mbajtur dorën tuaj para sensorit. Ky metod gjithashtu ju lejon të prishni dritën. Pasqyrat me ndriçim mund të prishen në terma të intensitetit ose ngrohtësisë së dritës. Për të kuptuar se si mund të prishet çdo ndriçim, mund të referoheni te vlera Kelvin. Sa më e ulët vlera Kelvin, aq më e ngrohtë është drita.

Keni nevojë për ndihmë në zgjedhjen e pasqyrës së përsosur me ndriçim për ju?

A jeni të pasigurt rreth vlerësimit të saktë të IP ose do të donit këshillë për pasqyra me dritë? Ndihuni të lirë të kontaktoni shërbimin tonë të klientëve. Thirrni, bisedoni, ose dërgoni një email. Ne jemi këtu për ju, dhe sëbashku do të gjejmë pasqyrën perfekte për ju me dritë.

new

Produkte të Reja