Ndriçues tavoline

Abazhurë tavoline në stile të ndryshme

Një ndriçues tavolinë do të krijojë një atmosferë të vërtetë në shtëpinë tuaj! Ndriçuesit e tavolinës krijojnë një ambient të ngrohtë në dhomën e ndenjjës, të gjumit dhe të ngrënies. Ne lambadhedrita kemi abazhurë të vegjël trikëmbësh që i përshtaten arredimit modern, por edhe të mëdha, variante me stil. Zgjedhja është e juaja!

Ndriçues tavoline
462 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-moderne-e-tavolinës-prej-bronzi-përfshirë-LED---Disko
  Llamba moderne e tavolinës prej bronzi përfshirë LED - Disko
  E
  11 175,00 Lekë 6 309,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llambë-tavoline-klasike-bronzi-me-nuancë-të-bardhë---Ashley
  Llambë tavoline klasike bronzi me nuancë të bardhë - Ashley
  10 245,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Llambë-tavoline-Art-Deco-bronzi-me-bazë-mermeri---Fletë
  Llambë tavoline Art Deco bronzi me bazë mermeri - Fletë
  12 195,00 Lekë 6 985,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Llambë-tavoline-moderne-e-zezë-me-karikim-wireless---Facil
  Llambë tavoline moderne e zezë me karikim wireless - Facil
  7 685,00 Lekë 4 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Llambë-tavoline-skandinave-bronzi-me-xham---Kube
  Llambë tavoline skandinave bronzi me xham - Kube
  6 659,00 Lekë 3 715,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Llambë-tavoline-hoteli-elegant-bezhë-me-xham-opal---Pallon-Trend
  Llambë tavoline hoteli elegant bezhë me xham opal - Pallon Trend
  5 225,00 Lekë 3 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llamba-tavoline-vintage-e-madhe-floriri---Botanica
  Llamba tavoline vintage e madhe floriri - Botanica
  29 209,00 Lekë 19 055,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-tavoline-bronzi-me-nuancë-kadifeje-flutur-50-cm---Bruut
  Llambë tavoline bronzi me nuancë kadifeje flutur 50 cm - Bruut
  31 259,00 Lekë 19 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-tavoline-Art-deco-ne-ngjyre-velur-bronzi-jeshile-me-ar-50cm---Bruut
  Llamba tavoline Art deco ne ngjyre velur bronzi jeshile me ar 50cm - Bruut
  29 209,00 Lekë 18 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-tavoline-Art-deco-bronzi-nuance-kadife-e-zeze-me-ar-50cm---Bruut
  Llamba tavoline Art deco bronzi nuance kadife e zeze me ar 50cm - Bruut
  29 209,00 Lekë 18 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llamba-e-tavolinës-rurale-prej-druri-me-nuancë-të-purpurt-velour---Rodhe
  Llamba e tavolinës rurale prej druri me nuancë të purpurt velour - Rodhe
  38 429,00 Lekë 17 359,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-tavoline-Art-deco-me-nuancë-të-bardhë-50-cm---Bruut
  Llambë tavoline Art deco me nuancë të bardhë 50 cm - Bruut
  26 759,00 Lekë 17 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-tavoline-vintage-ari-me-nuancë-bronzi---Botanica
  Llambë tavoline vintage ari me nuancë bronzi - Botanica
  24 739,00 Lekë 17 799,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Set-llambë-tavoline-dhe-dyshemeje-me-nuancë-të-zezë---Pip
  Set llambë tavoline dhe dyshemeje me nuancë të zezë - Pip
  23 469,00 Lekë 16 909,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-tavoline-vendase-me-nuancë-liri-bezhë-55-cm---Rodhe
  Llambë tavoline vendase me nuancë liri bezhë 55 cm - Rodhe
  38 429,00 Lekë 16 805,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-tavoline-Art-deco-bronzi-nuancë-kadife-e-kuqe-me-ar-50cm---Bruut
  Llambë tavoline Art deco bronzi nuancë kadife e kuqe me ar 50cm - Bruut
  27 569,00 Lekë 17 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llamba-tavoline-Art-Deco-bronz-me-nuancë-bronzi-35-cm---Areka
  Llamba tavoline Art Deco bronz me nuancë bronzi 35 cm - Areka
  23 125,00 Lekë 16 735,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-tavoline-industriale-e-zezë-me-rregullim-ari---Magna
  Llambë tavoline industriale e zezë me rregullim ari - Magna
  23 469,00 Lekë 15 445,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-tavoline-vintage-flori-me-nuance-veluri-purpur-35-cm---Botanica
  Llamba tavoline vintage flori me nuance veluri purpur 35 cm - Botanica
  22 035,00 Lekë 15 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-tavoline-Art-Deco-bronzi-me-nuancë-35-cm-dizajn-flutur---Torre
  Llamba tavoline Art Deco bronzi me nuancë 35 cm dizajn flutur - Torre
  24 495,00 Lekë 14 919,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llamba-moderne-e-rrumbullakët-e-tavolinës-prej-çeliku-LED-përfshirë-dimmer---Belinda
  Llamba moderne e rrumbullakët e tavolinës prej çeliku LED përfshirë dimmer - Belinda
  20 395,00 Lekë 15 045,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-tavoline-rurale-prej-druri-pa-hije---Rodhe
  Llambë tavoline rurale prej druri pa hije - Rodhe
  27 569,00 Lekë 14 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llambë-tavoline-Art-Deco-bronzi-35-cm-nuancë-kadife-e-kuqe---Torre
  Llambë tavoline Art Deco bronzi 35 cm nuancë kadife e kuqe - Torre
  23 469,00 Lekë 14 599,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-tavoline-e-zezë-me-tym-dhe-xham-të-pastër-6-drite---Bonnie
  Llambë tavoline e zezë me tym dhe xham të pastër 6-drite - Bonnie
  30 235,00 Lekë 14 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Dizajn-llambë-tavoline-xhami-qelibar---Andro
  Dizajn llambë tavoline xhami qelibar - Andro
  20 395,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 26. Llamba-tavoline-vintage-flori-antike-me-nuance-jeshile---Linden
  Llamba tavoline vintage flori antike me nuance jeshile - Linden
  27 569,00 Lekë 14 455,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Dizajn-llambë-tavoline-xhami-tymi---Andro
  Dizajn llambë tavoline xhami tymi - Andro
  20 525,00 Lekë 14 367,50 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llamba-tavoline-Art-deco-me-nuancë-veluri-jeshile-50-cm---Torre
  Llamba tavoline Art deco me nuancë veluri jeshile 50 cm - Torre
  24 739,00 Lekë 13 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-tavoline-Art-Deco-nuance-kadife-ari-roze-50-cm---Diverso
  Llamba tavoline Art Deco nuance kadife ari roze 50 cm - Diverso
  29 209,00 Lekë 14 389,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llamba-tavoline-bronzi-nuance-kadife-jeshile-40-cm---Diverso
  Llamba tavoline bronzi nuance kadife jeshile 40 cm - Diverso
  27 569,00 Lekë 14 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-tavoline-Art-deco-ari-me-nuancë-blu-kadife-35-cm---Torre
  Llambë tavoline Art deco ari me nuancë blu kadife 35 cm - Torre
  23 469,00 Lekë 14 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Llamba-tavoline-vintage-ari-me-nuance-veluri-jeshile-35-cm---Botanica
  Llamba tavoline vintage ari me nuance veluri jeshile 35 cm - Botanica
  22 035,00 Lekë 14 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llambë-tavoline-vintage-flori-me-nuancë-velour-e-zezë-35-cm---Botanica
  Llambë tavoline vintage flori me nuancë velour e zezë 35 cm - Botanica
  22 035,00 Lekë 14 175,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llambë-tavoline-Art-deco-ari-me-nuancë-veluri-e-zezë-35-cm---Torre
  Llambë tavoline Art deco ari me nuancë veluri e zezë 35 cm - Torre
  23 469,00 Lekë 13 745,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llamba-tavoline-industriale-e-zeze---Raft-kafazi
  Llamba tavoline industriale e zeze - Raft kafazi
  18 959,00 Lekë 13 189,00 Lekë
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Llambë-tavoline-Art-Deco-bronz-me-nuancë-të-kuqe-kadife-35-cm---Areka
  Llambë tavoline Art Deco bronz me nuancë të kuqe kadife 35 cm - Areka
  21 009,00 Lekë 13 639,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
462 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja