Ndriçues në rels

Spote shinë me leverdi: të disponueshme menjëherë!

Spotet shinë janë të disponueshëm në ngjyrë të zezë dhe të bardhë dhe mund të montohen sipas nevojës. Mund t'i montoni spotet ose dritat e varura në përshtatësin e shinës për të krijuar atmosferën e dëshiruar.

Ndriçues në rels
123 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
 1. Sistemi-hekurudhor-i-zi-duke-përfshirë-LED-5-dritë-me-errësim-3-fazor-djathtas---Vizitor-38
  Sistemi hekurudhor i zi duke përfshirë LED 5-dritë me errësim 3-fazor djathtas - Vizitor 38
  F
  111 599,00 Lekë 57 389,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 2. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-14-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 14 pika të zeza - Jeana
  55 855,00 Lekë 35 399,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 3. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-10-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 10 pika të zeza - Jeana
  43 555,00 Lekë 24 549,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 4. Sistemi-modern-hekurudhor-i-bardhë-5-dritë-1-fazor---Gissi
  Sistemi modern hekurudhor i bardhë 5-dritë 1-fazor - Gissi
  22 445,00 Lekë 14 319,00 Lekë
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 5. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-me-4-pika-3-fazor---Vizitor
  Sistemi modern hekurudhor i zi me 4 pika 3-fazor - Vizitor
  85 979,00 Lekë 52 759,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 6. Sistemi-modern-hekurudhor-3-fazor-i-bardhë-me-4-pika-3000-4000K---Vizitor-38
  Sistemi modern hekurudhor 3-fazor i bardhë me 4 pika 3000-4000K - Vizitor 38
  103 405,00 Lekë 52 419,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
  • Transport falas duke filluar nga 42500 Lekë
  • Kthim pa pagesë 30 ditëve
 7. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-4-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 4 pika të zeza - Jeana
  19 985,00 Lekë 9 015,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 8. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-14-WiFi-GU10-i-zi---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 14 WiFi GU10 i zi - Jeana
  G
  84 545,00 Lekë 42 195,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 9. Shina-150-cm-e-zezë-për-hekurudhë-3fazore
  Shina 150 cm e zezë për hekurudhë 3fazore
  10 765,00 Lekë 4 619,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 10. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-10-pika-1fazor-i-bardhë-përfshirë-Wifi-GU10---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 10 pika 1fazor i bardhë përfshirë Wifi GU10 - Jeana
  62 409,00 Lekë 28 665,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 11. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-15-pika-të-bardha---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 15 pika të bardha - Jeana
  78 399,00 Lekë 27 685,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 12. Sistemi-hekurudhor-i-zi-përfshirë-LED-me-errësim-3-fazor-djathtas---vizore-38
  Sistemi hekurudhor i zi përfshirë LED me errësim 3-fazor djathtas - vizore 38
  63 435,00 Lekë 34 409,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 13. Sistemi-hekurudhor-modern-i-bardhë-me-14-pika-1-fazor---Jeana
  Sistemi hekurudhor modern i bardhë me 14 pika 1-fazor - Jeana
  55 855,00 Lekë 24 105,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 14. Sistemi-i-gjurmëve-me-5-pika-të-zeza---Film
  Sistemi i gjurmëve me 5 pika të zeza - Film
  36 379,00 Lekë 24 809,00 Lekë
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 15. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-6-fenerë-të-zi-të-rregullueshëm---Magnax-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 6 fenerë të zi të rregullueshëm - Magnax Jeana
  44 375,00 Lekë 27 745,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 16. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-me-5-pika-duke-përfshirë-5-GU10-të-zezë---Jeana
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor me 5 pika duke përfshirë 5 GU10 të zezë - Jeana
  G
  32 695,00 Lekë 21 219,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 17. Shina-inteligjente-1fazore-e-zezë-me-çelik-përfshirë-5-WiFi-GU10---Suplux
  Shina inteligjente 1fazore e zezë me çelik përfshirë 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  35 255,00 Lekë 21 315,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 18. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-3-dritat-e-vëmendjes-dhe-3-llamba-të-varura-ari---Cavalux-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 3 dritat e vëmendjes dhe 3 llamba të varura ari - Cavalux Jeana
  36 379,00 Lekë 20 519,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 19. Sistemi-i-trasesë-me-5-pika-të-zeza-1fazore---Go
  Sistemi i trasesë me 5 pika të zeza 1fazore - Go
  32 285,00 Lekë 18 885,00 Lekë
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 20. Sistemi-inteligjent-hekurudhor-1fazor-përfshirë-5-WiFi-GU10-të-bardhë---Gissi
  Sistemi inteligjent hekurudhor 1fazor përfshirë 5 WiFi GU10 të bardhë - Gissi
  G
  29 005,00 Lekë 17 775,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 21. Sistemi-hekurudhor-me-5-pika-1fazor-i-zi-me-çelik---Suplux
  Sistemi hekurudhor me 5 pika 1fazor i zi me çelik - Suplux
  30 235,00 Lekë 17 815,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 22. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-3-dritat-e-vëmendjes-dhe-3-llamba-të-varura-të-zeza---Cavalux-Jeana
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 3 dritat e vëmendjes dhe 3 llamba të varura të zeza - Cavalux Jeana
  31 259,00 Lekë 17 329,00 Lekë
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 23. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-me-5-dritat-e-vëmendjes-1-fazore---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor i zi me 5 dritat e vëmendjes 1-fazore - Jeana
  23 469,00 Lekë 17 315,00 Lekë
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 24. Sistemi-modern-hekurudhor-1-fazor-me-10-pika-të-bardha---Jeana
  Sistemi modern hekurudhor 1-fazor me 10 pika të bardha - Jeana
  43 555,00 Lekë 17 025,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 25. Sistem-hekurudhor-i-varur-inteligjent-i-zi-1fazor-me-5-WiFi-GU10---Jeana
  Sistem hekurudhor i varur inteligjent i zi 1fazor me 5 WiFi GU10 - Jeana
  G
  31 565,00 Lekë 15 875,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 26. Sistemi-inteligjent-i-hekurudhës-i-varur-i-bardhë-1fazor-me-5-WiFi-GU10---Jeana
  Sistemi inteligjent i hekurudhës i varur i bardhë 1fazor me 5 WiFi GU10 - Jeana
  G
  32 589,00 Lekë 15 365,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 27. Sistemi-i-trasesë-me-5-pika-1fazore-e-zezë-me-ar---Jeana
  Sistemi i trasesë me 5 pika 1fazore e zezë me ar - Jeana
  33 719,00 Lekë 15 109,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 28. Sistemi-hekurudhor-1-fazor-me-3-drita-të-zeza-të-rregullueshme---Magnax
  Sistemi hekurudhor 1-fazor me 3 drita të zeza të rregullueshme - Magnax
  30 129,00 Lekë 20 729,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 29. Sistem-hekurudhor-me-5-llampa-varëse-1fazore-e-zezë---Cavalux
  Sistem hekurudhor me 5 llampa varëse 1fazore e zezë - Cavalux
  21 419,00 Lekë 13 979,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 30. Sistem-pista-industriale-me-5-pika-1fazore-e-zeze---Suplux
  Sistem pista industriale me 5 pika 1fazore e zeze - Suplux
  30 235,00 Lekë 13 869,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 31. Sistemi-modern-hekurudhor-i-zi-5-dritë-3-fazor-djathtas---Jeany
  Sistemi modern hekurudhor i zi 5-dritë 3-fazor djathtas - Jeany
  53 189,00 Lekë 19 435,00 Lekë
  Stock Available IconNuk ka në gjendje Expected delivery within 2 weeks
 32. Sistemi-modern-i-varur-hekurudhor-1fazor-me-5-pika-të-zeza---Jeana
  Sistemi modern i varur hekurudhor 1fazor me 5 pika të zeza - Jeana
  21 419,00 Lekë 13 529,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 33. Sistem-modern-hekurudhor-me-5-prozhektorë-1-fazor-të-bardhë---Jeany
  Sistem modern hekurudhor me 5 prozhektorë 1-fazor të bardhë - Jeany
  22 445,00 Lekë 13 415,00 Lekë
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 34. Sistemi-modern-hekurudhor-1fazor-me-5-dritat-e-vëmendjes-AR70-të-zezë---Jeana-Luxe
  Sistemi modern hekurudhor 1fazor me 5 dritat e vëmendjes AR70 të zezë - Jeana Luxe
  23 469,00 Lekë 13 415,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 35. Sistemi-modern-i-pistave-1fazore-5-dritash-të-zeza-me-ar---Gissi
  Sistemi modern i pistave 1fazore 5 dritash të zeza me ar - Gissi
  22 445,00 Lekë 13 069,00 Lekë
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
 36. Sistemi-modern-i-varur-hekurudhor-1-fazor-i-bardhë-me-5-pika---Jeana
  Sistemi modern i varur hekurudhor 1-fazor i bardhë me 5 pika - Jeana
  22 445,00 Lekë 12 775,00 Lekë
  Of bespaar 49% als je er 6 koopt
  Stock Available IconNë gjendje Order today before 20:00, shipped today !
123 Artikuj
Filtro & rendit
Set Descending Direction
Page
new

Produkte të Reja