Abazhurë dyshemeje LED

Krijo atmosferë me abazhurët e dyshemesë LED

Abazhurët e dyshemesë LED janë të disponueshëm në dizajne të ndryshme, duke përfshirë abazhurë të harkuar dhe abazhurë tavoline: me ose pa kapuç. Një dritë dyshemeje LED është një abuazhur vertikal dhe për këtë arsye nuk ka nevojë të montohet në mur. Përdorni abazhurët LED vertikalë për të krijuar atmosferë në këndin tuaj të leximit ose mbi një hapësirë pune në dhomën e ndenjjes.

Abazhurë dyshemeje LED
90 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-dyshemeje-moderne-prej-bronzi-me-llambë-leximi-përfshirë-LED-të-zbehtë-në-të-ngrohtë---Diva
  Llambë dyshemeje moderne prej bronzi me llambë leximi përfshirë LED të zbehtë në të ngrohtë - Diva
  E
  19 985,00 Lekë 13 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Moderno
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me krah leximi - Moderno
  48 065,00 Lekë 35 459,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llamba-dyshemeje-ari-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Henk
  Llamba dyshemeje ari përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Henk
  38 839,00 Lekë 28 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-dizajn,-përfshirë-LED-dhe-dimmer---E-përdredhur
  Llambë dyshemeje e zezë me dizajn, përfshirë LED dhe dimmer - E përdredhur
  F
  41 505,00 Lekë 28 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-ar,-përfshirë-LED-me-errësim-me-3-hapa-në-Kelvin---Milena
  Llambë dyshemeje e zezë me ar, përfshirë LED me errësim me 3 hapa në Kelvin - Milena
  31 669,00 Lekë 23 359,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-dyshemeje-inteligjente-gri-e-errët-përfshirë-LED-me-errësim-në-Kelvin---Marianne
  Llambë dyshemeje inteligjente gri e errët përfshirë LED me errësim në Kelvin - Marianne
  30 645,00 Lekë 22 605,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-e-dyshemesë-e-projektuar-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-me-dimmable---Dina
  Llamba e dyshemesë e projektuar me ngjyrë të zezë përfshirë LED me dimmable - Dina
  28 595,00 Lekë 22 145,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 8. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Jitske
  Llamba dyshemeje e projektuar e zezë përfshirë LED me dimmer prekje - Jitske
  28 595,00 Lekë 21 095,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-prej-ari,-përfshirë-LED-me-dimmable---Zina
  Llamba dyshemeje e projektuar prej ari, përfshirë LED me dimmable - Zina
  23 265,00 Lekë 20 938,50 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-me-5-drita-të-zbehta---Trento-e-viteve-gjashtëdhjetë
  Llamba dyshemeje e projektuar me ngjyrë të zezë përfshirë LED me 5 drita të zbehta - Trento e viteve gjashtëdhjetë
  F
  29 209,00 Lekë 20 745,00 Lekë
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-dyshemeje-e-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-llambë-leximi-të-zbehtë-në-të-ngrohtë---Empoli
  Llambë dyshemeje e zezë përfshirë LED dhe dimmer me llambë leximi të zbehtë në të ngrohtë - Empoli
  E
  29 209,00 Lekë 20 329,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-dyshemeje-çeliku-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-llambë-leximi---Empoli
  Llamba dyshemeje çeliku përfshirë LED dhe dimmer me llambë leximi - Empoli
  E
  29 209,00 Lekë 19 995,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-dyshemeje-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-5-hapa-me-errësim-5-drite---Kasia
  Llamba dyshemeje prej çeliku përfshirë LED me 5 hapa me errësim 5-drite - Kasia
  26 545,00 Lekë 20 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-dyshemeje-prej-bronzi-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-llambë-leximi---Empoli
  Llambë dyshemeje prej bronzi përfshirë LED dhe dimmer me llambë leximi - Empoli
  E
  29 209,00 Lekë 19 219,00 Lekë
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-kafe,-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llamba dyshemeje e projektuar kafe, përfshirë LED dhe dimmer - Belinda
  32 695,00 Lekë 25 319,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-dyshemeje-me-dizajn-ari,-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llambë dyshemeje me dizajn ari, përfshirë LED dhe dimmer - Belinda
  32 695,00 Lekë 24 119,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Belinda
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED dhe dimmer - Belinda
  32 695,00 Lekë 24 119,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 18. Llamba-dyshemeje-e-zeze-perfshire-LED-me-3-hapa-me-5-drita-errësuese---Kasia
  Llamba dyshemeje e zeze perfshire LED me 3 hapa me 5 drita errësuese - Kasia
  24 495,00 Lekë 18 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-prej-çeliku-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Paulina
  Llamba dyshemeje e projektuar prej çeliku duke përfshirë LED dhe dimmer - Paulina
  24 495,00 Lekë 18 069,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-dyshemeje-çeliku-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje---Trento-e-viteve-gjashtëdhjetë
  Llamba dyshemeje çeliku përfshirë LED me dimmer prekje - Trento e viteve gjashtëdhjetë
  F
  25 109,00 Lekë 17 925,00 Lekë
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-dyshemeje-prej-ari-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje prej ari me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 17 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-dyshemeje-çeliku-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje çeliku me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 16 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-dhe-xhami-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Hyjnore
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku dhe xhami përfshirë LED me krah leximi - Hyjnore
  E
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-bronzi-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Mallorca
  Llamba moderne e dyshemesë prej bronzi përfshirë LED me krah leximi - Mallorca
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Lexus
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED dhe dimmer - Lexus
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-bronzi-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Lexus
  Llamba moderne e dyshemesë prej bronzi duke përfshirë LED dhe dimmer - Lexus
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-moderne-e-dyshemesë-e-zezë-përfshirë-LED---Lexus
  Llamba moderne e dyshemesë e zezë përfshirë LED - Lexus
  F
  22 445,00 Lekë 16 555,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-dyshemeje-e-zezë-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-portë-USB---Sevilje
  Llambë dyshemeje e zezë me krah leximi përfshirë LED dhe portë USB - Sevilje
  F
  23 469,00 Lekë 16 349,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-dyshemeje-e-projektuar-prej-bronzi-duke-përfshirë-dritat-LED-5---Trento-e-viteve-gjashtëdhjetë
  Llamba dyshemeje e projektuar prej bronzi duke përfshirë dritat LED 5 - Trento e viteve gjashtëdhjetë
  F
  34 745,00 Lekë 21 869,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 30. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-përfshirë-LED-me-dimmable-me-krah-leximi---Strela
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku përfshirë LED me dimmable me krah leximi - Strela
  F
  21 419,00 Lekë 16 585,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llamba-moderne-e-dyshemesë-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-me-dimmable-me-krah-leximi---Strela
  Llamba moderne e dyshemesë me ngjyrë të zezë përfshirë LED me dimmable me krah leximi - Strela
  F
  21 419,00 Lekë 16 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llambë-moderne-dyshemeje-ari-me-krah-leximi-përfshirë-LED-dhe-dimmer---Divo
  Llambë moderne dyshemeje ari me krah leximi përfshirë LED dhe dimmer - Divo
  E
  23 469,00 Lekë 14 885,00 Lekë
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-moderne-dyshemeje-e-zezë-me-3-dritë-përfshirë-LED-me-errësim---Coupe
  Llambë moderne dyshemeje e zezë me 3 dritë përfshirë LED me errësim - Coupe
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-moderne-dyshemeje-e-zezë-përfshirë-LED-me-krah-leximi---Hyjnore
  Llambë moderne dyshemeje e zezë përfshirë LED me krah leximi - Hyjnore
  E
  22 445,00 Lekë 14 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llamba-moderne-e-dyshemesë-prej-çeliku-me-llambë-leximi-përfshirë-LED---Eva
  Llamba moderne e dyshemesë prej çeliku me llambë leximi përfshirë LED - Eva
  F
  19 985,00 Lekë 14 739,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
90 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja