Drita bolard

Një gamë e dritave bolard për ambiente të jashtme të disponueshme në stok!

Dritat e kopshtit bolard janë në dispozicion në të dy versionet moderne dhe klasike. Zgjidhni nga abazhurët bolard prej druri, abazhurët e dyshemesë prej çeliku inox, abazhurët e vegjë fener dhe abazhurët e dyshemesë prej alumini, ndër të tjera.

Drita bolard
234 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Llamba-moderne-në-këmbë-e-zezë---Rotterdam-Balanco
  Llamba moderne në këmbë e zezë - Rotterdam Balanco
  22 445,00 Lekë 13 869,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 2. Llambë-moderne-dyshemeje-e-jashtme-e-zezë-IP44-përfshirë-LED-në-solar---Virginia
  Llambë moderne dyshemeje e jashtme e zezë IP44 përfshirë LED në solar - Virginia
  18 685,00 Lekë 12 329,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Fener-antik-i-jashtëm-ari-me-3-drita-IP44---New-Haven
  Fener antik i jashtëm ari me 3 drita IP44 - New Haven
  17 935,00 Lekë 9 659,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Shtylla-e-llambës-së-jashtme-inteligjente-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-Wifi-P45---Malios
  Shtylla e llambës së jashtme inteligjente gri e errët 80 cm përfshirë Wifi P45 - Malios
  9 319,00 Lekë 5 289,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Fener-klasik-antik-flori-122-cm-IP44---Kapital
  Fener klasik antik flori 122 cm IP44 - Kapital
  4 709,00 Lekë 1 995,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 6. Gur-ranor-me-llambë-moderne-në-këmbë-70-cm---Grumpy
  Gur ranor me llambë moderne në këmbë 70 cm - Grumpy
  43 555,00 Lekë 32 129,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 7. Llambë-moderne-në-këmbë-bazalt-70-cm---Sneezy
  Llambë moderne në këmbë bazalt 70 cm - Sneezy
  G
  55 239,00 Lekë 30 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Llambë-moderne-në-këmbë-granit-40-cm---Gëzuar
  Llambë moderne në këmbë granit 40 cm - Gëzuar
  46 015,00 Lekë 30 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Llamba-dyshemeje-e-bardhe-110-cm-IP44--Storm-Extra-Large
  Llamba dyshemeje e bardhe 110 cm IP44- Storm Extra Large
  40 889,00 Lekë 29 989,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 10. Llambë-dyshemeje-inteligjente-e-bardhë-110-cm-përfshirë-Wifi-G95---Storm-Extra-Large
  Llambë dyshemeje inteligjente e bardhë 110 cm përfshirë Wifi G95 - Storm Extra Large
  G
  52 779,00 Lekë 30 549,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Llambë-moderne-në-këmbë-gur-ranor-40-cm---Grumpy
  Llambë moderne në këmbë gur ranor 40 cm - Grumpy
  37 405,00 Lekë 27 595,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Llamba-inteligjente-e-jashtme-e-zezë-me-3-dritë-IP44-përfshirë-Wifi-ST64---Guardado
  Llamba inteligjente e jashtme e zezë me 3 dritë IP44 përfshirë Wifi ST64 - Guardado
  E
  39 149,00 Lekë 27 815,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 13. Llambë-rurale-e-zezë-me-3-dritë-IP44---Guardado
  Llambë rurale e zezë me 3 dritë IP44 - Guardado
  33 719,00 Lekë 24 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Dizajni-i-llambës-së-jashtme-për-dysheme-të-zezë-IP44-me-nuancë-të-bardhë---Robbert
  Dizajni i llambës së jashtme për dysheme të zezë IP44 me nuancë të bardhë - Robbert
  40 289,00 Lekë 24 215,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Llambë-moderne-e-jashtme-e-bardhë-77-cm-IP65---Nura
  Llambë moderne e jashtme e bardhë 77 cm IP65 - Nura
  38 429,00 Lekë 23 549,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 16. Fener-vintage-jashte-antike-flori-240-cm-2-drite---Antigua
  Fener vintage jashte antike flori 240 cm 2-drite - Antigua
  31 669,00 Lekë 23 359,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Fener-inteligjent-i-jashtëm-i-zi-me-3-dritë-përfshirë-WiFi-ST64---New-Orleans
  Fener inteligjent i jashtëm i zi me 3 dritë përfshirë WiFi ST64 - New Orleans
  E
  35 665,00 Lekë 22 145,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Fener-rural-në-natyrë-i-zi-IP44---New-Orleans-3
  Fener rural në natyrë i zi IP44 - New Orleans 3
  30 235,00 Lekë 20 969,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Fener-për-natyrë-i-zi-220-cm-3-dritë-IP44---Havana
  Fener për natyrë i zi 220 cm 3-dritë IP44 - Havana
  22 445,00 Lekë 17 379,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Llamba-moderne-gri-77-cm-IP65---Nura
  Llamba moderne gri 77 cm IP65 - Nura
  19 985,00 Lekë 14 739,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Fener-për-natyrë-i-zi-220-cm-2-dritë-IP44---Havana
  Fener për natyrë i zi 220 cm 2-dritë IP44 - Havana
  18 959,00 Lekë 14 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Llambë-e-jashtme-në-këmbë-e-zezë-80-cm-me-gozhdë-të-bluar-dhe-mëngë-kabllo---Charlois
  Llambë e jashtme në këmbë e zezë 80 cm me gozhdë të bluar dhe mëngë kabllo - Charlois
  17 935,00 Lekë 13 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Shtylla-moderne-e-llambës-së-jashtme-e-zezë-100-cm---Roterdam
  Shtylla moderne e llambës së jashtme e zezë 100 cm - Roterdam
  17 935,00 Lekë 13 079,00 Lekë
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Llambë-moderne-në-këmbë-në-natyrë-65cm-antracit-IP54---Zaandam
  Llambë moderne në këmbë në natyrë 65cm antracit IP54 - Zaandam
  22 445,00 Lekë 12 855,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Fener-inteligjent-i-zi-me-3-drita-IP44-përfshirë-Wifi-ST64---Kapitale
  Fener inteligjent i zi me 3 drita IP44 përfshirë Wifi ST64 - Kapitale
  E
  24 389,00 Lekë 12 805,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Llambë-dyshemeje-e-jashtme-e-zezë-65-cm-përfshirë-LED---Mushroom
  Llambë dyshemeje e jashtme e zezë 65 cm përfshirë LED - Mushroom
  18 345,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 27. Llambë-moderne-në-këmbë-e-zezë-IP44---Jarra-Balanco
  Llambë moderne në këmbë e zezë IP44 - Jarra Balanco
  21 419,00 Lekë 12 399,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Llambë-dyshemeje-orientale-në-natyrë-bambu-IP44---Rafael
  Llambë dyshemeje orientale në natyrë bambu IP44 - Rafael
  20 395,00 Lekë 11 949,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 29. Llambë-e-jashtme-në-këmbë-e-zezë-100-cm-me-thumba-të-bluara-dhe-mëngë-kabllo---Charlois
  Llambë e jashtme në këmbë e zezë 100 cm me thumba të bluara dhe mëngë kabllo - Charlois
  15 885,00 Lekë 12 139,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Anthracite-me-shtyllë-moderne-60-cm-të-hapura-me-LED-IP54---Zane
  Anthracite me shtyllë moderne 60 cm të hapura me LED IP54 - Zane
  E
  18 959,00 Lekë 11 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Llamba-e-jashtme-70-cm-kafe-ndryshk-me-gjilpërë-të-bluar-dhe-mëngë-kabllo---Danimarkë
  Llamba e jashtme 70 cm kafe ndryshk me gjilpërë të bluar dhe mëngë kabllo - Danimarkë
  16 809,00 Lekë 11 269,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 32. Fener-inteligjent-i-jashtëm-i-zi-me-3-dritë-përfshirë-Wifi-ST64---New-Haven
  Fener inteligjent i jashtëm i zi me 3 dritë përfshirë Wifi ST64 - New Haven
  E
  23 369,00 Lekë 11 265,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Fener-modern-në-natyrë-gri-e-errët-136.5-cm---Platar
  Fener modern në natyrë gri e errët 136.5 cm - Platar
  16 295,00 Lekë 11 155,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Shtyllë-e-jashtme-gri-e-errët-80-cm-përfshirë-LED-dhe-rreze-të-ulët-në-solar---Sunnie
  Shtyllë e jashtme gri e errët 80 cm përfshirë LED dhe rreze të ulët në solar - Sunnie
  19 369,00 Lekë 11 065,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Llambë-moderne-e-jashtme-e-zezë-me-nuancë-të-bardhë-IP65---Virginia
  Llambë moderne e jashtme e zezë me nuancë të bardhë IP65 - Virginia
  15 049,00 Lekë 10 879,00 Lekë
  Of bespaar 31% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
234 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja