Spotet muri

Një gamë spotesh muri të disponueshme në stok!

A po kërkoni spote unike muri për shtëpinë tuaj? Lambadhedrita e ka! Në këtë kategori, do të gjeni të gjitha spotet e montueshme në mur të gamës tonë. Kemi të disponueshme si spote moderne, ashtu edhe në stil. Blijini tani!

Spotet muri
125 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-muri-moderne-çeliku-me-nuancë-të-bardhë-e-rregullueshme---Hetta
  Llamba muri moderne çeliku me nuancë të bardhë e rregullueshme - Hetta
  3 025,00 Lekë 1 885,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Dizajn-llambë-tavani-e-zezë-me-ar---Noud
  Dizajn llambë tavani e zezë me ar - Noud
  3 585,00 Lekë 1 965,00 Lekë
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. E-zezë-me-pika-inteligjente-përfshirë-WiFi-GU10-i-rregullueshëm---Jeana
  E zezë me pika inteligjente përfshirë WiFi GU10 i rregullueshëm - Jeana
  G
  4 909,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Set-prej-6-pikash-çeliku-i-rrotullueshëm-dhe-i-përkulshëm---Rondoo-lart
  Set prej 6 pikash çeliku i rrotullueshëm dhe i përkulshëm - Rondoo lart
  29 209,00 Lekë 14 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Set-me-6-pika-të-bardha-të-rrotullueshme-dhe-të-përkulshme---Rondoo-lart
  Set me 6 pika të bardha të rrotullueshme dhe të përkulshme - Rondoo lart
  23 469,00 Lekë 12 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Set-me-2-pika-moderne-të-rregullueshme-të-rrumbullakëta-të-zeza---Go-Nine
  Set me 2 pika moderne të rregullueshme të rrumbullakëta të zeza - Go Nine
  17 935,00 Lekë 11 665,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Set-me-6-pika-industriale-beton-gri-1-drite---Creto
  Set me 6 pika industriale beton gri 1-drite - Creto
  30 235,00 Lekë 10 819,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Set-me-2-pika-moderne-të-rregullueshme-të-bardha-të-rrumbullakëta---Go-Nine
  Set me 2 pika moderne të rregullueshme të bardha të rrumbullakëta - Go Nine
  17 935,00 Lekë 10 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Set-me-4-prozhektorë-çeliku-të-rrotullueshëm-dhe-të-përkulshëm---Rondoo-lart
  Set me 4 prozhektorë çeliku të rrotullueshëm dhe të përkulshëm - Rondoo lart
  18 959,00 Lekë 9 805,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Set-me-4-prozhektorë-të-bardhë-të-rrotullueshëm-dhe-të-përkulshëm---Rondoo-lart
  Set me 4 prozhektorë të bardhë të rrotullueshëm dhe të përkulshëm - Rondoo lart
  18 959,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Set-prej-4-bronzi-art-deco-spot-i-rrotullueshëm-dhe-i-përkulshëm---Mosh
  Set prej 4 bronzi art deco spot i rrotullueshëm dhe i përkulshëm - Mosh
  13 835,00 Lekë 6 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Rrumbullakët-e-rregullueshme-moderne-me-pika-të-zeza---Go-Nine
  Rrumbullakët e rregullueshme moderne me pika të zeza - Go Nine
  9 219,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Pika-e-projektimit-katror-i-bardhë-AR111---Kuti
  Pika e projektimit katror i bardhë AR111 - Kuti
  8 195,00 Lekë 5 659,00 Lekë
  Of bespaar 38% als je er 24 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Set-prej-3-bronzi-me-pika-art-deco,-të-rrotullueshëm-dhe-të-përkulshëm---Mosh
  Set prej 3 bronzi me pika art deco, të rrotullueshëm dhe të përkulshëm - Mosh
  10 245,00 Lekë 5 745,00 Lekë
  Of bespaar 50% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Studio-inteligjente-e-zezë,-e-rrotullueshme-dhe-e-përkulshme,-përfshirë-Wifi-A60---Film
  Studio inteligjente e zezë, e rrotullueshme dhe e përkulshme, përfshirë Wifi A60 - Film
  E
  11 685,00 Lekë 5 749,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Pika-e-zezë-e-projektimit---Mjaltë-Scopio
  Pika e zezë e projektimit - Mjaltë Scopio
  8 195,00 Lekë 5 519,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. E-rregullueshme-me-pika-industriale-të-bardha---Go
  E rregullueshme me pika industriale të bardha - Go
  8 195,00 Lekë 5 329,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Njolla-industriale-e-bardhë-me-dru-mango-18-cm---Mango
  Njolla industriale e bardhë me dru mango 18 cm - Mango
  8 195,00 Lekë 5 409,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Studio-industriale-me-ngjyrë-të-zezë-me-rrotullim-dhe-pjerrësi---Film
  Studio industriale me ngjyrë të zezë me rrotullim dhe pjerrësi - Film
  9 735,00 Lekë 5 295,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Rrumbullakët-e-rregullueshme-moderne-me-pika-të-bardha---Go-Nine
  Rrumbullakët e rregullueshme moderne me pika të bardha - Go Nine
  9 219,00 Lekë 5 179,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Vendi-i-projektimit-katror-i-bardhë---Kuti
  Vendi i projektimit katror i bardhë - Kuti
  9 219,00 Lekë 4 995,00 Lekë
  Of bespaar 51% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Pika-e-projektimit-katror-i-zi-AR111---Kuti
  Pika e projektimit katror i zi AR111 - Kuti
  8 195,00 Lekë 4 955,00 Lekë
  Of bespaar 52% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Rrumbullakët-e-rregullueshme-moderne-në-qendër-të-vëmendjes-prej-bronzi-të-errët---Go-Nine
  Rrumbullakët e rregullueshme moderne në qendër të vëmendjes prej bronzi të errët - Go Nine
  9 219,00 Lekë 4 865,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Njolla-industriale-ndryshk-kafe-me-perkulje-druri---Gina
  Njolla industriale ndryshk kafe me perkulje druri - Gina
  6 659,00 Lekë 4 729,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Njolla-inteligjente-ndryshk-kafe-me-dru-të-pjerrët-përfshirë-Wifi-GU10---Gina
  Njolla inteligjente ndryshk kafe me dru të pjerrët përfshirë Wifi GU10 - Gina
  G
  7 679,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Pika-e-projektimit-katror-i-zi---Kaya
  Pika e projektimit katror i zi - Kaya
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-moderne-e-tavanit-me-ngjyrë-të-zezë,-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Cruz
  Llamba moderne e tavanit me ngjyrë të zezë, përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Cruz
  F
  9 219,00 Lekë 4 439,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. AR111-e-bardhë-me-pikë-projektimi---Impact
  AR111 e bardhë me pikë projektimi - Impact
  6 659,00 Lekë 4 505,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Njolla-industriale-e-zezë-1-dritë---Fors
  Njolla industriale e zezë 1-dritë - Fors
  6 045,00 Lekë 4 455,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Vendi-i-projektimit-katror-i-errët-bronzi---Kuti
  Vendi i projektimit katror i errët bronzi - Kuti
  7 169,00 Lekë 4 169,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. E-bardhë-moderne-e-rrotullueshme-dhe-e-përkulshme---Ga-1
  E bardhë moderne e rrotullueshme dhe e përkulshme - Ga 1
  9 219,00 Lekë 4 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Çeliku-me-pika-inteligjente-me-dru-përfshirë-WiFI-GU10-i-rregullueshëm---Emado
  Çeliku me pika inteligjente me dru përfshirë WiFI GU10 i rregullueshëm - Emado
  G
  7 679,00 Lekë 4 149,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Pika-e-projektimit-në-bronz-të-errët-që-rrotullohet-dhe-anohet---Shko
  Pika e projektimit në bronz të errët që rrotullohet dhe anohet - Shko
  6 659,00 Lekë 3 939,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Pika-e-projektimit-katror-i-zi---Kuti
  Pika e projektimit katror i zi - Kuti
  9 219,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Tavani-industrial-dru-spot-me-beton---Creto
  Tavani industrial dru spot me beton - Creto
  6 659,00 Lekë 3 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Set-me-2-pika-industriale-beton-gri-1-drite---Creto
  Set me 2 pika industriale beton gri 1-drite - Creto
  10 245,00 Lekë 3 605,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
125 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja