Drita muri LED

Dritat e murit LED si ndriçues atmosferik muri

Llambat e murit LED ndriçojnë ambientet e brendshme në një mënyrë tërheqëse. Dritat e murit LED ofrojnë një efekt ndriçues dhe hapësinor tërheqës. Përparësi të tjera të ndriçuesve të murit LED janë jetëgjatësia e gjatë dhe konsumi i ulët i energjisë. Blini dritat tuaja të preferuara të murit LED për ambiente të brendshme këtu!

Drita muri LED
80 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Pasqyra-e-banjës-ari-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 33 369,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Pasqyrë-moderne-e-banjës-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Bouwina
  Pasqyrë moderne e banjës duke përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Bouwina
  51 139,00 Lekë 30 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Pasqyra-e-banjës-80-cm-përfshirë-errësimin-LED-në-të-ngrohtë-dhe-me-prekje---Biba
  Pasqyra e banjës 80 cm përfshirë errësimin LED në të ngrohtë dhe me prekje - Biba
  50 115,00 Lekë 29 425,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-dhe-orë---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje dhe orë - Miral
  F
  45 339,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 26 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-muri-e-zezë-12-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llambë muri e zezë 12 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  5 939,00 Lekë 4 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 36 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Pasqyra-e-banjës-me-bakër-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës me bakër përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 58 065,00 Lekë
  Of bespaar 7% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Set-me-2-llamba-muri-te-zeza-me-dru-perfshire-LED-me-USB-dhe-karikues-induksioni---Riza
  Set me 2 llamba muri te zeza me dru perfshire LED me USB dhe karikues induksioni - Riza
  F
  23 469,00 Lekë 16 549,00 Lekë
  Of bespaar 33% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-murale-tunxhi-92-cm-me-LED-IP44---Cascada
  Llamba murale tunxhi 92 cm me LED IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 10 029,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Pasqyrë-banjo-me-dizajn-40-cm-përfshirë-LED-IP44---Biba
  Pasqyrë banjo me dizajn 40 cm përfshirë LED IP44 - Biba
  23 469,00 Lekë 14 429,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-muri-dizenjoje-e-zezë/artë-përfshirë-LED---Caja
  Llamba muri dizenjoje e zezë/artë përfshirë LED - Caja
  F
  13 835,00 Lekë 10 205,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-muri-tunxhi-banjo-32-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 32 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  8 709,00 Lekë 5 295,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-murale-moderne-e-banjës-çeliku-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës çeliku 92 cm IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 8 339,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-muri-moderne-e-zezë-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Jerre
  Llambë muri moderne e zezë 62 cm përfshirë LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 4 885,00 Lekë
  Of bespaar 52% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-murale-moderne-e-banjës-e-zezë-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës e zezë 92 cm IP44 - Cascada
  E
  13 835,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-muri-tunxhi-banjo-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 62 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  11 175,00 Lekë 7 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-muri-çeliku-35-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llamba muri çeliku 35 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  9 425,00 Lekë 6 949,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llambë-muri-moderne-e-zezë-përfshirë-LED-me-USB---Thijs
  Llambë muri moderne e zezë përfshirë LED me USB - Thijs
  F
  12 195,00 Lekë 6 769,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-muri-e-zezë-35-cm-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa---Tyko
  Llambë muri e zezë 35 cm përfshirë LED me errësim me 3 hapa - Tyko
  9 015,00 Lekë 6 649,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llamba-muri-tunxh-62-cm-me-perfshire-LED-IP44---Jerre
  Llamba muri tunxh 62 cm me perfshire LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 6 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Pasqyrë-moderne-e-banjës-80-cm-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Sebas
  Pasqyrë moderne e banjës 80 cm përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Sebas
  59 339,00 Lekë 34 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Pasqyra-e-banjës-në-ngjyrë-rozë,-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyra e banjës në ngjyrë rozë, përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 32 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-me-ngjyrë-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pim
  Pasqyra e banjës e zezë me ngjyrë ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pim
  56 265,00 Lekë 32 545,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  44 579,00 Lekë 31 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pim
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pim
  51 139,00 Lekë 29 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Pasqyrë-e-rrumbullakët-e-banjës-ari-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyrë e rrumbullakët e banjës ari 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  43 925,00 Lekë 27 995,00 Lekë
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Pasqyrë-banjo-e-zezë-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyrë banjo e zezë 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  48 065,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Pasqyra-e-banjës-ari-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  48 065,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-IP44---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje IP44 - Miral
  F
  49 379,00 Lekë 27 325,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Pien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Pien
  40 889,00 Lekë 24 769,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Pasqyra-e-banjës-rozë-flori-70-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës rozë flori 70 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  23 469,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Pasqyrë-moderne-e-banjës-60-cm-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Sebas
  Pasqyrë moderne e banjës 60 cm përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Sebas
  36 789,00 Lekë 22 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Pasqyra-e-banjës-bakri-50-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës bakri 50 cm përfshirë LED me dimmer prekje - Miral
  F
  44 579,00 Lekë 22 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-IP44-me-pasqyrë---Miral
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED IP44 me pasqyrë - Miral
  F
  37 405,00 Lekë 21 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
80 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja