Drita LED për ambiente të jashtme

Ndriçim të qëndrueshëm me ndriçuesit LED për ambiente të jashtme

Blini këtu drita të bukura LED për ambiente të jashtme për kopshtin ose fasadën tuaj! Zgjidhni ndriçuesin tuaj të preferuar LED për ambiente të jashtme dhe ndriçoni kopshtin tuaj në mënyrë tërheqëse dhe të qëndrueshme. Dritat tona LED për ambiente të jashtme kanë konsum të ulët energjie dhe kanë një jetëgjatësi të gjatë. Bëni një zgjedhje të vetëdijshme dhe zgjidhni abazhurët LED për ambiente të jashtme!

Drita LED për ambiente të jashtme
197 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llambë-tavani-e-zgjatur-elegante-e-kromit-përfshirë-LED-IP44---E-sheshtë
  Llambë tavani e zgjatur elegante e kromit përfshirë LED IP44 - E sheshtë
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Alumini-modern-në-tokë,-përfshirë-LED-20W---Bridge
  Alumini modern në tokë, përfshirë LED 20W - Bridge
  D
  21 419,00 Lekë 14 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-moderne-dyshemeje-e-jashtme-e-zezë-IP44-përfshirë-LED-në-solar---Virginia
  Llambë moderne dyshemeje e jashtme e zezë IP44 përfshirë LED në solar - Virginia
  18 685,00 Lekë 12 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Zane
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-LED-IP54-me-sensor-lëvizjeje---Litt
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë LED IP54 me sensor lëvizjeje - Litt
  E
  18 345,00 Lekë 11 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Drita-moderne-në-tokë-e-zezë-50-cm-përfshirë-LED-IP65---Eline
  Drita moderne në tokë e zezë 50 cm përfshirë LED IP65 - Eline
  16 295,00 Lekë 9 355,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-erret-IP54-me-2-drita-LED---Otan
  Llamba muri e jashtme gri e erret IP54 me 2 drita LED - Otan
  F
  12 195,00 Lekë 8 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Set-me-6-llamba-në-tokë,-çeliku-përfshirë-LED-IP65-Solar---Terry
  Set me 6 llamba në tokë, çeliku përfshirë LED IP65 Solar - Terry
  16 295,00 Lekë 8 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Set-me-6-llamba-në-tokë-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-IP65-Solar---Terry
  Set me 6 llamba në tokë me ngjyrë të zezë përfshirë LED IP65 Solar - Terry
  17 319,00 Lekë 8 449,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Set-me-2-llamba-muri-të-jashtme-gri-të-errët-17,5-cm-përfshirë-LED---Batt
  Set me 2 llamba muri të jashtme gri të errët 17,5 cm përfshirë LED - Batt
  13 219,00 Lekë 6 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-duke-përfshirë-LED-dhe-diellore---Sunnie
  Llamba muri e jashtme gri e errët duke përfshirë LED dhe diellore - Sunnie
  13 219,00 Lekë 7 959,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-tavoline-në-natyrë-blu,-përfshirë-LED-me-3-hapa-të-rikarikueshme-dhe-diellore---Ferre
  Llambë tavoline në natyrë blu, përfshirë LED me 3 hapa të rikarikueshme dhe diellore - Ferre
  7 685,00 Lekë 2 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Set-me-5-ndriçues-modernë-të-tokës-solar-çeliku-IP44---Tiny
  Set me 5 ndriçues modernë të tokës solar çeliku IP44 - Tiny
  12 195,00 Lekë 7 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. E-zezë-me-pika-moderne,-përfshirë-LED-IP54---Skyf
  E zezë me pika moderne, përfshirë LED IP54 - Skyf
  E
  11 175,00 Lekë 5 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-muri-dizajn-gri-alumini-15-cm-përfshirë-LED-9W---Skyf
  Llambë muri dizajn gri alumini 15 cm përfshirë LED 9W - Skyf
  E
  8 195,00 Lekë 5 329,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-në-diell---Charlotte
  Llamba muri e jashtme e zezë me rreze të ulët dhe sensor në diell - Charlotte
  9 219,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-tavani-natyrale-30-cm-katrore-me-drite-LED-me-3-hapa---Linda
  Llamba tavani natyrale 30 cm katrore me drite LED me 3 hapa - Linda
  7 785,00 Lekë 5 739,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llamba-muri-e-jashtme-gri-e-errët-përfshirë-LED-me-2-dritë-IP54---I-pamend
  Llamba muri e jashtme gri e errët përfshirë LED me 2 dritë IP54 - I pamend
  F
  4 609,00 Lekë 2 115,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Set-me-6-pika-të-futura-të-zeza-përfshirë-LED-IP65-me-3-hapa-të-zbehtë---Thjesht
  Set me 6 pika të futura të zeza përfshirë LED IP65 me 3 hapa të zbehtë - Thjesht
  E
  10 765,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-tavoline-e-bardhe-e-karikueshme-IP44---Stard
  Llamba tavoline e bardhe e karikueshme IP44 - Stard
  7 685,00 Lekë 3 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Set-me-5-pika-të-zhytura-të-bardha-me-errësim-me-3-hapa---Ulo
  Set me 5 pika të zhytura të bardha me errësim me 3 hapa - Ulo
  8 579,00 Lekë 4 439,00 Lekë
  Of bespaar 53% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-muri-moderne-e-jashtme-e-zezë-përfshirë-LED-IP44---Vezë
  Llambë muri moderne e jashtme e zezë përfshirë LED IP44 - Vezë
  E
  5 119,00 Lekë 3 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Set-prej-çeliku-me-3-pika-me-thumba,-përfshirë-LED-IP44-solar-Rox
  Set prej çeliku me 3 pika me thumba, përfshirë LED IP44 solar Rox
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llamba-muri-e-jashtme-e-bardhë-me-rreze-të-ulët-dhe-sensor-diellor---Kayo
  Llamba muri e jashtme e bardhë me rreze të ulët dhe sensor diellor - Kayo
  5 939,00 Lekë 2 365,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Drita-në-tokë-përfshirë-LED-me-energji-diellore-IP44---I-vogël
  Drita në tokë përfshirë LED me energji diellore IP44 - I vogël
  3 069,00 Lekë 1 915,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-muri-antracit-11.5-cm-përfshirë-LED-IP65---Batt
  Llambë muri antracit 11.5 cm përfshirë LED IP65 - Batt
  E
  5 119,00 Lekë 2 589,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llambë-muri-moderne-në-natyrë-gri-e-errët-përfshirë-LED-IP65---Gur-ranor-2
  Llambë muri moderne në natyrë gri e errët përfshirë LED IP65 - Gur ranor 2
  D
  2 969,00 Lekë 2 025,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-muri-moderne-në-natyrë-gri-e-errët-përfshirë-LED-IP54---Gur-ranor-1
  Llambë muri moderne në natyrë gri e errët përfshirë LED IP54 - Gur ranor 1
  E
  2 355,00 Lekë 1 735,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 12 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Drita-moderne-në-tokë-e-zezë-përfshirë-LED-IP65-Solar---Terry
  Drita moderne në tokë e zezë përfshirë LED IP65 Solar - Terry
  3 175,00 Lekë 1 645,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-moderne-në-këmbë-bazalt-70-cm---Sneezy
  Llambë moderne në këmbë bazalt 70 cm - Sneezy
  G
  55 239,00 Lekë 30 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-muri-të-jashtme-antracit-përfshirë-sensor-lëvizjeje-LED-IP54---Harvey
  Llambë muri të jashtme antracit përfshirë sensor lëvizjeje LED IP54 - Harvey
  F
  17 935,00 Lekë 11 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Anthracite-me-shtyllë-moderne-60-cm-të-hapura-me-LED-IP54---Zane
  Anthracite me shtyllë moderne 60 cm të hapura me LED IP54 - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Set-me-4-pika-thumba-të-zeza-përfshirë-LED-IP68---Garly
  Set me 4 pika thumba të zeza përfshirë LED IP68 - Garly
  G
  15 269,00 Lekë 11 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Shtyllë-e-jashtme-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-LED-dhe-rreze-të-ulët-në-solar---Sunnie
  Shtyllë e jashtme gri e errët 80 cm përfshirë LED dhe rreze të ulët në solar - Sunnie
  19 369,00 Lekë 11 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Set-me-4-prozhektorë-me-thumba-të-zeza-duke-përfshirë-LED-IP65-të-rikarikueshëm-diellor---Garly
  Set me 4 prozhektorë me thumba të zeza duke përfshirë LED IP65 të rikarikueshëm diellor - Garly
  18 345,00 Lekë 10 929,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
197 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja