Ndriçues për banjo

Ndriçues për banjo për një atmosferë relaksuese

Ndriçuesit e banjës mund të përdoren si ndriçues ambiental ose funksional! Ndriçuesit tanë të banjës janë rezistent ndaj lagështirës dhe (spërkatjeve të) ujit. Në koleksionin tonë të fiksuesve të dritave të banjës do të gjeni spote, drita tavani dhe drita muri.

Ndriçues për banjo
299 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Pasqyra-e-banjës-ari-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës ari përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Pasqyrë-moderne-e-banjës-ari-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës ari përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 33 369,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Pasqyrë-moderne-e-banjës-duke-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Bouwina
  Pasqyrë moderne e banjës duke përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Bouwina
  51 139,00 Lekë 30 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Pasqyra-e-banjës-80-cm-përfshirë-errësimin-LED-në-të-ngrohtë-dhe-me-prekje---Biba
  Pasqyra e banjës 80 cm përfshirë errësimin LED në të ngrohtë dhe me prekje - Biba
  50 115,00 Lekë 29 425,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Pasqyra-e-banjës-60x80-cm-përfshirë-LED-me-dimmer-prekje-dhe-orë---Miral
  Pasqyra e banjës 60x80 cm përfshirë LED me dimmer prekje dhe orë - Miral
  F
  45 339,00 Lekë 27 879,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Pasqyrë-moderne-e-banjës-me-ngjyrë-të-zezë-përfshirë-LED-dhe-dimmer-me-prekje---Geraldien
  Pasqyrë moderne e banjës me ngjyrë të zezë përfshirë LED dhe dimmer me prekje - Geraldien
  54 215,00 Lekë 26 229,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Llambë-tavani-e-zgjatur-elegante-e-kromit-përfshirë-LED-IP44---E-sheshtë
  Llambë tavani e zgjatur elegante e kromit përfshirë LED IP44 - E sheshtë
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Pasqyra-e-banjës-e-zezë-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës e zezë përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 36 655,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Pasqyra-e-banjës-me-bakër-përfshirë-LED-me-dimmer-ovale-me-prekje---Miral
  Pasqyra e banjës me bakër përfshirë LED me dimmer ovale me prekje - Miral
  F
  58 929,00 Lekë 58 065,00 Lekë
  Of bespaar 7% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llamba-murale-tunxhi-92-cm-me-LED-IP44---Cascada
  Llamba murale tunxhi 92 cm me LED IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 10 029,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Pasqyrë-banjo-me-dizajn-40-cm-përfshirë-LED-IP44---Biba
  Pasqyrë banjo me dizajn 40 cm përfshirë LED IP44 - Biba
  23 469,00 Lekë 14 429,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llambë-muri-tunxhi-banjo-32-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 32 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  8 709,00 Lekë 5 295,00 Lekë
  Of bespaar 45% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llamba-murale-moderne-e-banjës-çeliku-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës çeliku 92 cm IP44 - Cascada
  E
  16 295,00 Lekë 8 339,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Llambë-muri-moderne-e-zezë-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Jerre
  Llambë muri moderne e zezë 62 cm përfshirë LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 4 885,00 Lekë
  Of bespaar 52% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Banjo-moderne-çeliku-me-3-dritë-IP44---Japie
  Banjo moderne çeliku me 3 dritë IP44 - Japie
  13 835,00 Lekë 7 999,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Llambë-muri-moderne-ari-48-cm-IP44-3-drite---Cederic
  Llambë muri moderne ari 48 cm IP44 3-drite - Cederic
  13 835,00 Lekë 8 659,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Llambë-muri-moderne-ari-IP44-2-dritë---Cederic
  Llambë muri moderne ari IP44 2 dritë - Cederic
  9 735,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Llambë-moderne-tavani-e-zezë-IP44-4-dritë---Cederic
  Llambë moderne tavani e zezë IP44 4 dritë - Cederic
  16 295,00 Lekë 7 435,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Llamba-murale-moderne-e-banjës-e-zezë-92-cm-IP44---Cascada
  Llamba murale moderne e banjës e zezë 92 cm IP44 - Cascada
  E
  13 835,00 Lekë 6 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Banjo-moderne,-katrore-e-bardhë-me-3-dritë-IP44---Ducha
  Banjo moderne, katrore e bardhë me 3 dritë IP44 - Ducha
  11 175,00 Lekë 7 209,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Llambë-muri-tunxhi-banjo-62-cm-përfshirë-LED-IP44---Cascada
  Llambë muri tunxhi banjo 62 cm përfshirë LED IP44 - Cascada
  E
  11 175,00 Lekë 7 099,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-muri-dizajn-gri-alumini-15-cm-përfshirë-LED-9W---Skyf
  Llambë muri dizajn gri alumini 15 cm përfshirë LED 9W - Skyf
  E
  8 195,00 Lekë 5 329,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Llamba-muri-tunxh-62-cm-me-perfshire-LED-IP44---Jerre
  Llamba muri tunxh 62 cm me perfshire LED IP44 - Jerre
  E
  9 735,00 Lekë 6 535,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-muri-klasike-e-banjës-kromi-IP44-2-drite---Bath-Arc
  Llambë muri klasike e banjës kromi IP44 2-drite - Bath Arc
  6 659,00 Lekë 4 909,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Llamba-moderne-e-tavanit-të-banjës-e-zezë-me-3-dritë-IP44---Banjë
  Llamba moderne e tavanit të banjës e zezë me 3 dritë IP44 - Banjë
  12 195,00 Lekë 6 409,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Banjo-moderne-bronzi-me-4-drita-IP44---Japie
  Banjo moderne bronzi me 4 drita IP44 - Japie
  16 295,00 Lekë 4 279,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Llamba-tavani-natyrale-30-cm-katrore-me-drite-LED-me-3-hapa---Linda
  Llamba tavani natyrale 30 cm katrore me drite LED me 3 hapa - Linda
  7 785,00 Lekë 5 739,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Set-me-6-pika-të-futura-të-zeza-përfshirë-LED-IP65-me-3-hapa-të-zbehtë---Thjesht
  Set me 6 pika të futura të zeza përfshirë LED IP65 me 3 hapa të zbehtë - Thjesht
  E
  10 765,00 Lekë 5 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llamba-industriale-e-jashtme-e-tavanit-me-2-drita-te-zeza---Roterdam
  Llamba industriale e jashtme e tavanit me 2 drita te zeza - Roterdam
  11 175,00 Lekë 5 635,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Llambë-muri-ari-28-cm-IP44-2-drita-me-çelës---Cederic
  Llambë muri ari 28 cm IP44 2 drita me çelës - Cederic
  9 219,00 Lekë 4 329,00 Lekë
  Of bespaar 55% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llambë-moderne-tavani-e-bardhë-41-cm-IP44---Yuma
  Llambë moderne tavani e bardhë 41 cm IP44 - Yuma
  8 195,00 Lekë 3 885,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Banjo-moderne-me-ngjyrë-të-zezë-IP44---Ducha
  Banjo moderne me ngjyrë të zezë IP44 - Ducha
  5 119,00 Lekë 3 775,00 Lekë
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Llamba-tavani-e-zezë-22,5-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-IP44---Steve
  Llamba tavani e zezë 22,5 cm përfshirë LED me 3 hapa IP44 - Steve
  E
  5 119,00 Lekë 2 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Llamba-tavani-e-zezë-17-cm-përfshirë-LED-me-3-hapa-IP44---Steve
  Llamba tavani e zezë 17 cm përfshirë LED me 3 hapa IP44 - Steve
  E
  4 095,00 Lekë 2 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llamba-muri-e-jashtme-e-zezë-e-rregullueshme-IP44---Solo
  Llamba muri e jashtme e zezë e rregullueshme IP44 - Solo
  2 765,00 Lekë 1 575,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
299 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja