Ndriçues solare

Drita solare kopshti për jashtë të përzgjedhura për ju

Dritat solare të kopshtit janë të përsosura për të ndriçuar kopshtin tuaj shpejt dhe lehtë. Me një dritë solare nuk keni nevojë për elektricitet dhe as të shtrini kabllo. Në gamën tonë, do të gjeni shumëllojshmëri dritash solare të këndshme për ambiente të jashtme!

Ndriçues solare
13 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
 1. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-duke-përfshirë-LED-dhe-diellore---Sunnie
  Llamba muri e jashtme gri e errët duke përfshirë LED dhe diellore - Sunnie
  13 219,00 Lekë 7 959,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Set-me-5-ndriçues-modernë-të-tokës-solar-çeliku-IP44---Tiny
  Set me 5 ndriçues modernë të tokës solar çeliku IP44 - Tiny
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-diell---Charlotte
  Llamba muri e jashtme e zezë me rreze të ulët dhe sensor në diell - Charlotte
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Set-prej-çeliku-me-3-pika-me-thumba,-përfshirë-LED-IP44-solar-Rox
  Set prej çeliku me 3 pika me thumba, përfshirë LED IP44 solar Rox
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llamba-muri-e-jashtme-e-bardhë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llamba muri e jashtme e bardhë me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 2 365,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Drita-në-tokë-përfshirë-LED-me-energji-diellore-IP44---I-vogël
  Drita në tokë përfshirë LED me energji diellore IP44 - I vogël
  3 069,00 Lekë 1 915,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Dizajni-me-pika-të-zeza,-duke-përfshirë-solarin-LED-dhe-dimmer-IP55---Fiorina
  Dizajni me pika të zeza, duke përfshirë solarin LED dhe dimmer IP55 - Fiorina
  13 835,00 Lekë 10 549,00 Lekë
  Of bespaar 31% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-përfshirë-LED-dhe-solar---Sonne
  Llamba muri e jashtme gri e errët përfshirë LED dhe solar - Sonne
  12 195,00 Lekë 4 955,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-moderne-e-jashtme-e-zezë-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-diellor---Denlu
  Llamba moderne e jashtme e zezë duke përfshirë LED dhe dimmer diellor - Denlu
  6 659,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-muri-e-kuqe-në-natyrë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llambë muri e kuqe në natyrë me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 3 489,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-muri-e-zezë-e-jashtme-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llambë muri e zezë e jashtme me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 3 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Vend-në-tokë-përfshirë-LED-me-energji-diellore-IP44---Jorden
  Vend në tokë përfshirë LED me energji diellore IP44 - Jorden
  1 839,00 Lekë 1 355,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
13 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
new

Produkte të Reja