Ndriçues tavani ventilator

Ndriçim dhe freski: me anë të këtyre ndriçuesve ventilatorë tavani merrni 2 në 1

Jepni shtëpisë një frymë ajri të pastër me ndriçuesit ventilatorë të tavanit. Shtesa e përkryer për ambientet e brendshme në klima të ngrohta. Plotësojeni ambientin e brendshëm me ndriçuesit tanë ventilator dhe shijoni dritën dhe freskinë në shtëpitë tuaja. Blijini tani!

Ndriçues tavani ventilator
63 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Druri-ventilator-tavani-përfshirë-LED-me-telekomandë---Sirocco-50
  Druri ventilator tavani përfshirë LED me telekomandë - Sirocco 50
  F
  48 679,00 Lekë 26 945,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Ventilator-tavani-i-bardhë-përfshirë-LED-dhe-telekomandë---Tak
  Ventilator tavani i bardhë përfshirë LED dhe telekomandë - Tak
  37 405,00 Lekë 27 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Ventilator-tavani-i-zi-me-çelës-tërheqës-3-dritash---Mistral-Vidro
  Ventilator tavani i zi me çelës tërheqës 3 dritash - Mistral Vidro
  30 235,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 4. Ventilator-inteligjent-tavani-i-zi-përfshirë-LED-me-telekomandë---Dave
  Ventilator inteligjent tavani i zi përfshirë LED me telekomandë - Dave
  E
  53 805,00 Lekë 25 929,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Ventilator-modern-tavani-i-zi-me-telekomandë-përfshirë-LED---Vifte
  Ventilator modern tavani i zi me telekomandë përfshirë LED - Vifte
  37 405,00 Lekë 21 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Ventilator-tavani-i-bardhë-përfshirë-LED-dhe-telekomandë---Kolm
  Ventilator tavani i bardhë përfshirë LED dhe telekomandë - Kolm
  F
  31 259,00 Lekë 22 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-telekomandë---Bora
  Ventilator tavani i bardhë me telekomandë - Bora
  37 405,00 Lekë 18 715,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Ventilator-inteligjent-tavani-argjendi-me-efekt-ylli-që-zbehet---Climo
  Ventilator inteligjent tavani argjendi me efekt ylli që zbehet - Climo
  F
  25 109,00 Lekë 16 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-efekt-ylli-që-mund-të-zbehet---Climo
  Ventilator tavani i bardhë me efekt ylli që mund të zbehet - Climo
  F
  22 445,00 Lekë 16 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Ventilator-tavani-i-zi-përfshirë-LED-me-telekomandë---Emily
  Ventilator tavani i zi përfshirë LED me telekomandë - Emily
  F
  23 469,00 Lekë 14 545,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Ventilator-i-zi-tavani-me-telekomandë---Rotar
  Ventilator i zi tavani me telekomandë - Rotar
  18 959,00 Lekë 12 109,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Ventilator-tavani-i-bardhë-përfshirë-LED-me-telekomandë---Mandy
  Ventilator tavani i bardhë përfshirë LED me telekomandë - Mandy
  F
  17 935,00 Lekë 13 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-telekomandë---Fanattic
  Ventilator tavani i bardhë me telekomandë - Fanattic
  B
  22 445,00 Lekë 14 319,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Ventilator-tavani-bronz-me-telekomandë---Rotar
  Ventilator tavani bronz me telekomandë - Rotar
  18 959,00 Lekë 12 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Druri-ventilator-tavani-përfshirë-LED-me-telekomandë---Clima
  Druri ventilator tavani përfshirë LED me telekomandë - Clima
  22 445,00 Lekë 12 515,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Ventilator-tavani-tunxh-përfshirë-LED-me-telekomandë---Maddy
  Ventilator tavani tunxh përfshirë LED me telekomandë - Maddy
  F
  16 295,00 Lekë 12 019,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Ventilator-tavani-argjendi-me-efekt-ylli-që-zbehet---Climo
  Ventilator tavani argjendi me efekt ylli që zbehet - Climo
  F
  30 799,00 Lekë 11 445,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Dizajni-i-ventilatorit-të-tavanit-gri-përfshirë-LED---Saki
  Dizajni i ventilatorit të tavanit gri përfshirë LED - Saki
  19 369,00 Lekë 11 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Ventilator-tavani-tunxh-me-telekomandë---Rotar
  Ventilator tavani tunxh me telekomandë - Rotar
  18 959,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Ventilator-tavani-çeliku-me-telekomandë---Rotar
  Ventilator tavani çeliku me telekomandë - Rotar
  18 959,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-telekomandë---Rotar
  Ventilator tavani i bardhë me telekomandë - Rotar
  18 959,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Trekëmbëshi-i-ventilatorit-për-dysheme-i-zi,-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Meric
  Trekëmbëshi i ventilatorit për dysheme i zi, përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Meric
  E
  30 235,00 Lekë 10 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-çelës-tërheqës---Mistral-Johanna
  Ventilator tavani i bardhë me çelës tërheqës - Mistral Johanna
  32 285,00 Lekë 8 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Ventilator-tavani-prej-bronzi---Mistral-42
  Ventilator tavani prej bronzi - Mistral 42
  17 935,00 Lekë 9 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Ventilatori-i-tavanit-gri---i-freskët-3
  Ventilatori i tavanit gri - i freskët 3
  12 195,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Ventilator-tavani-i-bardhë,-përfshirë-LED-me-errësim---Clima
  Ventilator tavani i bardhë, përfshirë LED me errësim - Clima
  F
  29 789,00 Lekë 10 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Ventilator-tavani-i-bardhë---i-freskët-3
  Ventilator tavani i bardhë - i freskët 3
  12 195,00 Lekë 8 899,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Ventilator-tavani-i-zi-me-telekomandë-5-drita---Gaiola
  Ventilator tavani i zi me telekomandë 5 drita - Gaiola
  47 655,00 Lekë 31 545,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Ventilator-inteligjent-tavan-i-bardhë-përfshirë-LED-me-telekomandë---Deniz
  Ventilator inteligjent tavan i bardhë përfshirë LED me telekomandë - Deniz
  E
  55 855,00 Lekë 29 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Ventilator-inteligjent-tavani-argjendi-përfshirë-LED-me-telekomandë---Crowe
  Ventilator inteligjent tavani argjendi përfshirë LED me telekomandë - Crowe
  E
  58 929,00 Lekë 27 565,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Ventilator-tavani-i-bardhë-me-telekomandë---Vifte
  Ventilator tavani i bardhë me telekomandë - Vifte
  37 405,00 Lekë 21 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Ventilator-tavani-i-zi-me-çelës-tërheqës-3-dritash---Mistral-Jeana
  Ventilator tavani i zi me çelës tërheqës 3 dritash - Mistral Jeana
  27 569,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 33. Ventilator-i-zi-tavani-me-çelës-tërheqës---Mistral-Johanna
  Ventilator i zi tavani me çelës tërheqës - Mistral Johanna
  32 285,00 Lekë 19 839,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Ventilator-tavani-ari-me-telekomandë---Ftohtë
  Ventilator tavani ari me telekomandë - Ftohtë
  29 209,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Ventilator-tavani-i-zi-me-telekomandë---Cool-52
  Ventilator tavani i zi me telekomandë - Cool 52
  29 209,00 Lekë 18 829,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Ventilator-tavani-i-dizajnuar-i-zi-me-telekomandë-përfshirë-LED---Kauv
  Ventilator tavani i dizajnuar i zi me telekomandë përfshirë LED - Kauv
  E
  55 855,00 Lekë 18 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
63 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja